lapis Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 bałam się, że powiecie, że chwalipięta jestem :eviltong: Quote
Marta Chmielewska Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Stawka wystawa międzynarodowa: Psy Młodzież: Canaveral-Staff UNIKAT Pośrednia: ON THE ROCK Daffodill Yellow MISTER MAN Mariatos Otwarta: APOLLO Redbull Championów: ARMAGEDON Dobromina LAPIS NIGER Buldożer Weteranów: SCY SCRAPER Adba Suki: Młodzież: SENIORA Senator DESERT ROSE Berserker Canaveral-Staff MALINA Pośrednia: URRARARA RATOSKATU Staff-ka Otwarta: PENNY LANE Port Erin A'HERA Button BAD MANNERS Berserker Championów: HEBA NOVA Pullera LA OLA Daffodill Yellow Quote
Marta Chmielewska Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Krajowa terrierów: Psy: Młodzież: Canaveral-Staff UNIKAT Pośrednia: MISTER MAN Mariatos Weteranów: SCY SCRAPER Adba Suki: Młodzież: Canaveral-Staff MALINA Pośrednia: DESERT ROSE Berserker Otwarta: PENNY LANE Port Erin JANET-TRINITI Buldożer Championów: LA OLA Daffodill Yellow Quote
blaira Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Marta mam nadzieje ze mozemy na Ciebie liczyc jezeli chodzi o zdjecia ;) Quote
Marta Chmielewska Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Jasne :cool3: Szczególnie, że muszę też zrobić szczegółową fotorelację z grzywaczy, w najgorszym wypadku wystawić 4 psy i to wszystko w sobotę :evil_lol: dobrze wpłynie na moją linię :lol: Quote
acroba Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Marta Chmielewska napisala : ARMAGEDON Dobromira Dobromina :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Dobromira tak miło brzmi :evil_lol::eviltong:;) Quote
lapis Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Martuś już za tydzień się zobaczymy:multi: :multi::multi:, nie widziałyśmy się prawie rok Quote
Marta Chmielewska Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Ciekawa jestem bardzo jak wygląda Lapidło :p Jeszcze tydzień i się spotkamy :multi: Quote
Asta Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 No to pięknie... B.J nie będzie wystawiony... Zerknijcie w "wszystko o psach" "precz nieodpowiedzialnym..." a dowiecie sie "DLACZEGO" Quote
lapis Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 ukofaj BJ mocno od nas - biedaczek, aż by się chciało komuś :mad: :mad: :mad: Quote
Marta Chmielewska Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Dzisiaj dostałam potwierdzenie na obie wystawy :p Ale nici z piwka, będę kierownicą :placz: Quote
ewelinabuck Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l:bedziesz kierownica:megagrin: :megagrin: :megagrin: :cool2: zalij ze wczoraj nie przyszlas na meksykany ale zostawilam dla ciebie:cool3: niestety kotlecikow brak :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 No niestety, bardzo chciałam, ale skończyłam dopiero koło 23 i trochę było za poźno na wizyty :cool1::placz: Ale następnego razu nie odpuszczę :evil_lol: I sie tak nie ciesz, że będę kierownicą, bo ty będzies siedziała z tyłu :diabloti: Quote
lapis Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Marta ja też będę kierownicą, obie tym razem będziemy bawić się przy pepsi :lol: Quote
lapis Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 a zapomniałam napisać, że też dostaliśmy wczoraj numerek :lol: -987 Quote
Marta Chmielewska Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Byle tylko nie lało, jutro mają być burze :angryy: Ja pepsi zamieniam na fantę ;-) A miało być pifko :placz: Quote
lapis Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 napewno nawet przy fancie będziemy się dobrze bawiły PS wiadomość z ostatniej chwili - u Hunów rodzą się szczeniaki :multi::beerchug: Quote
Marta Chmielewska Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 A widzisz, dobrze czuli, że nie mogą jechać do Szczecina :evil_lol: Oni to są tacy, że nawet zdjęć nie zrobią i nie wstawią, szkoda tym Hunom kasy na dobrą cyfrówkę :eviltong: Przyjcie Huny, przyjcie :lol: Quote
lapis Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Ewa mówiła, że BB i tak zrobiła im numer, bo planowali rodzenie od czwartku, a ona dzisiaj od 3 w nocy a co do zdjęć, masz rację z chęcią zobaczyłabym kolejne kreciki - ciekawe jakie będą bo ojciec biało rudy Quote
lapis Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 kurniawka zapowiadają deszcz i burze :placz: :placz: :placz: zmokniemy........ ale cóż spotkamy przyjaciół :lol: :lol: :lol: Quote
Asta Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 Ha ! Ja znam szczegółową pogodę :) Padać ma między 0 a 6 rano, później ma byc tylko zachmurzenie, z niewielką rosą, czyli będzie troche wilgotno, ale nie będzie padało Quote
lapis Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Oby Asta, oby - ja jutro będę miała wgląd w mapy pogody i mam nadzieję, że potwierdzą to co mówisz :lol: Quote
lapis Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 z map wynika, że może będzie dobrze - do zobaczenia jutro :lol: Quote
lapis Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Boże jaka w nocy była burza, dalej pada... może w Szczecinie już nie - plisssssssssssssssssss Quote
Recommended Posts