MM. Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Gekonki to miniaturowe smoki :biggrina: Pożyczany notorycznie od braciaka CANON spisuje się całkiem nieźle... szkoda, że mnie nie stać, abym miała go na własność :placz: Quote
sunshine Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Czadowy:D Eyyy wczoraj na spacerze (w nocy:P) widziałam białą grzywkę :D Nosz tak słodka była że szok...ale nie czadowa;P Quote
przeszlus Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 http://i35.tinypic.com/k9z62g.png Jaka dstojna ta Powora ;) Quote
evel Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 http://i37.tinypic.com/21b4qw1.png to mnie się najbardziej podoba ;) Quote
MM. Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='Darianna']na co będziesz narzekać? Bo do doopy te ostatnie zdjęcia :splat: Zły sobie balans bieli ustawiłam Najwspanialszy w świecie RAMBO jakiego miałam okazję poznać Quote
Obama Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Zdrajczyni!Gdzie Ty wylądowałaś w galerii zamiast FB? Pfffffffffffffff.:diabloti::cool3: Quote
Paula03 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 http://i38.tinypic.com/30ud6q9.png Fotogeniczny! ;) Quote
MM. Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Obama napisał(a):Zdrajczyni!Gdzie Ty wylądowałaś w galerii zamiast FB? Pfffffffffffffff.:diabloti::cool3: Galeria w gr. IX = więcej gości :biggrina: Śmiem twierdzić, że wiesz, co mam na myśli? :diabloti: Quote
Alicja Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='Obama']Zdrajczyni!Gdzie Ty wylądowałaś w galerii zamiast FB? Pfffffffffffffff.:diabloti::cool3: [FONT=Arial]nie marudź ;) nabijesz sobie posty ;) Rambo to w rodzinie ??bo nie miałam okazji poznać ;)[/FONT] Quote
MM. Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='sunshine']a co to za fajowski czarnuch?:D [quote name='Alicja'][FONT=Arial]nie marudź ;) nabijesz sobie posty ;) Rambo to w rodzinie ??bo nie miałam okazji poznać ;)[/FONT] Czarnuch pochodzi z dalszej rodziny, ale jest przeze mnie regularnie odwiedzany :wink: Quote
Alicja Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='Caachou_']Czarnuch pochodzi z dalszej rodziny, ale jest przeze mnie regularnie odwiedzany :wink: no to mnie cieszy , bo zapowiada się różnorodność ras i charakterów na wątku ;) Quote
Unbelievable Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Caachou_'] Jak tam się Wam, kochani, gekonki widzą? tremper albino? fajny :cool3: Quote
MM. Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Unbelievable napisał(a):tremper albino? fajny :cool3: Leopard gecko :wink: Quote
Unbelievable Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Caachou_ napisał(a):Leopard gecko :wink: tremper albino to odmiana gekona lamparciego Quote
MM. Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Unbelievable napisał(a):tremper albino to odmiana gekona lamparciego Nie moje te potworki, więc mało wiem na ich temat ;) Hybino i classic ponoć Quote
Unbelievable Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Caachou_ napisał(a):Nie moje te potworki, więc mało wiem na ich temat ;) Hybino i classic ponoćno to wstawiłaś zdjęcie tylko jednego(albo ja tyle widzę) hybino- i dobrze trafiłam, bo hybino to albinotyczna forma hypo(czyli mojej Stefanii, choć ona to pomieszanie z poplątaniem), a ten na zdjęciach wygląda na albino z linii tremper ;) i widać tylko głowę : P w każdym bądż razie bardzo mi się podoba ;) Quote
MM. Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Unbelievable napisał(a):no to wstawiłaś zdjęcie tylko jednego(albo ja tyle widzę) hybino- i dobrze trafiłam, bo hybino to albinotyczna forma hypo(czyli mojej Stefanii, choć ona to pomieszanie z poplątaniem), a ten na zdjęciach wygląda na albino z linii tremper ;) i widać tylko głowę : P w każdym bądż razie bardzo mi się podoba ;) :-o:crazyeye::-o Stefania? U nas są dwa, tyle, że jeden stroni od zdjęć - Gertruda i... Stefania :lol: :evil_lol: Czy to imię ma coś wspólnego z gekonami? Quote
Unbelievable Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Caachou_']:-o:crazyeye::-o Stefania? U nas są dwa, tyle, że jeden stroni od zdjęć - Gertruda i... Stefania :lol: :evil_lol: Czy to imię ma coś wspólnego z gekonami? nie ma :evil_lol: to jest po prostu najlepsze imię dla gekona na świecie :diabloti: Moja była pierwsza! :diabloti: prawda? powiedz, że ta wasza ma mniej niż rok... :evil_lol: Quote
MM. Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='Unbelievable']nie ma :evil_lol: to jest po prostu najlepsze imię dla gekona na świecie :diabloti: Moja była pierwsza! :diabloti: prawda? powiedz, że ta wasza ma mniej niż rok... :evil_lol: Niecałe dwa lata... :diabloti: Quote
Recommended Posts