AgaG Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Bo on też jest zabawny. Podskakuje jak szczeniaczek, chwali się zabawką i jest przytulakiem. Tylko nikt w to nie wierzy. Znajomi nie wiedzą ile tracą, że nie chcą go bliżej poznać. Każdy ocenia Maksa po pierwszym spotkaniu a on tych spotkań potrzebuje dużo więcej zanim kogoś polubi. Hmm ja się go też trochę boję :) ale wierzę Ci, że dla Ciebie jest cudowny. Uratowałaś go i Cię uwielbia:). Quote
Nadziejka Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Ciociu tamb pozdrawiam calunka gromadke ogromnie zapraszam na maly kramiczek z ksiazkami dla Was http://www.dogomania.com/forum/topic/147118-ksiazkowy-kramik-dla-podopiecznych-cioci-tamb-kajtuniamaksiajody-sunieczek-dwoch-zapraszam-ogromnie-do-15-czerwca-g2200/?p=16244981 1 Quote
Nadziejka Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Zagladam z serdecznosciami wielkimi ciociuniu dzis woplacam za bazarus wpisalalm sie w watus dwoch kochanych sunieczek pozdrawiam sciskam za zdrowko lapeczek wszystkich Quote
tamb Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 Ewa gonzales, bardzo dziękuję za bazarek http://www.dogomania...-czerwca-g2200/ Dopisałam w pierwszym poście rozliczeniowym kwotę 27zł do karmy. Quote
Nadziejka Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Sciakm pozdrawoam zdrowenka wszelkiego wszystkim lapeczkom lece na bazarusio cioci Quote
tamb Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 Zapraszam na mini-bazarek dla Maksa Bardzo dziękuję za bazarek. Quote
kolejna kobietka Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Zapraszam na mini-bazarek dla Maksa Super! Lecę :) Quote
kolejna kobietka Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Ciuszki i cegiełka dla zwierzaków u cioteczki tamb, do 28 lipca, Serdecznie Zapraszam! http://www.dogomania.com/forum/topic/147777-ciuszki-i-cegie%C5%82ka-dla-zwierzak%C3%B3w-u-cioteczki-tamb-do-28-lipca-serdecznie-zapraszam/ Quote
tamb Posted July 16, 2015 Author Posted July 16, 2015 Maksio jeszcze kończy stary worek karmy ale już czeka na niego nowa dostawa. Quote
jola&tina Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Przelałam dzisiaj dla Maksa 160 złotych z bazarku. Jak dotrą proszę również o potwierdzenie na wątku bazarkowym :) 1 Quote
tamb Posted July 23, 2015 Author Posted July 23, 2015 Przelałam dzisiaj dla Maksa 160 złotych z bazarku. Jak dotrą proszę również o potwierdzenie na wątku bazarkowym :) Bardzo dziękuję, potwierdzę. Przepraszam, że mało piszę ale nie wyrabiam z czasem. Mam terminy zawodowe, w tym tygodniu byłam już 4 razy u weterynarza i jutro na 12 też idę. Do tego przybył mi 14 pies. Napiszę więcej jutro. Quote
tamb Posted July 24, 2015 Author Posted July 24, 2015 Przelew doszedł, bardzo dziękuję i już dopiszę do rozliczenia w 1 poście. Dopiszę jeszcze, że poza moją pracą miałam tydzień weterynaryjny a nowy pies to 8-letni york, dla którego zabrakło miejsca przy zmianach życiowych osób, które znam od 2 lat. Nie będę tego komentować ale uchroniłam go przed schroniskiem. W środę czyściłam mu u weterynarza ząbki bo czegoś takiego nie widziałam u psów ze schroniska. Miał kamień większy od zębów. Kosztowało to 180zł. Poprzedni właściciele, ludzie zamożni nie poczuwali się do tego wydatku. Teraz trzeba mu znaleźć dom najlepszy z najlepszych. Wolałabym, żeby znalazł dom pocztą pantoflową bo jak ogłoszę to będzie szaleństwo telefoniczne a ja zupełnie nie mam czasu na rozmowy z ludźmi, na odbieranie telefonu bo pracuję kosztem snu ( brakuje mi czasu). Mogą dzwonić tylko dlatego, ze york za darmo a potem go odsprzedać. Jest wykastrowany na szczęście. Waży 3,20. Quote
jola&tina Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Przelew doszedł, bardzo dziękuję i już dopiszę do rozliczenia w 1 poście. ........ Cieszę się i Maksowi życzę smacznego! Quote
tamb Posted July 26, 2015 Author Posted July 26, 2015 Jeszcze raz dziękuję, jutro otwieramy nowy worek karmy bo dzisiaj wysypałam do miski ostatnią porcję. Quote
kolejna kobietka Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Cioteczki drogie, Tamara założyła bazarek dla swoich zwierzaków: http://www.dogomania.com/forum/topic/148199-bazarek-ceramiczny-na-moich-podopiecznych-do-16-sierpnia-do-godziny-20/ Quote
AgaG Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Maks dyszy i widać, że męczą go upały.tamb, ile lat ma Maks już? Quote
tamb Posted August 12, 2015 Author Posted August 12, 2015 12 ale nie widać po nim. Tylko jest głuchy. Quote
Recommended Posts