Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 567
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Sądzę, że dobre hoteliki będą dokładnie przestrzegały diety i podawania lekarstw. Zaznaczam, że dobre. Nie jakiekolwiek.
Natomiast za niektóre DT w ogóle bym nie ręczyła...

Sonia może mieć cudowną opiekę mieszkając w kojcu a beznadziejną będąc w domu. Chyba liczy się odpowiedzialny opiekun a nie z założenia wykreślanie możliwości wysłania sunieczki do hoteliku.

Znam realia i wiem, że po prostu na domowe DT praktycznie nie ma w tej chwili szans.

Bez zdjęć natomiast nie ma szans na dom i dobre ogłoszenia :(

Czy ktoś w ogóle ją ogłasza? Na jakich stronach?

Ra-dunia podaj mi kontakt, do jakichś dobrych hotelików, podzwonię i podejmę decyzję.
Jest ogłaszana w wielu miejscach, np. na szerloku, gratce, adocjach, psiegranych-marzeniach i wielu innych stronach, które napotkałam po drodze, a na których można bylo zamieścić takie ogłoszenie.

Posted

[quote name='Mysza2']A pisaliście do Kikou i Yumanji?
Kikou ma większość takich schorowanych biedaków, nie wiem czy ma miejsca teraz.

O ile się nie mylę Kikou ma czy tez miała psiaka chorego na cukrzycę ( jak nie pomyliłam ników -- sprawdzę)
temat cukrzycy nie byłby zatem dla niej obcy

edit >> miała sunie z cukrzycą ,są jej posty na temat cukrzycy, karmienia oraz podawania insuliny

Posted

Dostalam info od Cajus.Mam miejsce,ale w boksie w budynku.Nie jestem w stanie jej zabrac do domu,mam za duzo swoich psow i to byloby ryzykowne dla niej.Nie czytalam calego watku,
wiec nie wiem dokladnie jakiej opieki wymaga,jak sie np podaje psu insuline.Jesli sytuacja jest podbramkowa,to ewentualnie moge ja zabrac na jakis czas ,dopoki nie znajdzie sie domowa opieka.
A u Ewanki?ona ma w tej chwili tylko trzy psy z tego,co wiem.

Posted

Renata5 napisał(a):
A allegro ma zrobione?Allegro to podstawa,chyba 90% psiaków znajduje domki właśnie z allegro

bardzo mi przykro, rozmawiałyśmy z Nuką dość długo, nie dam rady pomóc, moje stadko jest już w tej chwili zbyt duże na niunie, ktora straciła wzrok i nie do końca lubi towarzystwo innych piesków...

Posted

Dzięki kikou.

To namiar na hotelik u Lilki. Może przyjąć psa do domu, ale będzie musiał się dogadać z Jej. Tak jest napisane. Warto spróbować.

Lilka 660 737 137

Posted

[quote name='Cajus JB']Dzięki yumanji. Dzięk wszystkim za numery . wiosna też jest pytana przez Lu_Gosiak.

olga masz jakiś kontakt do tego hoteliku.

Musi się udać.

Macie już tel. do Lilki -jest na wątku -na pierwszej stronie .
Tel. Lilki - 660-737-137 Hotelik kolo Kluczborka /zupelnie nowy/ http://www.dogomania.pl/threads/189840-Hotel-u-Lilki...-Okolice-Kluczborka

Posted

Dostalam PW, ale nie dam rady niestety.
U mnie tylko kojce z budkami, a ta niunia potrzebuje czegos innego chyba.
Ja proponuje ewanke ..... Musicie zapytac. Ona tylko suczki chce przyjmowac.
Trzymam kciuki.
Sama mam sunie z cukrzyca... dowiedzialam sie wlasnie dzisiaj po zrobieniu wynikow.
Dostalam leki dla niej ..... Oby pomogly.

Posted

Mogę zadzwonić, tylko nie wiem co mam z nią zrobić jutro i do końca tego tygodnia, włącznie z sobotą, bo pracuję i nie mam jak jej zawieźć tak daleko

Posted

Dzwonil ktos do tej Lilki..??Wydaje mi się, że warto sprobować, skoro ma miejsce w domku i opiekę weta zapewnia. No i Lilka jest "polecana" przez "starą" dogomaniaczkę..
ZAjrzalam tu z nadzieja, ze juz coś sie znalazlo...
Trzymam więc kciuki dalej i wierze, ze bedzie dobrze...