tamb Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 Maks w środę będzie miał wizytę weterynaryjną w domu. Bolą go uszy, drapie się, na pyszczku pojawiły się wyłysienia szorstkie w dotyku. W uśpieniu będzie dokładnie przebadany, ze zmian na pyszczku będzie wzięta zeskrobina. Co to może być? Quote
tamb Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 Mam kłopoty, zobaczcie ostatni post http://www.dogomania.pl/forum/threads/224634-%C5%9Aliczna-sunia-ju%C5%BC-w-swoim-domu/page4 Quote
AgaG Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='tamb']Maks w środę będzie miał wizytę weterynaryjną w domu. Bolą go uszy, drapie się, na pyszczku pojawiły się wyłysienia szorstkie w dotyku. W uśpieniu będzie dokładnie przebadany, ze zmian na pyszczku będzie wzięta zeskrobina. Co to może być?[/QUOTE] nie jestem wetem, ale chyba alergia. To niedobrze, bo takie zmiany lubią powracać. Oby weci znaleźli sposób na te problemy Quote
tamb Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 Od czerwca jest na karmie dla alergików a dodatkowo do drapania, pojawiły się wyłysienia na pyszczku. Może okazać się, że nie jest to alergia pokarmowa tylko na jakiś czynnik zewnętrzny. Quote
AgaG Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='tamb']Od czerwca jest na karmie dla alergików a dodatkowo do drapania, pojawiły się wyłysienia na pyszczku. Może okazać się, że nie jest to alergia pokarmowa tylko na jakiś czynnik zewnętrzny.[/QUOTE] Tak wiem Tamarko, że ma tę specjalistyczną karmę. Oj, z alergią kontaktową jest traudno walczyć. Mój kochany POmponik miał ją właściwie cały czas, tyle że nie w uszach, a na łapach i pyszczku. Niestety nigdy nie doszliśmy, co go uczula. Ulgę przynosiły mu kąpiele, no ale jak Maksa uszy swędzą, to gorsza sprawa :( Quote
tamb Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 Dzisiaj był nagły przypadek w lecznicy i wizyta u Maksa będzie w piątek. Quote
tamb Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 Maks po badaniach. Teraz czekamy na wyniki. Quote
Isadora7 Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 [quote name='tamb']Maks po badaniach. Teraz czekamy na wyniki.[/QUOTE] czekamy i dobre myśli przesyłamy Quote
tamb Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 (edited) Koszt wizyty i badań Maksa 235 zł. Bardzo proszę o pomoc. Numer konta jest w pierwszym poście. Edited October 21, 2013 by tamb Quote
Isadora7 Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='tamb']Koszt wizyty i badań Maksa 260 zł. Bardzo proszę o pomoc. Numer konta jest w pierwszym poście.[/QUOTE] upsss trzeba będzie coś pomyśleć Quote
tamb Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 Zapraszam na kolejny bazarek http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post21435011 Quote
tamb Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 Większość wyników już jest i Maks ma silną alergię. Dzisiaj z zakupem karmy weterynaryjnej i maści wyszła kwota 295zł. Sumując ostatnią wizytę i koszty badań dług Maksa wynosi 531zł. Dzięki pomocy zaprzyjaźnionego stowarzyszenia (dane w 1 poście), Maks jest leczony na kredyt. Koszty w tej chwili przy takiej ilości podopiecznych są poza moimi możliwościami. Bardzo proszę o pomoc. Numer konta jest w pierwszym poście z dopiskiem "pomoc dla psa Maksa". Quote
togaa Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Ale fajne zdjęcia ! Urocza pokraka ... I kto by pomyślał że do niedawna miał opinię ludojada.... Tamara! dokonałaś cudu ! Wiem, wiem że Maxiu nie dokońca taki ucywilizowany i akceptuje tylko 'swoich" , ale i tak jest niesamowita metamorfoza... Quote
Isadora7 Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 tamb napisał(a):Maks się przypomina na dobranoc. matko tamb tak mało jestem na dogo daj mi swój telefon zadzwonie pogadamy o pomocy. Mój nr 507 735 732 Quote
Isadora7 Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 A ja mam to co mam mieć :). Poleciało do Was 40 kog karmy bosch Reszta uzgodnień w przygotowaniu. Czy macie foty z pierwszej strony? Quote
tamb Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 Bardzo dziękuję. Potwierdzę, jak dojdzie. Jutro zapytam salibinke o zdjęcia. Quote
salibinka Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Powinnam mieć. Poszukam i postaram się wstawić jeszcze raz. Quote
salibinka Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 (edited) To zdjęcia, które udało mi się odszukać: (kiedyś zmieniałam dostępność niektórych albumów na "tylko ja" i Maksa zdjęcia, które były w jednym z prywatnych albumów też nieopacznie ) Edited October 25, 2013 by salibinka Quote
Recommended Posts