Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]słodziutka jest, tylko pogratulować takiego skarbu :loveu:[/FONT]

Angelika bardzo dziękuję! :lol: Czasami sama niedowierzam, że mam taki puchaty skarb w domu:loveu:

Posted

Co małe kitki lubią najbardziej poza przysmakami?
... uwielbiają kopać!! :evil_lol:

Na szczęście nam zostało trochę piasku po budowie i tam Rekishi może się powyżywać:lol:

Posted

Witajcie!!!
Dzisiaj foteczki z pierwszej kąpieli w życiu małej kitki! :cool3:
Podczas jednej z zabaw ze swoją ulubioną bokserką Sonią, tak się wybrudziła, że nie pozostawiła nam wyboru i musieliśmy ją "wyprać"
Obawiałam się tego jak się będzie zachowywać ale o dziwo była baaaaardzo spokojna:crazyeye:
Do końca sama nie wiem czy jej się to podobało czy nie bo w sumie nie próbowała uciekać ale stała bez ruchu z bardzo smutną minką:roll:
Zresztą sami zobaczcie :lol:

Nie mogłam się powstrzymać i musiałam uwiecznić ten moment na filmie :evil_lol:
[video=youtube;34tG6PRzikY]http://www.youtube.com/watch?v=34tG6PRzikY[/video]

A wasze kitki jak się zachowywały podczas pierwszej kąpieli???

Posted

I jeszcze zmokła kurka :evil_lol:
Zaraz po kąpieli dostała zastrzyk energii i szalała przeszczęśliwa po domku, mocząc przy tym wszystkie podłogi, ale my mieliśmy z niej ubaw :multi:

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Hihihi jak przeglądam Waszą słodką galerie to od razu mi sie przypomina dzieciństwo Gina... i jak ja go kompałam pierwszy raz- oj to było :evil_lol: a jaki oburzony i ta mina [/FONT]http://i728.photobucket.com/albums/ww284/Angelika_Roser/Obraz189813041500.jpg

Ale Ginuś ma smutną minkę!!!! rozbrajająca!:lol: :loveu: świetnie, że to uwieczniłaś na fotce!!!
Natomiast Rekisia tylko w wannie miała kwaśną minkę ale za to po wyjściu wyglądała na szczęśliwą może dlatego że kąpaliśmy ją w upały i poczuła ulgę?? uściski dla twojego słodziaka!

Posted

[quote name='*Aga*']
http://i890.photobucket.com/albums/ac104/lady_aga/Obraz011kopia.jpg
http://i890.photobucket.com/albums/ac104/lady_aga/Obraz014kopia.jpg
A wasze kitki jak się zachowywały podczas pierwszej kąpieli???

Przeuroczo wygląda mała kitka w kąpieli :loveu: Ryoko równie dzielnie zniosła pierwszą kąpiel, osobiście ją kąpałam, za to podczas drugiej pokazała co o tym myśli :diabloti: Przeczuwałam, że tak będzie, dlatego do tej drugiej wydelegowałam Łukasza :evil_lol:

Posted

Kasia_i_Łukasz napisał(a):
Przeuroczo wygląda mała kitka w kąpieli :loveu: Ryoko równie dzielnie zniosła pierwszą kąpiel, osobiście ją kąpałam, za to podczas drugiej pokazała co o tym myśli :diabloti: Przeczuwałam, że tak będzie, dlatego do tej drugiej wydelegowałam Łukasza :evil_lol:

Mnie Rekishi bardzo zadziwiła bo jak kąpaliśmy ją drugi raz (samą wodą jak znów się wytarzała) to była równie spokojna co za pierwszym razem:crazyeye::razz: mam nadzieję ,że tak już jej zostanie- no ale pożyjemy, zobaczymy:roll:
buziaki

Posted

*Aga* napisał(a):
Mnie Rekishi bardzo zadziwiła bo jak kąpaliśmy ją drugi raz (samą wodą jak znów się wytarzała) to była równie spokojna co za pierwszym razem:crazyeye::razz: mam nadzieję ,że tak już jej zostanie- no ale pożyjemy, zobaczymy:roll:
buziaki

Ja też dobrze wspominam pierszwe kąpiele naszego rodzeństwa :-) :-) Pamiętam, że Nashi to w ogóle położyła się w wannie :-) Natsu zaś dzielnie cały czas stał spokojnie :-) obecnie też nie narzekamy :-) kąpiele przebiegają spokojnie bez ekscesów ;-) choć zanim któreś znajdzie się w wannie to jest ucieczka ;-)

Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2]Śliczna dziewczynka! [/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2]Nie mam akity, ale pierwsza kąpiel mojego shibalona to było przeżycie, darł się tak jakby był obdzierany żywcem ze skóry :evil_lol:[/FONT]

Posted

Ale żeby nie było, że tylko Rekishi dominowała w zabawie ;)

Hej mały daj mi odsapnąć, zmęczyłam się;) :lol:

Rekishi po wizycie Gucia i bardzo długiej i męczącej zabawie z super szybkim i "niezniszczalnym" yorkiem była tak padnięta ,że usnęła przygryzając sobie języczek :evil_lol::loveu: