pinczerka_i_Gizmo Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Fajne fotaski :) Sonia to prawdziwa dama, spi dokladnie w takich samych pozycjach i miejscach(nie ma to jak lozko!) co moj Gizmo ;) I podziwiam Miska za cierpliwosc - gdyby jakies dziecko tak zlapalo mojego pinczera to albo by uciekl gdzie pieprz rosnie albo , niestety, zaczal wareczec:shake: A pies siostry bardzo ladny :) Quote
milena182 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Hej sliczne zdjecia u mnie tez sa nowe a kto ci zrobil nowy banerek? Quote
zaba14 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 takie tuby sa najgorsze :roll: Moj pies tez ma tube ale regulowana ;) tak ze ma w niej noemrlanie otwarta mordke i gdyby chcial to i by kogos pewnie ugryzł :lol: wiec swojego zadania kaganiec nie spelnia, ale mnie chodzi tylko o to aby SM sie nie czepiala.. ;) jakw roce do domu to znajde to zdjecie jak wyglada moj pies w tym kagancu... Quote
Agula1988 Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 znów pare nowych fot : Tym razem Dino jest w kagańcu , ponieważ był troszeczkę agresywny . kolejne foty psiaków pojawią się dopiero jak wrócę na dogo , czyli być może za 3-4 miesiace. Quote
Madzia_19 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 świetne fotki :) szkoda, ze tak długo każesz nam czekać na następne... Quote
beria Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Agula1988']Kilka fotczek nowych :) Jak widać Sonia to mała wygodnisia :) No nie wiem, nie wiem, ja bym tak nie zasnęła z jedną nogą w górze :lol: Quote
Agula1988 Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Aga po prostu uznałam że będzie lepiej jak tu przez jakiś czas nie będę wchodzić. Nie będę tyle pisać :) Quote
Agula1988 Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 oj do ciebie na gg , z największą chęcią będę pisać :) tylko tutaj na nie będę Quote
Aga K Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 eeeehhhh,chciałąbym wiedzieć jaka jest tego pzyczyna,ale chyba sie domyślam.I nie będę naciskać-spox Quote
Agula1988 Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 no nic ja uciekam na spacer z psiakami i lecę spać. do zobaczenia za kilka miesiecy Quote
Aga K Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 eeej,a co z górką ??????????????? jedziesz ?????????????? czy nie ???????? Quote
PIKA Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='milena182']Ale on się nie wścieka na mnie tylko na inne psy i nie chodzi tu o to ze im zazdrosci ze one nie maja kaganca.chodzi o to ze wie ze nie moze ich ugrysc wiec udaje agresora.a ty mialas jamnika bo piszesz jakbys je od lat hodowala i wiedziala o co chodzi.masz wielkiego psa ktorego ludzie moga sie bac wiec moze ty bys nad kagancem pomyslala a nie wypominasz nam ze nasze psy je maja.pozatym to nie jest watek o kagancach tylko o jej psach. mnie nie chodziło o kaganiec w ogole a o rodzaj kagańca :roll: A kagańce mamy ze trzy, ale pies moze w nich ziajac, otworzyc morde i w ogole I między ludźmi chodzi na smyczy :wink: I nie trzeba byc hodowcą jamników, zeby troche poznac behawior psa :roll: [quote name='*luthien*']ehhh a skąd wiesz, że ona ma agresywnego psa? Jeżeli ludzie się boją dużego psa to ich problem:roll: dzieki Luthien, :) ale ludzie się raczej Saby nie boja :lol: wrecz lecą z łapami żeby glaskac :lol: ale poza :loveu: Quote
Jess Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 ,," Ale słodko sobie śpi :loveu: Ładne fotki :loveu: Quote
Agula1988 Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Znów parę nowych fotek :) i mój kolejny nowy psiak - Psotka :) No a teraz czekajcie cierpliwie na kolejne :) Pojawią się dopiero pewnie we wrześniu Quote
Recommended Posts