*Aga* Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [FONT=Papyrus]WITAJCIE W GALERII REKISHI Kazoku Kanshin.[/FONT] [FONT=Papyrus]Rekishi[/FONT][FONT=Papyrus] urodzi[/FONT][FONT="]ł[/FONT][FONT=Papyrus]a si[/FONT][FONT="]ę[/FONT][FONT=Papyrus] 9 maja 2010 w Cz[/FONT][FONT="]ę[/FONT][FONT=Papyrus]stochowie w cudownej hodowli Kazoku Kanshin[/FONT][FONT=Papyrus].[/FONT] [FONT=Papyrus]Jej mamuśk[/FONT][FONT="]ą[/FONT][FONT=Papyrus] jest [/FONT][FONT=Papyrus]ARASHI T[/FONT][FONT=Papyrus]ajgeta[/FONT][FONT=Papyrus] a tatkiem [/FONT][FONT=Papyrus]B'MITSUKUNI GO de la Vallee des Dragons Sacres.[/FONT] [FONT=Papyrus]Natomiast w naszym domu zawita[/FONT][FONT="]ł[/FONT][FONT=Papyrus]a 7 lipca 2010 roku:multi:[/FONT] [FONT=Papyrus]Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do ogl[/FONT][FONT="]ą[/FONT][FONT=Papyrus]dania![/FONT] Przedstawiam bohaterkę tej galerii:-) Quote
*Aga* Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Na tym zdjęciu po raz pierwszy zobaczyłam REKISHI- to była miłość od pierwszego wejrzenia bo jak tu się nie zakochać w takiej puchatej, czerwonej kuleczce :loveu: Kasiu, nie mogłam się oprzeć i pożyczyłam sobie od Was tą foteczkę :cool1: Quote
tatalka2 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Czekamy z radością na zdjęcia małej ślicznotki :) Już mieliśmy tu mały przedsmak jej urody :D Pozdrowionka :) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Teraz już oficjalnie mogę przywitać Was na dgm - WITAJCIE KOCHANI! :loveu::loveu::loveu: Z niecierpliwością czekam na kolejne fotki Waszej Ślicznotki i filmiki oczywiście, bo przecież macie już sporą kolekcję :lol: Kasiu, nie mogłam się oprzeć i pożyczyłam sobie od Was tą foteczkę Cała przyjemność po naszej stronie :lol: Quote
Angelika_Roser Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Witamy siostrzyczkę Gina !! :loveu::loveu::loveu::loveu: i czekamy na duuuuuuużo fotek i filmów :razz:[/FONT] Quote
INU Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Jak fajnie, że moja ulubiona R-ka ma swoją galerię :loveu: Muszę przyznać, że też zakochałam się w niej właśnie na tym zdjęciu :eviltong: Witamy się bardzo ciepło i prosimy o zasypywanie nas fotkami maleństwa :lol: Quote
*Aga* Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Nasze pierwsze spotkanie z 6 tygodniową Rekishi:multi: Quote
*Aga* Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Dzień, kiedy odebraliśmy naszą kitkę od Kasi i Łukasza. Ja i słodkie kluseczki Trzeba było przekupić malutką wędzoną rybką:cool1: Rodzeństwo "R" spędza ostatnie wspólne chwile:placz: W drodze do nowego domku:multi: Quote
*Aga* Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 PIERWSZE CHWILE NA SWOIM :-) Na początku trochę niepewnie Potem trzeba było wszystko obwąchać Pierwsze oznaki zmęczenia Zasłużony odpoczynek w 'łóżeczku', ale koniecznie na kocyku i z misiem o zapachu mamy :sleeping: Quote
*Aga* Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Ja również witam wszystkich bardzo gorąco i dziękuję za ciepłe słowa na powitanie!:sweetCyb: Quote
*Aga* Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Kateczka napisał(a):no no pozazdroscić małej takiego łoża :) Wspomniane łóżeczko pochodzi z serii " ZRÓB TO SAM" w, której skład wchodzi drewniana skrzynka, kawałki żółtego materiału i podusia :-) Niestety za chwilę będzie już dla niej za małe :-( Quote
Kateczka Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 dobrze, ze seria "zrób to sam" występuje w większych modelach :)? Quote
tatalka2 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Jejjj, coś mi się wydaje, że to będzie jedna z częściej odwiedzanych przeze mnie galerii :loveu: Quote
Agappe Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='*Aga*'] Zasłużony odpoczynek w 'łóżeczku', ale koniecznie na kocyku i z misiem o zapachu mamy :sleeping: http://i890.photobucket.com/albums/ac104/lady_aga/weczkuramka.jpg na prawdę o zapachu mamy? :roll: ciekawe za ile panieneczke wyrośnie ze swojego łóżeczka ;) Quote
*Aga* Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Agappe napisał(a):na prawdę o zapachu mamy? Naprawdę!! Taką słodką wyprawkę przesiąkniętą zapachem mamci Arashi dostaliśmy od Kasi i Łukasza, żeby malutka łatwiej zniosła rozstanie! :-D Quote
Agappe Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 *Aga* napisał(a):Naprawdę!! Taką słodką wyprawkę przesiąkniętą zapachem mamci Arashi dostaliśmy od Kasi i Łukasza, żeby malutka łatwiej zniosła rozstanie! :-D super!! nie pomyślałabym o tym :oops: Quote
Angelika_Roser Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='*Aga*']Naprawdę!! Taką słodką wyprawkę przesiąkniętą zapachem mamci Arashi dostaliśmy od Kasi i Łukasza, żeby malutka łatwiej zniosła rozstanie! :-D :lol:[FONT=Comic Sans MS] dziadkowie zawsze maluszką dają zabaweczki o zapachu mamusi kiedy idą do nowego domku, Gini dostał owieczkę i pandę :loveu: czekam na nowe fotki słodkiej siostrzyczki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 My również witamy Was serdecznie :-) Rekishi jest przeurocza :-) i już nie możemy doczekać się nowych fotek :-) Ponadto cieszymy się, że kolejna kitka z Kazoku Kanshin ma swoją galerię :-) :-) Quote
Kasia_Dawid Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Agappe napisał(a):super!! nie pomyślałabym o tym :oops: my też dostaliśmy maskotki z zapachem mamusi :-) niektóre mamy jeszcze do dziś, jednak już w nie tak dobrym stanie ;-) zwykle daje się jakąś rzecz z rodzinnego domu, by maluch właśnie lepiej zniósł rozstanie z mamusią i czuł jej zapach, zanim przyzwyczai się do nowego domku i zapachów :-) Quote
*Aga* Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Trochę wody dla ochłody :lol: Na upały najlepszy jest basen:multi: A wieczorem basen zamienia się w piaskownicę :bigcool: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 No i gdzie kolejne foty małej Ślicznoty? :loveu: To, że się nie odzywamy to nie znaczy, że stale tu nie zaglądamy :lol: Quote
*Aga* Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 [quote name='Kasia_i_Łukasz']No i gdzie kolejne foty małej Ślicznoty? :loveu: To, że się nie odzywamy to nie znaczy, że stale tu nie zaglądamy :lol: W takim razie już się poprawiam i zamieszczam kolejne zdjęcia :oops::lol: Dziś powybierałam foteczki mojej śpiącej królewny:loveu: Po tych klapkach będę widzieć jak rośnie :razz: I obowiązkowo drzemka w ulubionym czerwonym "baseniku":roll: Quote
Recommended Posts