Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dotrzymuję obietnic, więc możecie być spokojni, jendak nie będzie to nic fantastycznego :roll:
Zwykłe zdjęcia, zrobione pod przymusem.

Posted

nie-profesjonalna, zrypana jakościowo sesyja a'la WA, nic takowego co mogłodby spełnić wasze oczekiwania

[pozostałe zdjęcia zostały usunięte, ponieważ tak zadecydował autor postu, gdyż nie były wystarczające nadające się do tego, aby je oglądać... zUa ja]

Posted

w takim układzie, powinnas brać przykład z moich pełnych ostrości i profesjonalizmu zdjęć- przykładowo dzisiejszych hehe:D

To zdjęcie jest super na maxa:D Czad to Czad tylko jeden taki może być:D

Posted

[quote name='sunshine']w takim układzie, powinnas brać przykład z moich pełnych ostrości i profesjonalizmu zdjęć- przykładowo dzisiejszych hehe:D

To zdjęcie jest super na maxa:D Czad to Czad tylko jeden taki może być:D

powiadasz, sun? Mam kompleks, bo okazuje się jednak, że moje zdjęcia wychodzą wystarczająco profesjonalnie tylko wtedy, kiedy mi zależy, aby tak było.
Co powiecie o leopard gecko?

Posted

[quote name='Caachou_']powiadasz, sun? Mam kompleks, bo okazuje się jednak, że moje zdjęcia wychodzą wystarczająco profesjonalnie tylko wtedy, kiedy mi zależy, aby tak było.
Co powiecie o leopard gecko?

nie widzę zdjęcia... a moje sa na pewno profesjonalniejsze...wszystkie wykonane Nokią E 65 hehehe:P

Posted

[quote name='Darianna']i ja też wlazłam z rewizytą, a co mi tam :)

Czadzik uroczy :) Moja znajoma ma grzywa PP, a jakoś na dniach ma trafić do niej mały golas :D
;)

[quote name='sunshine']nie widzę zdjęcia... a moje sa na pewno profesjonalniejsze...wszystkie wykonane Nokią E 65 hehehe:P
Ja widzę, a to pewnie stąd, że nie mom jakiegoś tam zgrzyta Nie łodbierz tego jako drwina, bo nie sugeruję, że Ty akurat mosz.

Posted

[quote name='olekg89']Więcej fot kucyka PONY ,ogarów ,hasaczy.
Wróciła se na dogo wrzuciła kilka fot i zadowolona.Smarkula jedna hahaha
bezkarnie se wróciła, a powinna była odświeżyć swoje alter ego :oops:

[quote name='Obama']http://i33.tinypic.com/15ei72w.png

kocham! ale NERD.
brakuje tylko plastra i będzie jak w komediach z USA:cool1::

:eviltong: Swoją drogą zespół n.e.r.d kocham całym sercem
Chciałam sobie swoje nerdziuchy tak zakleić z początku, ale bałam się, że mi zez na stałe zostanie.

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]przeczytałam tam gdzieś że Olek nigdy nie macał grzywka i niestety ja też nie a szkoda bo jestem ciekawa jakie są w dotyku [/FONT]

ja też bardzo chciałam ;)
ale za to macałam gołego kota ;) przeżycia chyba podobne są? :D

Posted

Dzień dobry , oh i ah jaka słitaśśśna galeria ! ;***
zapraszamy do nas !

A tak na poważnie .
Śliczny grzywacz .
Ale za mało zdjęć . dodałam na fbl ;)

Posted

[quote name='Marta67']ja też bardzo chciałam ;)
ale za to macałam gołego kota ;) przeżycia chyba podobne są? :D

[FONT=Georgia]myślisz że to ten sam stopień golizny? ;)
ja i kota nie macałam takiego :placz: czuję się troszkę opóźniona
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]myślisz że to ten sam stopień golizny? ;)[/FONT]
[FONT=Georgia]ja i kota nie macałam takiego :placz: czuję się troszkę opóźniona[/FONT]

no chyba tak ;)

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]myślisz że to ten sam stopień golizny? ;)
ja i kota nie macałam takiego :placz: czuję się troszkę opóźniona
[/FONT]

Ciało grzywka pokrywają rzadkie włosy, a co do kotów egipskich - są kompletnie nagie ;)
Tylko w okolicach sznupki zarastają
Hasacze będą późnym wieczorem może... :diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]hm, macałam swoje nogi dwa dni po goleniu czy to coś podobnego w dotyku? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Ja jestem wyjątkiem... prawdopodobnie mam to po mamie swej, która nóg golić nie musi, więc się nie wypowiem, bo nie znam tego uczucia :diabloti:

Posted

[quote name='Caachou_']Ja jestem wyjątkiem... prawdopodobnie mam to po mamie swej, która nóg golić nie musi, więc się nie wypowiem, bo nie znam tego uczucia :diabloti:

[FONT=Georgia]:mdleje: myślisz że jak Twoja mama mnie zaadoptuje to też nie będę musiała nóg golić? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:mdleje: myślisz że jak Twoja mama mnie zaadoptuje to też nie będę musiała nóg golić? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

:stupid: :evil_lol: