Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Suczka okazała się psem-kastratem, bez czipa. Nie mam możliwości wziąć do domu (na parterze psy i koty, na piętrze Maks). Został tylko kojec Maksa i piwnica do przechowania. Oby znalazł się właściciel. Dzwoniłam do Fundacji Sfora Husky i ktoś ma do mnie jutro podjechać z Bielska- Białej.

Posted

Maks jutro rozpoczyna nowy worek karmy, w pierwszym poście uzupełniłam zadłużenie o 260 zł. Karma naprawdę pomaga, nie piszczy już z bólu kiedy się drapie po uszach. A drapie się coraz rzadziej.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Maks dostał przed świętami worek wspaniałej karmy dzięki Isadora7, sfinansowany przez Fundację SOS Dla Jamników. Bardzo dziękuję.

Edited by tamb
Posted

[FONT=Times New Roman]Faktura 37/2013 na kwotę 531 zł. została przez nas w całości opłacona. W zamian będziemy bardzo prosili abyście chociaż podnosili nasze bazarki, na subkoncie Maksa u nas jest pusto zapłaciliśmy z zasobów skarpety aby dlugu nie było. Te zdjecia wstawię na wydarzenie Maksa bo zdjęciami najlepiej się ożywia.[/FONT]

Posted

Bardzo dziękuję, dostałam dzisiaj maila z lecznicy, że faktura jest zapłacona. Wpiszę w tytule aktualną kwotę zadłużenia, już dużo mniejszą.

• 3 weeks later...
Posted

Maks cudnie wygląda. widać, że jest bardzo szczęśliwy.

• 1 month later...
Posted

[quote name='tamb']Maksowi kończy się karma. Dzisiaj zamówiłam. Muszę wrócić do robienia bazarków.[/QUOTE]

No to sie trzeba zabrać :0 my nie wiem czy damy rade tak od razu bo po spłacie weta i poprzednich karmach konto Maksa u nas jest na minusie :( ale włączymy sie ile tylko będzie możliwe

Posted

Maks wygląda pięknie, bardzo jest miły (dla nas tylko) ale ma problemy ze słuchem. Jak śpi, chodzę po pokoju, rozmawiam a on się nie budzi. Dopiero muszę głośno zawołać, żeby usłyszał. Ma już swoje lata.