Agappe Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='Caachou_'] :kiss_2: http://img543.imageshack.us/img543/2108/81610310.png nie wiem czemu, ale w pierwszej chwili pomyslałam, że potwór stoi na wadze ;) Quote
Coffee&Nera Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Podglądam was i podglądam i napatrzeć sie niemoge na to Twoje cudo :) Osobiscie niejestem milosniczką nagich psów ale Twoj ma swoj urok. Niestety w skrzynce masz za duzo wiadomosci i niemogę się skontaktowac a chcialabym porozmawiac na GG :) Quote
MM. Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Coffee&Nera napisał(a):Podglądam was i podglądam i napatrzeć sie niemoge na to Twoje cudo :) Osobiscie niejestem milosniczką nagich psów ale Twoj ma swoj urok. Niestety w skrzynce masz za duzo wiadomosci i niemogę się skontaktowac a chcialabym porozmawiac na GG :) Dziwne... :hmmmm: Mam tylko 34 wiadomości z 200 dozwolonych. Miło Was gościć :kiss_2: Na razie gg nie funkcjonuje, ale zadbam o to, żeby przywrócić je do życia :diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Caachou_ napisał(a):Dziwne... :hmmmm: Mam tylko 34 wiadomości z 200 dozwolonych. Miło Was gościć :kiss_2: Na razie gg nie funkcjonuje, ale zadbam o to, żeby przywrócić je do życia :diabloti: Hmmm to może coś u mnie nie tak? Musze sprawdzić. Chciałam porozmawiać bo widze że jestes z Krakowa a najprawdopodobniej za niedługi czas przeprowadzę się tam z psem i chciałam się dowiedzieć jak tam z miejscami do spacerów, joggingow itd Quote
Minerva Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 http://img543.imageshack.us/img543/2108/81610310.png Coś nie chciała potwora pozować chyba ;) Quote
NightQueen Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 a może by tak choć jedno "normalne" zdjęcie Czada, tak żeby było go widać w całości? :diabloti: Quote
Connected Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Hej, witamy się pierwszy raz . Super galeria !;) Quote
Ciapkowa. Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Witamy.:) Czad jest czadowy :loveu: Chciałabym zobaczyć Czada w całości :diabloti: Pzdr. ;* Ps. zapraszam do nas :D Quote
MM. Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 NightQueen napisał(a):a może by tak choć jedno "normalne" zdjęcie Czada, tak żeby było go widać w całości? :diabloti: W całości? Może być nawet kiepskiej jakości z lampą? :diabloti: Quote
sunshine Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 jak dla mnie to nawet komórką może być:D Quote
Ciapkowa. Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Pyska całego nie widać. :shake: :( Haha :D Sliczny :P Czad w całości = bezcenne! xD Quote
MM. Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Domyślam się, że macie już serdecznie dość b&w, więc to daje jako ostatnie :diabloti: Quote
evel Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Czym jeszcze nas zaskoczysz ze swojego niecodziennego zwierzyńca? ;) Na razie odnotowałam obecność grzywka, ogarów [?] i szczurasa :grins: Quote
NightQueen Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Caachou_ napisał(a):W całości? Może być nawet kiepskiej jakości z lampą? :diabloti: w całości oznaczało takie zdjęcie gdzie widać całego psa, a nie kawałki jego ciała :roll: i tak może być z lampą, byleby w ogóle jakieś w całości było ;) Quote
MM. Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 NightQueen napisał(a):w całości oznaczało takie zdjęcie gdzie widać całego psa, a nie kawałki jego ciała :roll: i tak może być z lampą, byleby w ogóle jakieś w całości było ;) Przecież na ostatnim prezentuje się w całości, a nie? Quote
NightQueen Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Caachou_ napisał(a):Przecież na ostatnim prezentuje się w całości, a nie? :razz: nie . Quote
MM. Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 NightQueen napisał(a):nie . Twierdzisz, że widać tam tylko kawałki jego ciała? Zależy co przez to rozumieć... ;) Quote
NightQueen Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Caachou_ napisał(a):Twierdzisz, że widać tam tylko kawałki jego ciała? Zależy co przez to rozumieć... ;) pies w całości to dla mnie pies z całą głową, wszystkimi kończynami i ogonem To teraz zobacz na tamto zdjęcie i mi powiedz czy to jest pies w całości? Quote
BBeta Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 http://img837.imageshack.us/img837/6921/jkh.png Fajny kapturek ;) Nie chwaliłaś się, że masz szczury :cool3: Quote
MM. Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 NightQueen napisał(a):pies w całości to dla mnie pies z całą głową, wszystkimi kończynami i ogonem To teraz zobacz na tamto zdjęcie i mi powiedz czy to jest pies w całości? Cofnij się o kilka, -kilkanaście stron i naciesz oczy psem w całości ;) Nie mam głowy do zdjęć, a jak już się za coś zabieram to chcę, żeby było to zrobione porządnie, więc na razie zdjęć nie będzie. Ewentualnie jakieś pojedyncze BBeta napisał(a):http://img837.imageshack.us/img837/6921/jkh.png Fajny kapturek ;) Nie chwaliłaś się, że masz szczury :cool3: Nie było okazji :roll: Kiedyś tych kapturków było więcej... Quote
NightQueen Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Pff ja chce nowe zdjęcia, przecież nie będę w koło oglądać tych samych :diabloti: Quote
MM. Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Ja też chcę nowe zdjęcia :diabloti: Ale od czasu kiedy straciłam Canona, nie mam motywacji :niewiem: Quote
Recommended Posts