*Aga* Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 [quote name='Marcisia'][FONT=Comic Sans MS]Pozazdrościć Wam tego Zakopanego ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A mała Dama już coraz poważniej wygląda:crazyeye: :loveu::loveu::loveu:[/FONT] http://i890.photobucket.com/albums/ac104/lady_aga/Obraz041kopia.jpg?t=1291484329 [FONT=Comic Sans MS]Skoki cudne;)[/FONT] [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]toż to już kawał baby jest :crazyeye: ależ ona rośnie :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]zdjęcia "kserówek" super :razz:[/FONT] Witajcie :-) Marcin w Zakopcu było naprawde super, gdyż góry + Akita = :multi: To był nasz pierwszy wyjazd weekendowy z Rekishi i przebiegł bezproblemowo, miło i przyjemnie. Ruda spisała się na medal :lol: Co do jej wyglądu to faktycznie wygląda coraz poważniej, choć muszę przyznać ,że widać to bardziej na fotkach niż na żywo. W rzeczywistości to ona jest dla mnie cigągle malutką, filigranową kitką ;) Quote
*Aga* Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 tatalka2 napisał(a):Hahah, jak jęzorek wystawiła :D Komu go pokazywała? :D Ładne te zimowe zdjęcia :) Wy chyba też macie gdzie spacerować... W sumie też mamy dość ciekawe tereny na spacery, naprawdę nie moge narzekać; 5 min piechotą od domu jest staw, laski, łączki - całkiem fajnie :-) Pzdr. Quote
*Aga* Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Śnieżny pies powinien mieć śniegowy domek czyli Rekishi i jej prywatne iglo ;) Quote
*Aga* Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 wygibasy śpiacej kity do góry nogami i wyszedł "aniołek" ze skrzydełkami :megagrin: Quote
Angelika_Roser Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [FONT=Comic Sans MS]jaaaaaaacie Gini zazdrości takiego śniegowego domku :evil_lol::loveu: a te wygibasy to rodzinne:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Paula03 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Fajny ma domek :D http://i890.photobucket.com/albums/ac104/lady_aga/Obraz202kopia-1.jpg?t=1292678766 Moja Kati podobnie śpi :D Quote
tatalka2 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Rekishi na tej 'aniołkowej' fotce wygląda jakby pozowała do aktu :P Haha :D Quote
*Aga* Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 tatalka2 napisał(a):Rekishi na tej 'aniołkowej' fotce wygląda jakby pozowała do aktu :P Haha :D ha ha ha :megagrin: ale się uśmiałam z tego bo faktycznie trochę tak wygląda :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
*Aga* Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Składam wszystkim życzenia ciepłych i udanych Świąt Bożego Narodzenia[/FONT][FONT=Comic Sans MS] oraz wszelkiej pomyślności i radości w nowym Roku!! [/FONT]:tree1::tree1: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Dziękujemy za życzenia i podziwiamy Rekisię w kolejnej świątecznej odsłonie :loveu: Zimowa "dacza" rudej rewelacja! :cool3: Domyślam się, że projekt i wykonanie "by Tomek"? :razz: Quote
*Aga* Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Zgadza się Kasiu, to jest w 100% Tomka sprawka ;-) A teraz obok igloo stanął jeszcze olbrzymi bałwan z marchewkowym nosem :-) Quote
Angelika_Roser Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Samych słodkości i miłości. Rozrabiającej wesoło rudej córeczki, co by Wam przynosiła same radości !![/FONT][FONT=Comic Sans MS] hihi ale mi się zrymowało :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wesołych Świąt Kochani :lol:[/FONT] Quote
*Aga* Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Samych słodkości i miłości. Rozrabiającej wesoło rudej córeczki, co by Wam przynosiła same radości !![/FONT][FONT=Comic Sans MS] hihi ale mi się zrymowało :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wesołych Świąt Kochani :lol:[/FONT] Ślicznie dziękuję i oczywiście Tobie życzę tego samego tylko, że rozbrajająco wesołego białego synusia ;-) Buziaki!!! Quote
Paula03 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie, Niech Cię aniołek ode mnie uściśnie. Na wigilijnym stole opłatek położy i w moim imieniu życzenia Ci złoży. Życzą Paula, Kati oraz Misia Quote
jaco Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Pozdrowionka dla Was, spacerek był udany :) A Rekishi faktycznie śmieszne pozy przybiera hehe. Quote
*Aga* Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 jaco napisał(a):Pozdrowionka dla Was, spacerek był udany :) A Rekishi faktycznie śmieszne pozy przybiera hehe. To ja się z Wami witam wirtualnie i potwierdzam, że wspólny akici spacerek był jak najbardziej przyjemny ;-) Do następnego :-) Quote
jaco Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Rudziaki sie wybiegaly, a Yoshi tradycyjnie pozniej spal prawie caly dzien hehe :) Quote
tatalka2 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Rude słodkości :loveu: i to podwójna dawka! ...że tak spytam...puszczacie je razem do wybiegania i grzecznie wracają na zawołanie czy są w jakimś ogrodzonym terenie? Eh, ja mam problem z przywołaniem Rozi do domu :( Na spacerach ok, hasa sobie i pilnuje się żebym nie była za daleko, ale jak wrócimy na podwórko czasem woli położyć się przed domem i absolutnie nie potrafię jej wtedy przywołać do środka. Gałgan :evil_lol: Quote
*Aga* Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 tatalka2 napisał(a):Rude słodkości :loveu: i to podwójna dawka! ...że tak spytam...puszczacie je razem do wybiegania i grzecznie wracają na zawołanie czy są w jakimś ogrodzonym terenie? Eh, ja mam problem z przywołaniem Rozi do domu :( Na spacerach ok, hasa sobie i pilnuje się żebym nie była za daleko, ale jak wrócimy na podwórko czasem woli położyć się przed domem i absolutnie nie potrafię jej wtedy przywołać do środka. Gałgan :evil_lol: Na spacerach psiaki są puszczone luzem i generalnie Rekishi się pilnuje i za daleko nie odbiega. Przyzwyczailiśmy ją do tego bo jak tylko wypuszczała się dalej to się jej chowaliśmy i musiała nas szukać, więc teraz zerka co chwilę i kontroluje gdzie jesteśmy. Z przychodzeniem na komendę jest gorzej, jak wraca to w spacerowym tempie i z dużą łaską . Yoshi natomiast chodzi jak w zegarku, jak go wołają to od razu przybiega i czeka na nagrodę- łasuch jeden [FONT=Wingdings]:-)[/FONT] Z przywoływaniem rudej do domu kiedy jest na ogrodzie jest o wiele większy problem. Czasami ją wołam a ona bezczelnie się na mnie patrzy ale się nie ruszy. Wtedy muszę ja zawołać bardziej dosadnie lub przekupić smaczkiem- ach te Akicie uparciuchy!! Zdecydowanie woli siedzieć na zewnątrz bo tam jest mnóstwo nowych zapachów i dźwięków a w domu -nuda!! Nic się już na to nie poradzi [FONT=Wingdings]:-([/FONT] Quote
Marcisia Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 http://i890.photobucket.com/albums/ac104/lady_aga/Picture017kopia.jpg [FONT=Comic Sans MS]Co tu ukrywać ? Po prostu same rude słodkości:loveu::loveu::loveu: Fajne, ze Rekunia ma rudego przyjaciela;)[/FONT] Quote
jaco Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ja bardzo obawialem sie spuscic rudziaka ze smyczy a okazalo sie ze zupelnie niepotrzebnie :) Koedykacyjne spacerki daja rade :D Quote
Original_N Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Nasza ulubiona ruda piękność :* :) No i do tego z przyjacielem do kompletu! Co za urocza parka :D Quote
*Aga* Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Natalia a ty jaki fajny avatarek dodałaś z Polinką :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts