marta0731 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 nuka13 napisał(a):Jeśli czyta ten wątek ktoś z województwa dolnośląskiego, to też proszę o pomoc. Do Wrocławia mogę Ją wieźć choćby w przyszły weekend ( 50 km od Wrocławia mieszkają moi rodzice). Dziękuję za zaproszenie:) tylko nie wiem jak pomóc... Jestem z dolnośląskiego... Czy sunia ma już gdzieś jechać w tym regionie? Śliczne ma wielkie uszy:loveu: Quote
AleksandraJ Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Ja wlasnie z NK sie dowiedzialam. Jedyne co moge zaoferowac to jakies finanse na hottelik lub ew. leczenie w nowym DT/DS... Quote
Estrella Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='marta0731']tylko nie wiem jak pomóc... Jestem z dolnośląskiego... Czy sunia ma już gdzieś jechać w tym regionie?Sonia szuka DT w Toruniu i okolicach (kujawsko-pomorskie) lub w woj. dolnośląskim. I tutaj zacytuję nukę - Jeśli czyta ten wątek ktoś z województwa dolnośląskiego, to też proszę o pomoc. Do Wrocławia mogę Ją wieźć choćby w przyszły weekend ( 50 km od Wrocławia mieszkają moi rodzice). Quote
marta0731 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='Estrella']Sonia szuka DT w Toruniu i okolicach (kujawsko-pomorskie) lub w woj. dolnośląskim. I tutaj zacytuję nukę - Jeśli czyta ten wątek ktoś z województwa dolnośląskiego, to też proszę o pomoc. Do Wrocławia mogę Ją wieźć choćby w przyszły weekend ( 50 km od Wrocławia mieszkają moi rodzice). Więc jeśli znajdzie się jakiś domek dla suni w dolnośląskim i Nuka dowiezie do Wrocka to pamiętajcie o mnie, jeśli niezbyt daleko to postaram się pomóc Powodzenia życzę ślicznej malutkiej! Quote
chita Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 dopiero przeczytalam pw, zabieram sie za czytanie... Quote
Undercia Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 piękna... niestety nie mogę pomóc :( wrzuciłam ją chociaż na wizaż, może to coś pomoże. Quote
AleksandraJ Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Moze chociaz jakis platny hotelik u prywatnej osoby, ktora by byla w stanie podawac jej leki TYLKO NIE EUTANAZJA :shake: :-( Nuka jak myslisz? Quote
nuka13 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 z tym hotelikiem fajna sprawa i dobry pomysl ale finansowo nie damy rady placic za hotelik i za leki...to juz nas przerasta, poza tym DS/DT jest o wiele lepszym rozwiazaniem dlatego podnosze i dalej szukam. Quote
nuka13 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 podnoszę Snię z rana....jutro piatek a my nadal nie mamy DT/Ds dla Sonii...pełna mobilizacja!! Quote
Baski_Kropka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Podnoszę! Do góry psineczko kochana... Quote
estote Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 włączam się jeśli choć część z nas podrzuci jakąś sumę na hotel to sądzę, że nazbieramy. może ktoś może przeznaczyć comiesięcznie jakąś kwotę na sunię? albo chociaż jednorazowo? Quote
paulinken Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Ania+Milva i Ulver prowadzi hotelik pod Brodnicą chyba i dostałam od niej taką wiadomość: "U nas miejsca w hotelu to kojce, nie wiem czy taka sunia nadaje się w takie warunki- chyba raczej powinna byc w domowym dt. Moze spytajcie tu: http://www.dogomania.pl/threads/1864...m-i-ogr%C3%B3d Co myślicie? Quote
Ewanka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Zapisuję ... trudna sytuacja, schorowana psinka i nie lubi innych psów ... wszystkie dogomaniackie hoteliki czy dt, mają zawsze już jakieś psy. Quote
furciaczek Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Torun , platny DT http://www.dogomania.pl/threads/181140-Oferuje-DT-Płatny-Domowy-woj.kuj-pom(fotki) alr cholercia zapsiony ehh Quote
Recommended Posts