Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia_i_Łukasz napisał(a):
Rodzinka w komplecie :loveu: Zenek uroczy :loveu: Marzy mi się taki rudzielec :p

Wszystko by było fajnie jakby się lubili albo chociaż byli dla siebie obojętni ale Zenek zwiewa przed Rekisią a ona chce go wąchać i się z nim bawić, więc go goni (a uwielbia biegać za wszystkim co przed nią ucieka :evil_lol:)
Widzę jednak mały postęp bo jak "zbliżamy" ich do siebie to Zenek jest coraz mniej spięty i rzadziej na nią fuka a ona jak już się nim "nawącha" i go liźnie to traci zainteresowanie co też jest dobrym znakiem- oby tak dalej :lol:

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]widzę,że wziełaś się za sygnaturke, sliczna :loveu:[/FONT]

hi hi, dziękuję :lol: Tak mnie coś naszło wczoraj wieczorem i zaczęłam kombinować :-) Ale powiem szczerze, że szkoda mi się było rozstać z twoją sygnaturką i maluteńką Rekishi, która na niej była :placz: Jeszcze raz bardzo za nią dziękuję :calus::loveu:

Posted

*Aga* napisał(a):
http://i890.photobucket.com/albums/ac104/lady_aga/Obraz124kopia.jpg

hah śmieszne ujęcie!! :)

o widze, ze w kolejnym domu w którym jest kitka jest i kotek ;)

Posted

INU napisał(a):
A co sobie zrobiła? Wygryzła?

Tak, niestety wygryzła :-( :-(

Ruzumiem, że Klubówkę odpuściliście?
Nie odpuściliśmy, poszliśmy bo jesteśmy z Łodzi. Mieliśmy jej nie wystawiać ze względu na tą rankę ale ostatecznie stwierdziliśmy że dzisiaj nie wygląda aż tak źle i mała stanęła po raz pierwszy na ringu. :lol:

Później postaram się zamieścić jakieś fotki ale narazie nie mam sił ich obrabiać.

Posted

*Aga* napisał(a):
Nie odpuściliśmy, poszliśmy bo jesteśmy z Łodzi. Mieliśmy jej nie wystawiać ze względu na tą rankę ale ostatecznie stwierdziliśmy że dzisiaj nie wygląda aż tak źle i mała stanęła po raz pierwszy na ringu. :lol:

Później postaram się zamieścić jakieś fotki ale narazie nie mam sił ich obrabiać.

To może chociaż wyniki? ;-)

Posted

INU napisał(a):
To może chociaż wyniki? ;-)

Nie było najgorzej , zajęła 4 miejsce na 5 kitek z oceną wybitnie obiecującą.
Na ringu prowadziła ją ciocia Angelika (za co jeszcze raz baaaaaaardzo dziękuję!! :loveu:)
Ogólnie zachowywała się całkiem ładnie, pomimo tego, że co chwilkę siadała a jak już stała to w rozkroku (jak żyrafka:loveu:) Ale pierwsze koty za płoty i wiem nad czym mamy teraz pracować :-)

Posted

Kateczka napisał(a):
a dlaczego Wy jej nie wystawialiscie??

To była moja pierwsza wystawa i bardzo chciałam zobaczyć o co w tym wszystkim chodzi i przyznam się, że trochę stresowała mnie myśl wystawienia małej. Na szczęście Angelika chętnie zgodziła się aby ją prezentować a ja mogłam popatrzeć jak się to robi :calus:

Posted

Następna, na którą jedziemy będzie w Częstochowie już za parę tygodni i tam już ja ją wystawie i wydaje mi się, że po dzisiejszych doświadczeniach będę stresować się o wiele mniej.
Przynajmniej wiem, że na ringu nie wszystkie pieski biegają idealnie, że dzieją się różne nieprzewidywalne rzeczy i to jest normalne.
pozdrawiam :-)

Posted

*Aga* napisał(a):
Następna, na którą jedziemy będzie w Częstochowie już za parę tygodni i tam już ja ją wystawie i wydaje mi się, że po dzisiejszych doświadczeniach będę stresować się o wiele mniej.
Przynajmniej wiem, że na ringu nie wszystkie pieski biegają idealnie, że dzieją się różne nieprzewidywalne rzeczy i to jest normalne.
pozdrawiam :-)

To i ja sie wtraca, ale zuplenie przypomnialy mi sie nasze poczatki wystawe jak tez myslalam, ze wszystkie pieski biegaja idalnie, stoja grzecznie, ale faktycznie tak nie jest fakt, faktem ze jezeli piesek jest chetny do wystawiana idzie to latwie,ale pamietaj ze pisek moze tez miec zly dzien i wtedy klapa.
P.S. Gustowne wdzianko :-)

Posted

Angelika_Roser napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Kochana ruda kluska :loveu: do zobaczenia w Częstochowie :razz:[/FONT]

ruda kluska hi hi hi:loveu::lol::loveu::lol:
Już się nie mogę doczekać zjazdu klanu KK w Częstochowie:evil_lol:
I nareszcie poznam Ginusia:loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]on jeszcze nie wie, ale też się nie może doczekać :evil_lol:, pewnie z radości głupawki dostanie :evil_lol: jak zobaczy dziadków, a co to dopiero będzie jak odkryje ile akitek będzie :loveu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]bo ile? na razie naliczyłam 6 :diabloti: Gini, Natsu, Masshiro, Meishi, Rekishi, Riko, hmmm może i Okame bo blisko mieszka :loveu:, nie wiem co z Musą...

ale i tak będzie wesoło :loveu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]( no i oczywiście mamcia, tatusiek i ciocia Aidka :razz:)[/FONT]