nuka13 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Ra_dunia napisał(a):Sądzę, że dobre hoteliki będą dokładnie przestrzegały diety i podawania lekarstw. Zaznaczam, że dobre. Nie jakiekolwiek. Natomiast za niektóre DT w ogóle bym nie ręczyła... Sonia może mieć cudowną opiekę mieszkając w kojcu a beznadziejną będąc w domu. Chyba liczy się odpowiedzialny opiekun a nie z założenia wykreślanie możliwości wysłania sunieczki do hoteliku. Znam realia i wiem, że po prostu na domowe DT praktycznie nie ma w tej chwili szans. Bez zdjęć natomiast nie ma szans na dom i dobre ogłoszenia :( Czy ktoś w ogóle ją ogłasza? Na jakich stronach? Ra-dunia podaj mi kontakt, do jakichś dobrych hotelików, podzwonię i podejmę decyzję. Jest ogłaszana w wielu miejscach, np. na szerloku, gratce, adocjach, psiegranych-marzeniach i wielu innych stronach, które napotkałam po drodze, a na których można bylo zamieścić takie ogłoszenie. Quote
Cajus JB Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 nuka zadzwonisz? Nie przejmuj się porą. Chodzi o psa. Edit 792 333 938 Quote
Lionees Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 A allegro ma zrobione?Allegro to podstawa,chyba 90% psiaków znajduje domki właśnie z allegro Quote
avii Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='Mysza2']A pisaliście do Kikou i Yumanji? Kikou ma większość takich schorowanych biedaków, nie wiem czy ma miejsca teraz. O ile się nie mylę Kikou ma czy tez miała psiaka chorego na cukrzycę ( jak nie pomyliłam ników -- sprawdzę) temat cukrzycy nie byłby zatem dla niej obcy edit >> miała sunie z cukrzycą ,są jej posty na temat cukrzycy, karmienia oraz podawania insuliny Quote
Olga7 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Gdyby nie bylo miejsc ani u kikou ani u yumanji -to może tam zajrzyjcie -to nowy hotelik u Lilki -kolo Kluczborka .. Hotelik polecany przez Nescca z Lublińca . http://www.dogomania.pl/threads/189840-Hotel-u-Lilki...-Okolice-Kluczborka Quote
Lionees Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 xmartix napisał(a):dzwoń do niej NUKA! masz tel? Marta podaj tu na wątku telefon do Kikou,Ona ma chyba nawet w swoim podpisie,prawda? Quote
yumanji Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Dostalam info od Cajus.Mam miejsce,ale w boksie w budynku.Nie jestem w stanie jej zabrac do domu,mam za duzo swoich psow i to byloby ryzykowne dla niej.Nie czytalam calego watku, wiec nie wiem dokladnie jakiej opieki wymaga,jak sie np podaje psu insuline.Jesli sytuacja jest podbramkowa,to ewentualnie moge ja zabrac na jakis czas ,dopoki nie znajdzie sie domowa opieka. A u Ewanki?ona ma w tej chwili tylko trzy psy z tego,co wiem. Quote
Lionees Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Ewanka [FONT=Georgia][SIZE=4] [FONT=Arial][SIZE=2]602 234 668[/FONT][/FONT] Quote
Cajus JB Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Dzięki yumanji. Dzięk wszystkim za numery . Wiosna też jest pytana przez Lu_Gosiak. olga masz jakiś kontakt do tego hoteliku. Musi się udać. Quote
kikou Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Renata5 napisał(a):A allegro ma zrobione?Allegro to podstawa,chyba 90% psiaków znajduje domki właśnie z allegro bardzo mi przykro, rozmawiałyśmy z Nuką dość długo, nie dam rady pomóc, moje stadko jest już w tej chwili zbyt duże na niunie, ktora straciła wzrok i nie do końca lubi towarzystwo innych piesków... Quote
Cajus JB Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Dzięki kikou. To namiar na hotelik u Lilki. Może przyjąć psa do domu, ale będzie musiał się dogadać z Jej. Tak jest napisane. Warto spróbować. Lilka 660 737 137 Quote
Olga7 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='Cajus JB']Dzięki yumanji. Dzięk wszystkim za numery . wiosna też jest pytana przez Lu_Gosiak. olga masz jakiś kontakt do tego hoteliku. Musi się udać. Macie już tel. do Lilki -jest na wątku -na pierwszej stronie . Tel. Lilki - 660-737-137 Hotelik kolo Kluczborka /zupelnie nowy/ http://www.dogomania.pl/threads/189840-Hotel-u-Lilki...-Okolice-Kluczborka Quote
nuka13 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Dzwoniłam do Kikou. Nie ma tam miejsca dla Soni. Tam jest 20 psów w mieszkaniu, do tego chorych... Quote
Cajus JB Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 nuka spróbuj na następne numery. Ewanka 602 234 668 i lilka 660 737 137 Quote
zuziaM Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Dostalam PW, ale nie dam rady niestety. U mnie tylko kojce z budkami, a ta niunia potrzebuje czegos innego chyba. Ja proponuje ewanke ..... Musicie zapytac. Ona tylko suczki chce przyjmowac. Trzymam kciuki. Sama mam sunie z cukrzyca... dowiedzialam sie wlasnie dzisiaj po zrobieniu wynikow. Dostalam leki dla niej ..... Oby pomogly. Quote
nuka13 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Mogę zadzwonić, tylko nie wiem co mam z nią zrobić jutro i do końca tego tygodnia, włącznie z sobotą, bo pracuję i nie mam jak jej zawieźć tak daleko Quote
Estrella Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Ewanka już była na wątku.. ale zadzwońcie, może jednak da rade pomóc Soni :-( Quote
Estrella Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 dominik.p oferował transport gdyby znalazł się DT/DS Quote
zuzlikowa Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Widzę,że wszystkie możliwości jakie mogłam zaproponować już są wykorzystane...pozostaje mi trzymać kciuki za sunieczkę. Quote
gonia66 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Dzwonil ktos do tej Lilki..??Wydaje mi się, że warto sprobować, skoro ma miejsce w domku i opiekę weta zapewnia. No i Lilka jest "polecana" przez "starą" dogomaniaczkę.. ZAjrzalam tu z nadzieja, ze juz coś sie znalazlo... Trzymam więc kciuki dalej i wierze, ze bedzie dobrze... Quote
Recommended Posts