Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

evl napisał(a):
Czym jeszcze nas zaskoczysz ze swojego niecodziennego zwierzyńca? ;) Na razie odnotowałam obecność grzywka, ogarów [?] i szczurasa :grins:

Nieudana próba sfotografowania myszoskoczków :diabloti:

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Masz tylko jednego szczurasa?:D

Ja ostatnio o mało co na malcie nie kupiłam szczurka:P Bo stał tak i łapkami się opierał o akwarium i patrzył na mnie:D Gdyby był szary albo czarny byłby już mój:D

inteligentne to to jest?:)

Posted

Caachou_ napisał(a):
Czy ciulek jest inteligenty? Na swój sposób owszem :cool3:

Śmiem twierdzić, że to bardzo mądre stworzenia i z odrobiną wytrwałości można je wytresować prawie jak psa :cool3: Moje ogony dają buzi na zawołanie, latają luzem po mieszkaniu (teraz, ze względu na raczkującą córę i szczeniaka, mają ograniczoną wolność :lol:), przytulają się, śpią w moim łóżku :D

Posted

A mi się zawsze marzył legwan zielony ^^ Ale jeszcze trochę i sama będę się musiała wyeksmitować, przez moich podopiecznych, więc chyba sobie odpuszczę :lol:

A Twoja jaszczurka jest piękna.
W ogóle robisz piękne zdjęcia! Można wiedzieć, jakim aparatem się posługujesz?
Jaszczury to chyba dobrzy modele... Potrafią na chwilę "znieruchomieć". Nie to co moje ogony czy Bamboocha :lol: Tym zrobić zdjęcia to prawdziwe wyzwanie :evil_lol:

Posted

[quote name='Smile of Red Witch']Czy te Twoje jaszczury to Gekony?? Ja mam troszkę większą jaszczurę - Agamę Brodatą ;)
Jaszczury nie są ani trochę moje, jednak śpią ze mnę w pokoju ;)

Mamuśka
, EOS 450d