Marta Chmielewska Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Wszystko jest chyba ok, poza kolejnością suk w otwartej, BAD MANNERS była druga z tego co pamiętam :p Wieczorkiem na dokładkę poczęstuję was fotorelacją z wystawy terrierow w Lubieszynie, mam też sporo bullterierów :cool3: Quote
Marta Chmielewska Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Wstawiam fotki z Lubieszyna JOKO KOKO KO Zbysz-Bull *** OKARYNA Lakonga Z-MRÓWKA Gal Bul *** *** Quote
Marta Chmielewska Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 *** *** *** HOSSA HOSANNA Tridacna *** EYNA Lakonga Quote
Marta Chmielewska Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 *** *** Bullteriery miniaturowe Mooncraft's KIA GIRL Mooncraft's IN YOUR EYES *** Quote
Marta Chmielewska Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Stafiki Canaveral-Staff UNIKAT MISTER MAN Mariatos *** *** Canaveral-Staff MALINA *** PENNY LANE Port Erin i JANET-TRINITI Buldożer PENNY Wybór najlepszej suki *** Wybór zwycięzcy rasy *** Quote
Marta Chmielewska Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Aaaa to był udany debiut młodej dogomaniaczki Oli :p Quote
Alojzyna Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Marta, proszę o podanie wyników w poszczególnych klasach z krajowej terrierów. Quote
Marta Chmielewska Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Trochę pozmyślam, ale wyglądało to na moje oko tak: PSY klasa młodzieży Canaveral-Staff UNIKAT - doskonała (co dalej nie wiem) Klasa pośrednia MISTER MAN Mariatos - CWC, NPwR, Zwycięzca rasy Klasa weteranów SCY SCRAPER Adba nieobecny SUKI klasa młodzieży Canaveral-Staff MALINA - Dosk (co jeszcze nie wiem) Klasa pośrednia DESERT ROSE Berserker - nb Klasa Otwarta JANET-TRINITI Buldożer - doskonała(?) lokata II PENNY LANE Port Erin - doskonała lokata I, CWC Klasa championów LA OLA Daffodill Yellow - doskonała, CWC, Najlepsza Suka w Rasie Jeśli ktoś wie co tam podopisywać lub zmienić, proszę mówić :-) Quote
bongobongo Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 POZDROWIENIA DLA WYSTAWCÓW I BRAWA DLA ZWYCIĘZCÓW :klacz: :klacz: :klacz: !!! Beata, Marta dla Was szczególne uściski :loveu: !!! W przyszłym roku, to już raczej na sto procent przyjedziemy do Szczecina.:lol: Quote
Marta Chmielewska Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Dziękuję i trzymam za słowo :p :cool3: Quote
bongobongo Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 No to jesteśmy umówione, a może też i małe... :beerchug: Quote
staff-ka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Kasiu, dałam znak zapytania, bo nie byłam pewna, czy to ta sunia :lol: I nie mam więcej jej zdjęć - tak myslałam Martusiu,ze to Twa niepewnośc :lol: ..oj szkoda,ze nie masz wiecej fotek ..tak mnie ciekawi jak wyglada od przodu hihihihi :eviltong: Ale mimo to bardzo dziekuje za fotolerację ,a Acrobie za wyniki w stawce sbt ... :razz: Pozdr.. Quote
Marta Chmielewska Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Obiecuję następnym razem nadrobić zaległości a następne razy będa z pewnością ;) Bongo, jesteśmy umówione a okazji do oblewania mam nadzieję będziemy miały jeszcze sporo :lol::cool3: Quote
Recommended Posts