Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agaga21 napisał(a):
na allegro tylko 2 oferty sprzedaży cc z rodowodem! reszta za 400-700zł...

Nie wchodze juz tam bo mnie krew zalewa...co ja bym dala zeby zakazac takiej hodowli ehhh idioci;/

• Replies 430
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Nie wchodze juz tam bo mnie krew zalewa...co ja bym dala zeby zakazac takiej hodowli ehhh idioci;/
cc-tów jest ok. 20 a bullowatych? pewnie z 20 stron...:(

Posted

Furciaczek pewni cię zaboli serce,ale nawet w okolicach mielca ogłaszają szczeniaki do sprzedaży bez metryk...podejrzewam,że stamtąd jest sunia....http://allegro.pl/listing.php/search?category=1530&sg=0&string=cane+corso&price_from=&price_to=&postcode_enabled=0&state=9&distance=1&postcode=&city=&buy=0&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&view=gtext&order=t&clear_cookie=0&change_view=Poka%C5%BC ważne ,że trafiła na Was !

Posted

[quote name='aganela']Furciaczek pewni cię zaboli serce,ale nawet w okolicach mielca ogłaszają szczeniaki do sprzedaży bez metryk...podejrzewam,że stamtąd jest sunia....http://allegro.pl/listing.php/search?category=1530&sg=0&string=cane+corso&price_from=&price_to=&postcode_enabled=0&state=9&distance=1&postcode=&city=&buy=0&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&view=gtext&order=t&clear_cookie=0&change_view=Poka%C5%BC ważne ,że trafiła na Was !

Nie ta suka 8 mies to pierwszy miot tamtej suki....ba suke dobrze znam, wlascicielke bardzo dobrze znam....w ogole to cyrk byl niezly ehh

Jest domek, Pani miala mastifke i bokserke wiec doswiadczenie z molosami ma, mastifka tez byla adoptowana.
Dostalam foty psowatych szczesliwych, domku, ogrodu.
Bedzie wizyta w Rzeszowie, jesli bedzie ok to potrzymamy tak czy siak dziewczyne jeszcze troche sprawdzic czy nic z niej nie wyjdzie, wyciachamy i dopiero wtedy pojedzie.
Jesli ktos nie bedzie chcial czekac to trudno...a jak poczekaja to tylko dobrze bedzie o nich swiadczyc :)

Posted

zdjęcia dziewczyny masz jak w banku :) porobimy na pewno ja sama dla siebie to bym dziewczynie sesję zrobiła.
Piszesz ,że domek w Rzeszowie się kroi? to rzut beretem od nas :D mogłybyśmy pewnie panienkę tam zawieźć jak by się okazało ,że domek odpowiedni

Posted

same dobre wiadomości.. oby tak dalej ;) jeszcze trochę wytrzymaj, niedługo będziesz w domku.. jesteś zbyt śliczna by nikt Cię nie chciał :) buziaki, sunia trzymaj się!

Posted

Proszę o rozpuszczenie wici o transporcie Tarnobrzeg- Kielce-Radom-Konstancin jeziorna-Tomaszów mazowiecki. Wyjazd planowany był na niedzielę 08.08 2010 ale w związku z tym ,że jeden z naszych psów zostaje na tymczasie w Tarnobrzegu i pieniądze na hotel zostały wycofane to suczka , która miała jechać na jego miejsce nie ma gdzie jechać :angryy: ,a my miałyśmy w planach przy okazjo tego transportu jechać do Kielc z karmą do Konstancina również z karmą nie bardzo mamy po co teraz jechać:angryy:
Jeżeli ktoś wie coś o zapotrzebowaniu na transport w tym terminie to piszcie przewieziemy kotki, pieski i co tylko potrzeba (jeśli się zmieści:evil_lol:)

Posted

Basia1968 napisał(a):
ale my to jednak jesteśmy "nawiedzone":evil_lol::evil_lol: - koniecznie szukamy jakieś futrzaki żeby je przewieźć.

Haha Genialne

Basiu dzisiaj napewno poszlo, jeszcze raz przepraszam...zakrecilam sie jakos.

Dzisiaj mialam kolejny telefon w sprawie Elzy, w sumie nic konkretnego- Pani miala duzo pytan co dobrze o niej swiadczy. Ma na oku innego psa wiec odezwie sie za jakis tydzien jak podejmie decyzje.

Na wizyte w Rzeszowie pojedzie prawdopodobnie Asia ze swoja corsiaczka, zobaczymy co z tego wyjdzie. (mega optymistyczna nie jestem, choc ja z tych co wszedzie doszukuja sie "czegos" )

Chetnie potrzymalabym dziewczynke miesiac zeby zobaczyc co to tez tam z niej wyjdzie i co uda sie z nia zrobic, nawet jesli dom w Rzeszowie okaze sie byc OK to i tak sucz zostanie wydana po sterylce i rekonwalescencji- a wiec jakby nie patrzec zejdzie nam ze 2 tygodnie minimum.
Jesli domek nie bedzie chcial czekac....to trudno, nie wydam wczesniej- nie przepadam za ludzmi ktorzy musza miec psa na JUZ ;)

Jeszcze raz dziekuje dziewczyny za karme :):loveu:
Zadzwoncie tylko do Beatki i poinformujcie ze bedzieci zeby klamki nie pocalowac. Moze Kasi sie uda byc w tym samym czasie w hotelu to sobi zrobicie grupowy spacerek- FOTY OBOWIAZKOWE:diabloti:

Posted

Basia mi wczoraj powiedziała że zakłada na drogę duuuże ciemne okulary:cool1: bo się boi ,że znowu jakieś bidy wypatrzymy i trzeba będzie je pozbierać po drodze:evil_lol: obie mamy nadzieję ,że będziemy wiozły tylko planowane pieski jednego do hoteliku i drugiego w nasze strony na przeczekanie:)

Posted

Nie wiem jeszcze dokladnie, mam nadzieje ze uda sie jakos taniej zalatwic bo jest tam bardzo fajny Pan wet ktory czesto po kosztach robi ;)
Ale mysle ze te 200-250 zl trzeba liczyc....tydzien temu dla innej CCtki placlam 400:-o

Posted

Doszlo 200zl od kochanej Reni:loveu:

A wiec:

Wplaty jednorazowe SIERPIEN:

Delicja- 50zl
Jamajka -50zl
Nowy Wlasciciel Oscara- 100zl
Renia - 200zl

razem: 400zl

Deklaracje stale:

Wydatki:
Transport- 100zl
hotel - 380zl

razem- 480zl

Jestesmy na minusie 80zl plus potrzebna kasa na zabieg

Posted

Odwiedziłyśmy wczoraj Elzę:loveu: tak się strasznie cieszyła na nasz widok aż miałam ochotę ją porwać:oops: Poznała nas od razu i piszczała bidusia jak odchodziłyśmy od niej:placz: Zawiozłyśmy jej dwa worki karmy to na jakiś czas dziewczyna będzie miała zdjęcia porobione Basia doda jak wróci bo została w Tomaszowie mazowieckim na chwilę i nie ma tam dostępu do neta.
Wiadomo już ile będzie kosztowała sterylka mojej ulubienicy?

Posted

Minia dziekuje serdecznie za karme, nie moge sie zdiec doczekac!!

Ja chwilowo zaangazowana glownie w inna akcje....

BLAGAM O POMOC, PANI JOLA- KOBIETA O OGROMNYM SERDUCHU- WLASCICIELKA NASZEJ ECI KTORA JUZ TAK WIELE PRZESZLA W SWOIM PSIM ZYCIU. STRACILI WSZYSTKO DOSLOWNIE WSZYSTKO...CALY DOM I DOBYTEK...WLASCICIELKA URATOWALA TYLKO ZWIERZAKI , SAMA ZOSTALA NAWET BEZ BUTOW
BLAGAM KOCHANI ROZSYAJCIE WATEK, POMOZCIE W TEJ DRAMATYCZNEJ SYTUACJI

http://www.dogomania.pl/threads/147705-Ratunku!!-Stracili-wszystko-rodzina-eci-w-potrzebie!!-Blagamy-o-pomoc!!