Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze z Tajfunkiem (tak szybko biegali, że mam tylko jedno nierozmazane zdjęcie z tego spotkania:-()

i z synkiem moje przyjaciółki:lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Ja spotkania z dziećmi bardzo polecam jeśli chodzi o socjalizację. Gin stał się przez to bardzo delikatny, a co najważniejsze cierpliwy. Jeśli ma dość dziecka to po prostu ucieka :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]nigdy nie burknął ani nie warknął na dziecko. Choć potrafiły mu dać w kość, np sprawdzając jakie ma w dotyku rzęsy ;)[/FONT]

Posted

Kasia_i_Łukasz napisał(a):
York Terminator wykończył biedną, małą kitkę :lol: Aga super fotki ze spotkań towarzyskich Rekisi :loveu:

Powiem Ci Kasiu, że wczoraj znowu Rekisia bawiła się z tym Yorkiem i prawie, że nie miała z nim szans :evil_lol: Jak wpadł na podwórko to tak szybko biegał, że nie mogła go dogonić bo jej cały czas uciekał a potem tak się wycwanił ,że czekał aż się położy i wtedy się rozpędzał i wbiegał na nią odbijając się od jej futra jak od materaca:crazyeye::evil_lol:- mówię Ci komedia- super to wyglądało!!!!

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Ja spotkania z dziećmi bardzo polecam jeśli chodzi o socjalizację. Gin stał się przez to bardzo delikatny, a co najważniejsze cierpliwy. Jeśli ma dość dziecka to po prostu ucieka :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]nigdy nie burknął ani nie warknął na dziecko. Choć potrafiły mu dać w kość, np sprawdzając jakie ma w dotyku rzęsy ;)[/FONT]

witaj Angelika, wiem, że socjalizacja z dziećmi jest bardzo ważna i staramy się, żeby Rekisia miała z nimi kontakt, choć nie ukrywam ,że trochę mamy z tym problem bo jakoś mało jest dzieci wśród moich znajomych i rodziny :-( A Ginuś ma cudne białe rzęski, że sama chętnie bym sprawdziła jakie są w dotyku :evil_lol::loveu:

Posted

Kolejna fotorelacja ze spotkania towarzyskiego, tym razem z bokserką Sonią:lol:

Jedyne zdjęcie w ruchu jakie udało mi się zrobić, reszta była strasznie rozmazana- coś za słaby mam aparacik na takie szybkie psiaczki ;)

Reszta jest już bardziej "ustawiana' :evil_lol: dziewczyny odpoczywają i pozują :jumpie:

Posted

Zobaczcie jaki mam długaśny języczek :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: :multi:

A tak Rekisia pada po każdej zabawie z innym pieskiem:loveu:

Posted

Efekty biegania za kitką z aparatem :lol:

Rekishi; "chyba się nie zorientują ,że nabroiłam w ogródku?!" :evil_lol:

Górka z piasku- nasze ulubione miejsce; dla Rekishi do zabawy i dla mnie do pstrykania jej zdjęć :lol:

" Teraz widzę lepiej i mam wszystko pod kontrolą" ;)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Ciekawe kiedy królewnę sobie na żywo zobaczę, może na jakiejś wystawie się kiedyś spotkamy :lol:[/FONT]

Angelika zapraszam do Łodzi 19 września na wystawę klubową :lol: Kasia i Łukasz też się wybierają i chyba przyjedzie braciszek RIKO!!!! :loveu::loveu::loveu:
Planujemy wystawić małą w klasie baby, żeby się trochę obyła z ringiem, choć nie ukrywawam ,że mam dużo obaw bo kiepsko nam idzie ćwiczenie:-(
Tak naprawdę dopiero zaczęłam ją "trenować" i nie wiem jak to będzie z tym staniem w miejscu i biegiem po ringu??? Do tego ja sama jestem wystawową "świeżynką" i mój stres jej zapewne nie pomoże. Mam jednak nadzieję, że jakoś damy radę bez pełnej kompromitacji ?? :roll:

Posted

[url napisał(a):
http://i890.photobucket.com/albums/ac104/lady_aga/Obraz051kkopia2.jpg
Gdzie ona tam weszła, nich złazi, bo spadnie :evil_lol:

Paula, sama byłam zdziwiona, że tam wlazła i że tak mi jeszcze zapozowała do zdjęcia :-)

Posted

adriatom napisał(a):
gratuluję pięknej i zabawnej kitki ! Bardzo mi się podoba.
Już prawie zapomniałem jak moja była tkak mała, choć szalona jest do dziś ;-)
pozdrawiamy z Kameyo

Witam i bardzo dziękuję. Szybko się zapomina jak kitka była taka tyci bo one tak szybko rosną!! :-( Rekishi jest u nas od 7 lipca a już bardzo urosła (waży 9.90 kg- wczoraj sprawdzaliśmy) ja sama już jej prawie nie pamiętam jak była taka leciutka i niziutka jak ja przywieźliśmy. Aż ciężko mi sobie wyobrazić że ona bardzo szybko będzie 2 razy taka jak teraz!!:crazyeye:

Posted

Jak tylko rozkładam ten koc na trawie to Rekishi od razu na niego wskakuje i idzie spać:lol: oczywiście sama się już nie przykryła :megagrin:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Jak słodko [/FONT][FONT=Comic Sans MS]:loveu:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]! k[/FONT][FONT=Comic Sans MS]ochane maleństwo, pewnie nabroiła i poszła spać ze zmęczenia :evil_lol: [/FONT]http://i890.photobucket.com/albums/ac104/lady_aga/Obraz088kopia.jpg

Możliwe, że coś nabroiła, chociaż tym razem nie było widać "brudnej roboty" u niej na łapkach;) Albo tym razem była grzeczna albo nauczyła się zacierać ślady:cool3: :lol: pozdrowionka