Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Cóż za nieprzytomny psiak a Ty go jeszcze zdjęciami męczysz :evil_lol:

Świetne zdjęcia tylko szkoda, że niektóre takie zamazane ;-)

hehe .. kiedyś trzeba pomęczyć :):) a to tylko przez to , że mnie do łóżka nie chciał wpuścić :):)

są robione 2 aparatami i niestety jeden robi nie wyraźne z powodu lekkiego zalania wodą ..

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Raka skóry??!! :crazyeye::crazyeye: Ale teraz juz jest wszystko wporzadku, mam nadzieje??
Mam pytanie: opowiedz o tych pieskach troche bo raz napisalas ze nie sa twoje? Wiec co robia u ciebie? :razz:

Posted

chicken napisał(a):
Raka skóry??!! :crazyeye::crazyeye: Ale teraz juz jest wszystko wporzadku, mam nadzieje??
Mam pytanie: opowiedz o tych pieskach troche bo raz napisalas ze nie sa twoje? Wiec co robia u ciebie? :razz:

Teraz jest już z Miśkiem dobrze , mimo to że jeszcze ma na sobie pare guzów które mogą pęknąć , ale mam nadzieje ze nie stanie sie tak ..

O psiakach napiszę troszkę później :)
nie należą do mnie tylko do mojej znajomej , która musiała wyjechać na kilka miesięcy więc poprosiła abym sie nimi zajeła .. dlatego są u mnie

Posted

Ty z tymi wszystkimi psami hurtowo wychodzisz czy na raty ??
Ja sobie z dwoma nie moge poradzić, jeden ciągnie mnie w jedną strone, drugi w drugą w końcu mnie kiedyś rozerwą ;]