Asta Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 No kochani bullomaniacy, kto wybiera się do Szczecina? :cool1: Quote
Marta Chmielewska Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Z tego co wiem, Huny nie jadą (mimo planów :mad:), a ja jak wiesz będę :p Quote
bongobongo Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Marta! Ale z Hunami to nigdy nic nie wiadomo i może sie okaże, że z nienacka.......:eviltong: ;) Quote
lapis Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Hynów nie będzie - bo w tym czasie mają maluszki , ale my będziemy :) Quote
bongobongo Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Będziemy trzymać kciuki za Was, dziewczyny!;) Quote
Franco Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Witam:) my prawdopodobnie tez bedziemy w klasie otwartej:lol: Quote
Marta Chmielewska Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 My też w otwartej, pewnie do tego czasu nie będzie dyplomu, więc nie ma wyjścia :cool1: A będziecie na obu?? Międzynarodowa i krajowa terrierów? Quote
lapis Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 a my czekamy na dyplom, który powinien już dawno być (podobno wysłali 8.05), ale nie dotarł - a zgłoszeni jesteśmy do championów Quote
Marta Chmielewska Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Proszę nam nie zaśmiecać topiku jakimś beznadziejnym Lesznem. :eviltong: Quote
hun Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Proszę nam nie zaśmiecać topiku jakimś beznadziejnym Lesznem. :eviltong: :jumpie::jumpie::jumpie::jumpie::laugh2_2::laugh2_2:a ja do leszna jade Quote
Marta Chmielewska Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 W zachodniopomorskim w tym roku obrodziło w krajówki dla terrierów jak nigdy i w wystawy w ogóle. W Koszalinie 4 wystawy, w Szczecinie 2, jest gdzie jeździć i wcale nie trzeba wlec się do jakiegoś zapyziałego Leszna gdzieś na końcu świata. :eviltong: Quote
acroba Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 My też się zgłaszamy do Szczecina. Co prawda nie wiem czy uda mi się tam dojechać....ale zgłosić się zgłaszamy..:cool3: Quote
bongobongo Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):W zachodniopomorskim w tym roku obrodziło w krajówki dla terrierów jak nigdy i w wystawy w ogóle. W Koszalinie 4 wystawy, w Szczecinie 2, jest gdzie jeździć i wcale nie trzeba wlec się do jakiegoś zapyziałego Leszna gdzieś na końcu świata. :eviltong: My przyjedziemy ;) bo Huny nam Rudą do Rudaska wynajmują:diabloti: , aby mu smutno na wystawach nie było:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , a i Marta miałaby towarzystwo na ringu:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Marta Chmielewska Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Wy glizdy przebrzydłe :motz: Spiskować za plecami :diabloti: To moja wystawa, moja moja, moja!! :mad: Niedoczekanie wasze, zejdziecie z bdb, jutro wysyłam czek sędzinie :evil_lol: Quote
lapis Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 od 9.05 czekaliśmy na championa - po kilku telefonach dostałam wczoraj faxem - WYSTAWIAMY SIĘ W CHAMPIONACH -zdążyliśmy :multi: :multi: :multi: Quote
bongobongo Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='lapis']od 9.05 czekaliśmy na championa - po kilku telefonach dostałam wczoraj faxem - WYSTAWIAMY SIĘ W CHAMPIONACH -zdążyliśmy :multi: :multi: :multi: GRATULUJEMY RODZINCE !!! :multi: Quote
bongobongo Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Wy glizdy przebrzydłe :motz: Spiskować za plecami :diabloti: To moja wystawa, moja moja, moja!! :mad: Niedoczekanie wasze, zejdziecie z bdb, jutro wysyłam czek sędzinie :evil_lol: Marta! Nie chcę być glizdą przebrzydłą:placz: :placz: :placz: TO NIE JA, to JACEK ! Już go nigdy nie zostawię samego przy komputerze :razz: Quote
Marta Chmielewska Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Kasiu, tobie wszystko wybaczę, ale Jacka to czeka ciężka kara...:diabloti: Spiskują za plecami, ja tu miałam takie piękne plany :mad: ale ruda już jest kompletnie bez szans, Penny jeszcze trochę schudła, cycki jej się o połowę ściągnęły, ruch się poprawił (bo w Zaniemyślu była chora, stąd ten ruch :diabloti: ) i NIE MA PO CO RUDĄ PASKUDĘ CIĄGNĄC NAD MORZE :evil_lol::evil_lol::eviltong: Kasiu, zdecydowanie za bardzo rozpieszczasz małżonka :mad::evil_lol: Lapis a ty tak cicho siedziałaś i nic nie mówiłaś, że skończyliście ch, kiedy to?? Kiedy? Nic nie wiem :cool3: Quote
hun Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 bongobongo napisał(a):Marta! Nie chcę być glizdą przebrzydłą:placz: :placz: :placz: TO NIE JA, to JACEK ! Już go nigdy nie zostawię samego przy komputerze :razz: ładnie to tak wyłamywać się z RODZINKI i podlizywać się, dowiedz się jak huny nazywają swoje suki to będziesz wiedziała czym to grozi:evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Heh, niedługo będą mieli własną rodzinkę, na co im takie Huny :eviltong: Quote
lapis Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Marta Chmielewska napisał(a): Lapis a ty tak cicho siedziałaś i nic nie mówiłaś, że skończyliście ch, kiedy to?? Kiedy? Nic nie wiem :cool3: w Gdańsku 18-19 luty :lol: Quote
lapis Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='hun']ładnie to tak wyłamywać się z RODZINKI i podlizywać się, dowiedz się jak huny nazywają swoje suki to będziesz wiedziała czym to grozi:evil_lol: oj nie chciałabym by mnie ktoś tak nazywał jak Wy nazywać suczki np. siostrę Lapidła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 lapis napisał(a):w Gdańsku 18-19 luty :lol: A ładnie to tak dopiero teraz mowić? :mad: Quote
Recommended Posts