Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajne fotaski :)

Sonia to prawdziwa dama, spi dokladnie w takich samych pozycjach i miejscach(nie ma to jak lozko!) co moj Gizmo ;)

I podziwiam Miska za cierpliwosc - gdyby jakies dziecko tak zlapalo mojego pinczera to albo by uciekl gdzie pieprz rosnie albo , niestety, zaczal wareczec:shake:

A pies siostry bardzo ladny :)

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

takie tuby sa najgorsze :roll:
Moj pies tez ma tube ale regulowana ;) tak ze ma w niej noemrlanie otwarta mordke i gdyby chcial to i by kogos pewnie ugryzł :lol: wiec swojego zadania kaganiec nie spelnia, ale mnie chodzi tylko o to aby SM sie nie czepiala.. ;) jakw roce do domu to znajde to zdjecie jak wyglada moj pies w tym kagancu...

Posted

znów pare nowych fot :

Tym razem Dino jest w kagańcu , ponieważ był troszeczkę agresywny .

kolejne foty psiaków pojawią się dopiero jak wrócę na dogo , czyli być może za 3-4 miesiace.

Posted

[quote name='Agula1988']Kilka fotczek nowych :)

Jak widać Sonia to mała wygodnisia :)

No nie wiem, nie wiem, ja bym tak nie zasnęła z jedną nogą w górze :lol:

Posted

[quote name='milena182']Ale on się nie wścieka na mnie tylko na inne psy i nie chodzi tu o to ze im zazdrosci ze one nie maja kaganca.chodzi o to ze wie ze nie moze ich ugrysc wiec udaje agresora.a ty mialas jamnika bo piszesz jakbys je od lat hodowala i wiedziala o co chodzi.masz wielkiego psa ktorego ludzie moga sie bac wiec moze ty bys nad kagancem pomyslala a nie wypominasz nam ze nasze psy je maja.pozatym to nie jest watek o kagancach tylko o jej psach. mnie nie chodziło o kaganiec w ogole a o rodzaj kagańca :roll: A kagańce mamy ze trzy, ale pies moze w nich ziajac, otworzyc morde i w ogole
I między ludźmi chodzi na smyczy :wink:

I nie trzeba byc hodowcą jamników, zeby troche poznac behawior psa :roll:

[quote name='*luthien*']ehhh a skąd wiesz, że ona ma agresywnego psa? Jeżeli ludzie się boją dużego psa to ich problem:roll:
dzieki Luthien, :) ale ludzie się raczej Saby nie boja :lol: wrecz lecą z łapami żeby glaskac :lol:

ale poza :loveu: