Angelika_Roser Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Od nas spóźnione ale najlepsze życzenia dla pół siostrzyczki!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
*Aga* Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Od nas spóźnione ale najlepsze życzenia dla pół siostrzyczki!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] bardzo dziękujemy i liczymy na jakieś spotkanie pół rodzeństwa :cool3: :lol: Quote
Original_N Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 I od nas też spóźnione, ale szczere. Wszystkiego NAJLEPSIEJSZEGO dla Rekuni :* ! Quote
*Aga* Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Oj dawno nas tu nie było :oops: Całe lato przeszło bez żadnej fotorelacji więc trzeba było chociaż w ostatni weekend letni trzasnąć jakąś fote. Psi relaks:lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Jak dla mnie to wykapana Rekishi :lol: Aga ciekawe czy i tym razem odgadniesz kto jest na tej fotce? :cool3: Quote
*Aga* Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 O ja cie ale podobna do Rekishi!!! hmmmmm wiem, że z Riso są do siebie podobne ale nie zdziwiłabym się gdyby tym razem na tej fotce była Rikutsu!????:razz: uwielbiam takie zagadki!!! :multi: ciekawa jestem czy trafiłam? Quote
Angelika_Roser Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [FONT="Comic Sans MS"]Kochani parę fotkek zlotowych dla Was!! :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [FONT="Comic Sans MS"]szczęśliwi akiciarze :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [FONT="Comic Sans MS"]dwie ślicznotki! hihi [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [FONT="Comic Sans MS"]KK i sama słodycz :cool3::loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [FONT="Comic Sans MS"]pozdrawiamy:lol: [/FONT] Quote
Kateczka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Rekishi drobniutka panienka :) Młode niedługo ja przescignie :) Fajne spotkanko :) Quote
*Aga* Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Kateczka napisał(a):Rekishi drobniutka panienka :) Młode niedługo ja przescignie :) Fajne spotkanko :) Ruda jest faktycznie drobniutka- śmieje się ,że jest kompaktowa hi hi hi :lol::lol: ale swoja drogą Hachi to chyba będzie kawał chłopaka, ma grubiutkie łapki i ogólnie jest taki duży- a jaki słoooooooooooodki i milusiński!!!! zakochałam się!!! :loveu::loveu::loveu: Chciałam go wykraść i zabrać ze sobą ale Kasia za bardzo go pilnowała ;-) :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts