Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jurki :oD'][FONT=Comic Sans MS]I My również się witamy :mdrmed:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Rekishi jest CUDNA :loveu:[/FONT]

Ja również witam rodzinkę KK:multi: i przesyłam mizianki dla Waszej uroczej białej księżniczki :loveu::loveu:

Posted

:loveu:[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]rośnie w oczach :lol:[/FONT]

[quote name='adriatom']Już nie długo, za chwil parę, legowisko w odstawkę lub do modernizacji idzie , rozmiar XL tuż, tuż za rogiem czeka ;-))

Oj rośnie bardzo szybko- za szybko :-( Myślę ,że spokojnie waży już ponad 10 kg :crazyeye:
Robi się z niej duża kluseczka :loveu:

Posted

Przyłapana na gorącym uczynku!! :oops2:
Rekishi ma zakaz wchodzenia na łóżko i dobrze o tym wie, ostatnio jednak zaczęliśmy zauważać ślady łapek na narzucie pojawiające się podczas naszej nieobecności.
Trzeba było zadziałać i sprawdzić co się dzieje w domu jak nas nie ma.
Ustawiliśmy kamerkę i przez Skypa obserwowaliśmy Rekishi , która została sama w sypialni.
A to co zobaczyliśmy: :megagrin:

A to burdello w tle spowodowane jest brakiem drzwi w szafie :-( - wybaczcie:oops:

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Obiecana sygnaturka, nie wiem które lepsza więc sama wybierz :loveu:

[/FONT]

Angelika ale słodkie i cukierkowe !!!!!!! Przepiękne!! Aż mi uśmiech z twarzy nie schodzi jak na nie patrzę. I Rekishi na tym zdjęciu taka śmieszna i malutka- super!!
Wielkie dzięki!!! :sweetCyb:
ps. I ten kwiatuszek za uchem - rozbroił mnie!! :loveu: zdolniacha z Ciebie!!!

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Ciesze się, że się podoba :multi: dla rodzinki Kazoku Kanshin wszystko :loveu:[/FONT]

Jasne, że się podoba!!!
fajnie być częścią takiej rodzinki :-)
buziaki

Posted

śliczna sygnaturka :-) Angelika to zdolniacha :-) wszystkie sygnaturki akitek Kazoku Kanshin przygotowała :-) super!!

a Rekishi to niezła agentka ;-) buszuje po pościeli kiedy Was nie ma ;-) cała akita :-)

Posted

[quote name='*Aga*']Przyłapana na gorącym uczynku!! :oops2:
Rekishi ma zakaz wchodzenia na łóżko i dobrze o tym wie, ostatnio jednak zaczęliśmy zauważać ślady łapek na narzucie pojawiające się podczas naszej nieobecności.
Trzeba było zadziałać i sprawdzić co się dzieje w domu jak nas nie ma.
Ustawiliśmy kamerkę i przez Skypa obserwowaliśmy Rekishi , która została sama w sypialni.
A to co zobaczyliśmy: :megagrin:
http://i890.photobucket.com/albums/ac104/lady_aga/reksia-1-1.jpg
A to burdello w tle spowodowane jest brakiem drzwi w szafie :-( - wybaczcie:oops:

a to łobuzica!!!
Moja Anatka też wskakiwała na kanape jak nas nie było.. kiedyś mama wróciła wcześniej do domu i ją przegoniła stamtąd.. Anatka tak uciekała, że się uderzyła w róg stołu - efekt przestała wskakiwać na kanapę ;) musiało ją nieźle zaboleć

Posted

:roflt:[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]a kuku jest świetne :evil_lol::loveu:[/FONT]

a kuku jest również moim ulubionym zdjęciem, jest na nim taka szczęśliwa :loveu::loveu:

[quote name='Paula03']http://i890.photobucket.com/albums/ac104/lady_aga/Obraz179kopia.jpg
Ale ona szybko rośnie!

Rośnie, rośnie w szybkim tempie ale w sumie gabarytowo nie jest aż tak duża ale na pyszczku jakoś spoważniała, przynajmniej tak na fotkach wychodzi, w rzeczywistości widać że z niej jeszcze całkiem mały bąbel :-) :evil_lol:

[quote name='Kasia_Dawid']stójka pięknie wychodzi :-) debiut już niedługo :-)

To już faktycznie niedługo:crazyeye: ale nie wiem jak to wyjdzie. Stójka w domu wychodzi ale gorzej jak jest na spacerze w nowym otoczeniu, wtedy ciężko jej się skoncentrować na mnie o posłusznym biegu koło mnie nie wspomne... Ale co ma być to będzie, pewnie będę się śmiać sama z siebie :roflt: