Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Papyrus]WITAJCIE W GALERII REKISHI Kazoku Kanshin.[/FONT]

[FONT=Papyrus]Rekishi[/FONT][FONT=Papyrus] urodzi[/FONT][FONT=&quot]ł[/FONT][FONT=Papyrus]a si[/FONT][FONT=&quot]ę[/FONT][FONT=Papyrus] 9 maja 2010 w Cz[/FONT][FONT=&quot]ę[/FONT][FONT=Papyrus]stochowie w cudownej hodowli Kazoku Kanshin[/FONT][FONT=Papyrus].[/FONT]
[FONT=Papyrus]Jej mamuśk[/FONT][FONT=&quot]ą[/FONT][FONT=Papyrus] jest [/FONT][FONT=Papyrus]ARASHI T[/FONT][FONT=Papyrus]ajgeta[/FONT][FONT=Papyrus] a tatkiem [/FONT][FONT=Papyrus]B'MITSUKUNI GO de la Vallee des Dragons Sacres.[/FONT]
[FONT=Papyrus]Natomiast w naszym domu zawita[/FONT][FONT=&quot]ł[/FONT][FONT=Papyrus]a 7 lipca 2010 roku:multi:[/FONT]

[FONT=Papyrus]Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do ogl[/FONT][FONT=&quot]ą[/FONT][FONT=Papyrus]dania![/FONT]

Przedstawiam bohaterkę tej galerii:-)

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na tym zdjęciu po raz pierwszy zobaczyłam REKISHI- to była miłość od pierwszego wejrzenia bo jak tu się nie zakochać w takiej puchatej, czerwonej kuleczce :loveu:

Kasiu, nie mogłam się oprzeć i pożyczyłam sobie od Was tą foteczkę :cool1:

Posted

Teraz już oficjalnie mogę przywitać Was na dgm - WITAJCIE KOCHANI! :loveu::loveu::loveu:

Z niecierpliwością czekam na kolejne fotki Waszej Ślicznotki i filmiki oczywiście, bo przecież macie już sporą kolekcję :lol:

Kasiu, nie mogłam się oprzeć i pożyczyłam sobie od Was tą foteczkę

Cała przyjemność po naszej stronie :lol:

Posted

Jak fajnie, że moja ulubiona R-ka ma swoją galerię :loveu: Muszę przyznać, że też zakochałam się w niej właśnie na tym zdjęciu :eviltong:
Witamy się bardzo ciepło i prosimy o zasypywanie nas fotkami maleństwa :lol:

Posted

Dzień, kiedy odebraliśmy naszą kitkę od Kasi i Łukasza.

Ja i słodkie kluseczki

Trzeba było przekupić malutką wędzoną rybką:cool1:

Rodzeństwo "R" spędza ostatnie wspólne chwile:placz:

W drodze do nowego domku:multi:

Posted

PIERWSZE CHWILE NA SWOIM :-)

Na początku trochę niepewnie

Potem trzeba było wszystko obwąchać

Pierwsze oznaki zmęczenia

Zasłużony odpoczynek w 'łóżeczku', ale koniecznie na kocyku i z misiem o zapachu mamy :sleeping:

Posted

Kateczka napisał(a):
no no pozazdroscić małej takiego łoża :)

Wspomniane łóżeczko pochodzi z serii " ZRÓB TO SAM" w, której skład wchodzi drewniana skrzynka, kawałki żółtego materiału i podusia :-)
Niestety za chwilę będzie już dla niej za małe :-(

Posted

Agappe napisał(a):
na prawdę o zapachu mamy?

Naprawdę!! Taką słodką wyprawkę przesiąkniętą zapachem mamci Arashi dostaliśmy od Kasi i Łukasza, żeby malutka łatwiej zniosła rozstanie! :-D

Posted

*Aga* napisał(a):
Naprawdę!! Taką słodką wyprawkę przesiąkniętą zapachem mamci Arashi dostaliśmy od Kasi i Łukasza, żeby malutka łatwiej zniosła rozstanie! :-D

super!! nie pomyślałabym o tym :oops:

Posted

[quote name='*Aga*']Naprawdę!! Taką słodką wyprawkę przesiąkniętą zapachem mamci Arashi dostaliśmy od Kasi i Łukasza, żeby malutka łatwiej zniosła rozstanie! :-D

:lol:[FONT=Comic Sans MS] dziadkowie zawsze maluszką dają zabaweczki o zapachu mamusi kiedy idą do nowego domku, Gini dostał owieczkę i pandę :loveu:

czekam na nowe fotki słodkiej siostrzyczki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

My również witamy Was serdecznie :-) Rekishi jest przeurocza :-) i już nie możemy doczekać się nowych fotek :-)

Ponadto cieszymy się, że kolejna kitka z Kazoku Kanshin ma swoją galerię :-) :-)

Posted

Agappe napisał(a):
super!! nie pomyślałabym o tym :oops:

my też dostaliśmy maskotki z zapachem mamusi :-) niektóre mamy jeszcze do dziś, jednak już w nie tak dobrym stanie ;-) zwykle daje się jakąś rzecz z rodzinnego domu, by maluch właśnie lepiej zniósł rozstanie z mamusią i czuł jej zapach, zanim przyzwyczai się do nowego domku i zapachów :-)

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']No i gdzie kolejne foty małej Ślicznoty? :loveu: To, że się nie odzywamy to nie znaczy, że stale tu nie zaglądamy :lol:

W takim razie już się poprawiam i zamieszczam kolejne zdjęcia :oops::lol:

Dziś powybierałam foteczki mojej śpiącej królewny:loveu:

Po tych klapkach będę widzieć jak rośnie :razz:

I obowiązkowo drzemka w ulubionym czerwonym "baseniku":roll: