tamb Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 Szczęśliwych Świąt dla wszystkich dogomaniaków. Quote
tamb Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Maks był na pierwszym, dalekim spacerze. Staraliśmy się unikać kontaktu z psami i ludźmi, przechodziliśmy na drugą stronę ulicy. Maks był zachwycony i super grzeczny. Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 tamb napisał(a):Szczęśliwych Świąt dla wszystkich dogomaniaków. Nawzajem Tamarko Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 tamb napisał(a):Maks był na pierwszym, dalekim spacerze. Staraliśmy się unikać kontaktu z psami i ludźmi, przechodziliśmy na drugą stronę ulicy. Maks był zachwycony i super grzeczny. grzeczny Maksio Quote
tamb Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 Maks już nie ma słomy na posłaniu tylko kocyk, robi siad i podaje łapkę (musi być nagroda). Quote
elaja Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='tamb']Maks już nie ma słomy na posłaniu tylko kocyk, robi siad i podaje łapkę (musi być nagroda).[/QUOTE] Ja się właśnie zastanawiam nad zamianą kocyka na słomę :diabloti: bo moja ostatnia tymczasowiczka juz drugi kończy , nie licząc kilku par butów i obżartego fotela :evil_lol: ale na szczęscie ona tego nie łyka . Tak poważnie to gratuluję postępów w zachowaniu Maksia :loveu: Po raz kolejny okazuje się , że jak pies trafi na madrego człowieka to szybko staje się normalnym zwierzakiem . Quote
Felka z Bagien Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Gratuluję Tamb cierpliwości i sprytu w ujarzmianiu Maxia.Bardzo,bardzo się cieszę. Quote
togaa Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='tamb']Maks już nie ma słomy na posłaniu tylko kocyk, robi siad i podaje łapkę (musi być nagroda). Niedługo go będzie można ogłoszać jako kanapowca- salonowca.:razz: Widać w każdym psie są ogromne pokłady ufności i sympatii do człowieka. Trzeba mieć tylko chęci, cierpliwość i wielkie serce... Quote
dorota1 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Tamarko, Ty jeżeli chodzi o psy to zawsze byłaś magiczna:loveu: Quote
tamb Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 Maks ma problem z uszami, jedna wizyta na początku pobytu u mnie to stanowczo za mało. Problem z trzepaniem głową wrócił, drapiąc się po uszach piszczy. Potrzebna jest wizyta weterynarza i leczenie. Bardzo proszę o pomoc, sama wszystkich tymczasowiczów nie jestem w stanie utrzymując, jeszcze leczyć. Jakby ktoś chciał pomóc konto jest w pierwszym poście (z dopiskiem, że dla Maksa). W tym momencie wszystkie psy muszę zabezpieczyć advantixem, tymczasowiczów jest 5. Kajtka trzeba zaszczepić, psa, który nie ma wątku (nie może mieć z pewnych względów) trzeba wykastrować. To duże koszty. Quote
salibinka Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='tamb']Maks ma problem z uszami, jedna wizyta na początku pobytu u mnie to stanowczo za mało. Problem z trzepaniem głową wrócił, drapiąc się po uszach piszczy. Potrzebna jest wizyta weterynarza i leczenie. Bardzo proszę o pomoc, sama wszystkich tymczasowiczów nie jestem w stanie utrzymując, jeszcze leczyć. Jakby ktoś chciał pomóc konto jest w pierwszym poście (z dopiskiem, że dla Maksa). W tym momencie wszystkie psy muszę zabezpieczyć advantixem, tymczasowiczów jest 5. Kajtka trzeba zaszczepić, psa, który nie ma wątku (nie może mieć z pewnych względów) trzeba wykastrować. To duże koszty.[/QUOTE] Tamarko, zapomniałam się z tym obiecanym bazarkiem :(, przepraszam Cię za niesłowność, w weekend (bo muszę mieć komputer Krzysia do tego, na tym nie mogę bawić się ze zdjęciami a mój jedzie dzisiaj do serwisu niestety) wystawię coś. Dołączam do próśb o pomoc I warto rozsyłać - widzę po wątku Ali, że to działa i każdy stara się jakoś pomóc. Quote
tamb Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 Aniu, bardzo dziękuję. Nie prosiłabym o pomoc jakbym nie musiała. Przy takiej gromadzie zwierząt nie jestem samowystarczalna w sprawach weterynaryjnych. Quote
AMIGA Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Kurcze, to straszne, że te nasze portfele nie chcą działać na zasadzie "stoliczku nakryj się" Tamarko, super się czyta jakie postępy zrobił Maksio pod twoją cierpliwą opieką :-) Quote
bianka0 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Bardzo wszystkich zapraszam na bazarek, którego dochód w połowie jest przeznaczony na leczenie Maksa : http://www.dogomania.pl/forum/threads/240823-KAWA-i-co%C5%9B-na-kaw%C4%99-%C5%9Bwiece-z-wosku-pszczelego-Do-16-03-2013-godz-21?p=20555766#post20555766 Quote
tamb Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 Bardzo dziękuję za pomoc i miłe słowa. Jestem zmęczona i wiem, że nic się nie zmieni bo aktualni tymczasowicze są nieadopcyjni (poza jednym, który nie ma wątku). Finansowo też trudno to ogarnąć jak wypadają szczepienia i choroba. Quote
salibinka Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 To zapraszam na bazarek dla Maksa: http://www.dogomania.pl/forum/threads/240999-Dla-zwierzaka-i-jego-pani-%29-na-rzecz-Maksa-Do-21-03-13?p=20581671#post20581671 Gdyby Ktoś mógł i pomógł w promocji, byłoby cudnie :) Quote
tamb Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Bardzo dziękuję. Dzisiejszy advantix i maść do uszek to koszt 45zł. Quote
danka1234 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 (edited) Witam, wesprę Maksia kwotą 100zł z mojego bazarku- http://www.dogomania.pl/forum/threads/240326-Robi-sie-na-jamniki?p=20496762#top konto jest na 1 stronie zatem bedę jeszcze prosic o potwierdzenie wpłaty na podanym wątku. Edited March 15, 2013 by danka1234 Quote
tamb Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Bardzo dziękuję, jak tylko dostanę wiadomość, że wpłata jest na koncie Stowarzyszenia, potwierdzę. Cieszę się bardzo bo Maks nie pozwolił sobie wpuść maści do uszu i we wtorek zrobi to weterynarz po uprzednim uśpieniu. Przy okazji wyczyści mu gruczoły przyodbytnicze i zbada. Tak duża pomoc sprawi, że wizyta domowa będzie możliwa. Quote
bianka0 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 danka1234 napisał(a):Witam, wesprę Maksia kwotą 100zł z mojego bazarku- http://www.dogomania.pl/forum/threads/240326-Robi-sie-na-jamniki?p=20496762#top konto jest na 1 stronie zatem bedę jeszcze prosic o potwierdzenie wpłaty na podanym wątku. :iloveyou: Tamb bazarek dla Maksa zakończony. Jeszcze nie obliczyłam dokładnie, ale będzie dla psiaczka ok.200 zł. Quote
Felka z Bagien Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 + To ja poproszę nr 10 za wywoławczą.Zapalę moim czterono+++++gom-+ - to pis-ze mój kot -L+ucek,widaać,że jest l++++++++++++a+nalfa-betąć,że go .Teraz dopiero w+idzę,kogo mam w domu.Nie dość,że go auto rozjchało,spadł z pierwszego piętra, to jeszcze nieuk.Leży na klawiaturze i kwiczy, bo to nie jest mruczenie kota.Ale świczkę poproszę. +------ą. Quote
Felka z Bagien Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Bardzo przepraszam, ale kot nie da się ruszyć.Na nic argumenty, że to dogomania, a nie miau miau:evilgrin: Quote
tamb Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Dostałam wiadomość, że przyszło 100zł od danka1234. Dziękuję i uzupełniam w pierwszym poście. Quote
Recommended Posts