*Aga* Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Ej koleś gdzie mnie wąchasz?:mad: i zasłużony odpoczynek w przymałym łóżeczku:sleep2: Quote
Jurki :oD Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]I My również się witamy :mdrmed: Rekishi jest CUDNA :loveu:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]rośnie w oczach :lol:[/FONT] Quote
adriatom Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Już nie długo, za chwil parę, legowisko w odstawkę lub do modernizacji idzie , rozmiar XL tuż, tuż za rogiem czeka ;-)) Quote
*Aga* Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 [quote name='Jurki :oD'][FONT=Comic Sans MS]I My również się witamy :mdrmed:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Rekishi jest CUDNA :loveu:[/FONT] Ja również witam rodzinkę KK:multi: i przesyłam mizianki dla Waszej uroczej białej księżniczki :loveu::loveu: Quote
*Aga* Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 :loveu:[quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]rośnie w oczach :lol:[/FONT] [quote name='adriatom']Już nie długo, za chwil parę, legowisko w odstawkę lub do modernizacji idzie , rozmiar XL tuż, tuż za rogiem czeka ;-)) Oj rośnie bardzo szybko- za szybko :-( Myślę ,że spokojnie waży już ponad 10 kg :crazyeye: Robi się z niej duża kluseczka :loveu: Quote
Paula03 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 http://i890.photobucket.com/albums/ac104/lady_aga/Obraz001kopia.jpg :D Słodka :D Quote
Agappe Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='*Aga*'] i zasłużony odpoczynek w przymałym łóżeczku:sleep2: http://i890.photobucket.com/albums/ac104/lady_aga/Obraz001kopia.jpg jeszcze chwilka a łóżko będzie trzeba wymienić Quote
*Aga* Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Przyłapana na gorącym uczynku!! :oops2: Rekishi ma zakaz wchodzenia na łóżko i dobrze o tym wie, ostatnio jednak zaczęliśmy zauważać ślady łapek na narzucie pojawiające się podczas naszej nieobecności. Trzeba było zadziałać i sprawdzić co się dzieje w domu jak nas nie ma. Ustawiliśmy kamerkę i przez Skypa obserwowaliśmy Rekishi , która została sama w sypialni. A to co zobaczyliśmy: :megagrin: A to burdello w tle spowodowane jest brakiem drzwi w szafie :-( - wybaczcie:oops: Quote
Angelika_Roser Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Obiecana sygnaturka, nie wiem które lepsza więc sama wybierz :loveu: [/FONT] Quote
*Aga* Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Obiecana sygnaturka, nie wiem które lepsza więc sama wybierz :loveu: [/FONT] Angelika ale słodkie i cukierkowe !!!!!!! Przepiękne!! Aż mi uśmiech z twarzy nie schodzi jak na nie patrzę. I Rekishi na tym zdjęciu taka śmieszna i malutka- super!! Wielkie dzięki!!! :sweetCyb: ps. I ten kwiatuszek za uchem - rozbroił mnie!! :loveu: zdolniacha z Ciebie!!! Quote
Angelika_Roser Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ciesze się, że się podoba :multi: dla rodzinki Kazoku Kanshin wszystko :loveu:[/FONT] Quote
*Aga* Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Ciesze się, że się podoba :multi: dla rodzinki Kazoku Kanshin wszystko :loveu:[/FONT] Jasne, że się podoba!!! fajnie być częścią takiej rodzinki :-) buziaki Quote
Kasia_Dawid Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 śliczna sygnaturka :-) Angelika to zdolniacha :-) wszystkie sygnaturki akitek Kazoku Kanshin przygotowała :-) super!! a Rekishi to niezła agentka ;-) buszuje po pościeli kiedy Was nie ma ;-) cała akita :-) Quote
Agappe Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='*Aga*']Przyłapana na gorącym uczynku!! :oops2: Rekishi ma zakaz wchodzenia na łóżko i dobrze o tym wie, ostatnio jednak zaczęliśmy zauważać ślady łapek na narzucie pojawiające się podczas naszej nieobecności. Trzeba było zadziałać i sprawdzić co się dzieje w domu jak nas nie ma. Ustawiliśmy kamerkę i przez Skypa obserwowaliśmy Rekishi , która została sama w sypialni. A to co zobaczyliśmy: :megagrin: http://i890.photobucket.com/albums/ac104/lady_aga/reksia-1-1.jpg A to burdello w tle spowodowane jest brakiem drzwi w szafie :-( - wybaczcie:oops: a to łobuzica!!! Moja Anatka też wskakiwała na kanape jak nas nie było.. kiedyś mama wróciła wcześniej do domu i ją przegoniła stamtąd.. Anatka tak uciekała, że się uderzyła w róg stołu - efekt przestała wskakiwać na kanapę ;) musiało ją nieźle zaboleć Quote
*Aga* Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Dzisiejszy spacerek po fajnych terenach rekreacyjnych blisko nas. Obowiązkowe pluskanie w stawie Quote
*Aga* Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Najfajniej jest poszaleć w wysokiej trawce :lol: hop:Dog_run: Quote
*Aga* Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Nawet poćwiczyliśmy "stójkę" :lol: mokre, chude nóżki ;) Quote
*Aga* Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 A kuku :jumpie: mizianki od ukochanego pana :Cool!: A potem w domku...:sleep2: Quote
Angelika_Roser Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [FONT=Comic Sans MS]a kuku jest świetne :evil_lol::loveu:[/FONT] Quote
Paula03 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 http://i890.photobucket.com/albums/ac104/lady_aga/Obraz179kopia.jpg Ale ona szybko rośnie! Quote
Kasia_Dawid Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 stójka pięknie wychodzi :-) debiut już niedługo :-) Quote
*Aga* Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 :roflt:[quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]a kuku jest świetne :evil_lol::loveu:[/FONT] a kuku jest również moim ulubionym zdjęciem, jest na nim taka szczęśliwa :loveu::loveu: [quote name='Paula03']http://i890.photobucket.com/albums/ac104/lady_aga/Obraz179kopia.jpg Ale ona szybko rośnie! Rośnie, rośnie w szybkim tempie ale w sumie gabarytowo nie jest aż tak duża ale na pyszczku jakoś spoważniała, przynajmniej tak na fotkach wychodzi, w rzeczywistości widać że z niej jeszcze całkiem mały bąbel :-) :evil_lol: [quote name='Kasia_Dawid']stójka pięknie wychodzi :-) debiut już niedługo :-) To już faktycznie niedługo:crazyeye: ale nie wiem jak to wyjdzie. Stójka w domu wychodzi ale gorzej jak jest na spacerze w nowym otoczeniu, wtedy ciężko jej się skoncentrować na mnie o posłusznym biegu koło mnie nie wspomne... Ale co ma być to będzie, pewnie będę się śmiać sama z siebie :roflt: Quote
*Aga* Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Pierwsze zajęcia w psim przedszkolu:lol: grupa liczy około 20 szczeniaczków:loveu: po prawo słodziutki buldożek:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts