Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT="Comic Sans MS"]Teraz odwiedzinki galerii prześlicznej Reikishi:loveu:
Właśnie na dgm zawitałem kilka dni przed miotem "R" KK, więc zaglądam tu od samego początku;)
U Reikishi strasznie mi się podoba jej buźka, a jak na zdjęciach jest z akicim uśmiechem to po prosu padam na kolana. Jej uśmiech... normalnie nie da się opisać, przecudny :loveu:

Iż Kochana Rekishi ma już sześć miesięcy ( jak ten czas szybko leci)!!!
Życzę wszystkiego co dobre:Ciągłego miziania, pełno smakołyków, wielu udanych spacerów i przede wszystkim miłości od kochającej właścicielki i wielu wielu innych.

:loveu::loveu::loveu:

Życzy mały fan z Wrocławia [/FONT]

Posted

*Aga* napisał(a):
http://i890.photobucket.com/albums/ac104/lady_aga/Obraz057kopia.jpg

Pięknie obrosła w futerko i jak urosła cudna pannica :loveu:

Czas leci nieubłaganie i aż trudno mi w to uwierzyć, że dziś "eRki" kończą już 6 miesięcy :-o
Przy okazji tego małego jubileuszu wszystkiego co najlepsze dla Rekisi! :multi:

Posted

Kochani!!
Bardzo Wam wszystkim dziękujemy za życzenia pół-rocznicowe dla Rekishi :BIG:
Muszę się przyznać,że od rana o tym pamiętałam ale po powrocie do domu jakoś mi to wyleciało z głowy, dopiero Wy mi o tym przypomnieliście więc od razu poleciałam i wycałowałam Rekunie od siebie jak również od Was!! Bardzo jej się to spodobało :lol: :loveu:
Jestem wdzięczna za wszystkie miłe słowa a Rekunia podziękuje Wam osobiście już za parę dni :dog::dog::dog:

Posted

[quote name='Marcisia'][FONT=Comic Sans MS]Teraz odwiedzinki galerii prześlicznej Reikishi:loveu:
Właśnie na dgm zawitałem kilka dni przed miotem "R" KK, więc zaglądam tu od samego początku;)
U Reikishi strasznie mi się podoba jej buźka, a jak na zdjęciach jest z akicim uśmiechem to po prosu padam na kolana. Jej uśmiech... normalnie nie da się opisać, przecudny :loveu:

Iż Kochana Rekishi ma już sześć miesięcy ( jak ten czas szybko leci)!!!
Życzę wszystkiego co dobre:Ciągłego miziania, pełno smakołyków, wielu udanych spacerów i przede wszystkim miłości od kochającej właścicielki i wielu wielu innych.

:loveu::loveu::loveu:

Życzy mały fan z Wrocławia [/FONT]

Ja również witam w galerii Rekishi i bardzo dziękuję za wszystkie miłe słowa pod jej adresem. Gdyby Rekunia rozumiała naszą ludzkią mowę to by sie napewno zaróżowiła na pyszczku od takich komplementów :loveu:
Muszę się przyznać że mnie właśnie ten jej pycholek ujął najbardziej jak ją po raz pierwszy zobaczyłam i też uwielbiam jak się do nas uśmiecha :loveu::loveu:
Bardzo się cieszę że będziemy mieć okazje aby się poznać w Kielcach już w najbliższą sobotę!!

Gorąco pozdrawiam i lecę teraz wymiziać ją od ciebie :lol:

Posted

Miałam to zrobić wczoraj ale jakoś nie starczyło mi czasu :oops:

Ze względu na to, że Rekishi właśnie skończyła 6 miesięcy i jest już całkiem sporą kluseczką postanowiłam zamieścić filmik, w którym ma zaledwie 6 tygodni :loveu: a został nakręcony w dniu kiedy zobaczyłam ją po raz pierwszy :multi:

Taka była z niej kiedyś malutka kitka ze stojącymi uszkami ...
:loveu: :loveu: :loveu:

[video=youtube;3NCjZWBuiCQ]http://www.youtube.com/watch?v=3NCjZWBuiCQ[/video]

i jak tu się mogłam nie zakochać! :iloveyou:

Posted

"Mam cię kurczak i wiem co zaraz z Tobą zrobię?

"Tylko znajdę odpowiednie miejsce"

"O mam, tutaj cię zakopę" :evil_lol:

"teraz już nikt cię nie znajdzie"

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]ale ona się zmieniła.. :crazyeye:[/FONT]http://i890.photobucket.com/albums/ac104/lady_aga/Obraz735kopia.jpg :loveu:

masz na myśli na pyszczku?

[quote name='Marcisia']http://i890.photobucket.com/albums/ac104/lady_aga/Obraz715kopia.jpg
http://i890.photobucket.com/albums/ac104/lady_aga/Obraz754kopia-1-1-1.jpg

[FONT=Comic Sans MS]Kochany Rekuni pycholek:loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Do zobaczenia w Kielcach;), mam nadzieje że będę mógł się poznać i wymiziać Rekishi ? :multi:[/FONT]

Naturalnie ,że będziesz mógł wymiziać Rekishi , napewno się bardzo ucieszy:multi:
Zapraszamy i do zobaczenia już w sobotę :lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]nie wiem czy to kwiestia zdjęć, przekonam się w sobotę. Ale wydaje mi się, że bardzo wydoroslała, pupką większa i obrośnięta, łapy mocniejsze, wyraz głowy i pycholka poważniejszy i kolor intesywniejszy. Już się nie umiem doczekać az zobacze Riko Rekishi i Asztara na ringu- bo nigdy go nie widziałam na wystawie jeszcze :razz:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]a zawsze piałam nad jego urodą a głową to już w ogóle :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]nie wiem czy to kwiestia zdjęć, przekonam się w sobotę. Ale wydaje mi się, że bardzo wydoroslała, pupką większa i obrośnięta, łapy mocniejsze, wyraz głowy i pycholka poważniejszy i kolor intesywniejszy. Już się nie umiem doczekać az zobacze Riko Rekishi i Asztara na ringu- bo nigdy go nie widziałam na wystawie jeszcze :razz:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]a zawsze piałam nad jego urodą a głową to już w ogóle :loveu:[/FONT]

Wiesz co, napewno urosła ale chyba nie aż tak bardzo jakby się mogło wydawać ale swoje też robi gestrze futerko.
Zresztą zaraz sie sama przekonasz jak jest- ja tak naprawdę jestem ciekawa co powiecie bo widząc ją codziennie nie jestem obiektywna a dla mnie ciągle jest malutka. Już bardziej widzę po pieskach z którymi się bawi od maleńkości- one wszystkie nagle zrobiły się dla mnie mniejsze ;-)
Buziaki i do zobaczenia!

Posted

tatalka2 napisał(a):
Ah, przesłodka ta Wasza pociecha :) Od początku baaardzo mi się podobała i nadal jest moją akitkową faworytką :D
Z przyjemnością śledzę jej galerię :)

Tatalka bardzo dziękuję za tak miłe słowa!! :calus: i jest mi niezmiernie miło, że Rekisiowa galeria się podoba :multi:
pozdrawiam!!!

Posted

Dzięki Angelika za dodanie tych foteczek!! :calus:
ale przede wszystkim podziękowania dla naszego nowego fotografa Marcina!!! :lol:
Fajnie,że się zjawiłeś w Kielcach!! Pozdrawiam

Posted

Jadziemy dzisiaj z rudą autem, patrzę przez okno i oczom nie wierzę::crazyeye:
Idzie sobie chłopak ze śliczną Akitką!! :crazyeye: :crazyeye: To był tak, zaskakujący widok (pierwszy raz w moim mieście zobaczyłam Akitkę na spacerze) , że obowiązkowo musiałam się zatrzymać! Jak się okazało to był roczny samczyk Yoshi z hodowli Akita u Izis (tak się chyba to pisze) bardzo fajny, zrównoważony chłopak :loveu: :lol: Co prawda od razu chciał pokazać Rekishi kto tu rządzi biorąc ją pod siebie ale to akurat normalne przy pierwszym spotkaniu, a zważywszy na różnice w gabarytach ruda nawet nie śmiała mu podskakiwać. Wymieniliśmy się numerami i mamy zamiar umówić się kiedyś na wspólny spacer, tym bardziej że mieszkamy całkiem niedaleko.
Szkoda tylko, że nie miałam aparatu ze sobą aby uwiecznić takie spotkanie; "dwa rudaski się spotkały, taki duży i taki mały" ;) Och uwielbiam Akitki... :loveu: :loveu:

Posted

Marcisia napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]To ja dziękuje, że mogłem Was poznać i wymiziać kochaną, rudą Rekishi :loveu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]A gdzie jakieś zdjęcia małej ?:mad:[/FONT]

Zapominam chodzić z aparatem przy .... dlatego kiepsko ze zdjęciami, ale postaram się coś pstryknąć niedługo :-)

Nam też było bardzo miło Ciebie poznać :lol: