lika1771 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Nuka to wspaniała wiadomosc,malenka zostaje u Ciebie lepszego domku nie mogła sobie wymazyc. Wielki szacun i podziekowania za to co zrobiłas dla tej biednej istotki,bo gdyby nie Ty to pewnie suni by juz z nami nie było,bardzo sie ciesze:multi: Quote
nuka13 Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Uwierz lilka gdyby nie wsparcie wielu ludzi juz dawno nie starczyłoby mi sił i bym ją uśpiła. Jeszcze raz dziękuję. Podaję adres na facebooku,na którym jest zdjecie Sonii, jakos nio zdjęcia nie radze sobie z dodaniem tego zdjęcia na dogo. http://www.facebook.com/album.php?aid=36558&id=100000487488838&saved#!/photo.php?pid=445398&id=100000487488838&ref=fbx_album. Quote
avii Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Nuka >>> :loveu::multi: bardzo sie cieszę że ...jesteś a u Soni wszystko OK . Juz różne mysli mi sie kotlowały pod kopulką :razz: Nie mogę sie do ciebie dodzwonić , podobno jesteś niedostępna :evil_lol: Najwyższy czas równiez zakończyć bazarek z przeznaczeniem na cukrową Sonię mam prośbę i napisz mi pilnie dane i konto na pw ( ja prawie wszystko musiałam wykasowac ) to środki na niezbędne paski do mierzenia cukru, insulinę itp...które kupowałas by sunia mogła przezyć ... Jak dostaniesz przelew prosze uprzejmie o potwierdzenie na watku bazarkowym , tylko wtedy mogę go prawidłowo zakończyć .. Serdecznie pozdrawiam i wygłaszcz proszę Sonie odemnie :loveu: edit: Aniu a nie masz aktualnego zdjęcia z teraz ? tamte z linku sa z 15 i 18 sierpnia Quote
gonia66 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 avii napisał(a):Nuka >>> :loveu::multi: bardzo sie cieszę że ...jesteś a u Soni wszystko OK . Juz różne mysli mi sie kotlowały pod kopulką :razz: Nie mogę sie do ciebie dodzwonić , podobno jesteś niedostępna :evil_lol: Najwyższy czas równiez zakończyć bazarek z przeznaczeniem na cukrową Sonię mam prośbę i napisz mi pilnie dane i konto na pw ( ja prawie wszystko musiałam wykasowac ) to środki na niezbędne paski do mierzenia cukru, insulinę itp...które kupowałas by sunia mogła przezyć ... Jak dostaniesz przelew prosze uprzejmie o potwierdzenie na watku bazarkowym , tylko wtedy mogę go prawidłowo zakończyć .. Serdecznie pozdrawiam i wygłaszcz proszę Sonie odemnie :loveu: edit: Aniu a nie masz aktualnego zdjęcia z teraz ? tamte z linku sa z 15 i 18 sierpniaJA tez sie bardzo cieszę, ze tak sie potoczyly losy tej kochanej suni:) Zajrzyjcie prosze tymczasem na wątek Spajkusia...z mojego podpisu:( Quote
Atomowka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 To wspaniała wiadomość. Cieszę się niezmiernie. A babince duuuużo zdrówka życzę Quote
marta0731 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Sońka już szczęśliwa w ds...:multi: Jakiś miesiąc zakochania w swoich dt chyba, bo mój dt też zostaje u mnie :) Czekamy na fotki przybranej na wadze suńki:loveu: Quote
Cajus JB Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Bardzo się cieszę nuka13. Mam nadzieję, że znajdę czas na odwiedziny. Quote
memory Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Nie jestem zaskoczona decyzją Nuki :lol: Od dawna podejrzewałam :eviltong:, że taka właśnie będzie - choćby miała zrewolucjonizować całe prywatne życie :evil_lol: [quote name='memory']... Nuka chciałaby od razu znaleźć dobry dom stały z dobrą opieką i bez innych zwierząt. Jednocześnie widzę, że bardzo głęboko zaangażowała się uczuciowo i finansowo, chce sunieczce zapewnić wszystko co najlepsze i w głębi serca pewnie bardzo chciałaby ją zatrzymać, zająć się jej losem i być z nią do końca. Jak w tej sytuacji powierzyć komuś tego małego motylka... To było widać, że Nuka nie zdoła rozstać się z Sonią - chyba nawet nie była świadoma, jak mocno ją pokochała. Tak to już jest, że najcenniejsze staje się to, czemu poświęca sie najwięcej czasu, uwagi i troski. Cieszę się ogromnie ze względu na obie dziewczyny :multi: Życzę Wam z całego serca ogromnej radości z każdego wspólnego dnia! I maleńka prośba - czy ktoś mógłby wkleić te fotki z FB? Nie wszyscy maja tam konto, a chcieliby zobaczyć tę mała szczęściarę ;) Quote
Igiełka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Bardzo się cieszę, wspaniale wszystkiego najlepszego dla Was :lol::multi::multi: Quote
Cajus JB Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 zadzwonię jutro do nuka13 i zapytam czy mogę umieścić zdjęcia tutaj. Quote
nuka13 Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Żeby wszystkich uspokoić, gdyby ktoś się zastanawiał co u Sonii.... Ma sie świetnie. Waży już 10 kg, psoci, śpi ze mną w łóżku (choć nie toleruję psów śpiacych z włascicielem ;) ),je za trzech, cukry ma zmienne, ale nie najgorsze. Bardzo się już do mnie przywiązała i robi się złosliwa kiedy zostawię ją samą na dłużej. Co zresztą zaczyna byc problemem, ale póki co mnie bawi :). Mam już lepszy dostep do internetu,ale wciąż nie mam jak sie rozliczyć z faktur za leki, bo brak mi skanera. Prosze więc o cierpliwość. Co do zdjęc, to ja po prostu nie umiem ich zamieszczać na dogo, zawsze mam z tym jakiś problem, ale jak najbardziej można je wkleić z facebooka, jeśli ktoś potrafi... Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Quote
Atomowka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 A podaj link do strny na face gdzie są fotki, wstawie tu na forum Quote
Cajus JB Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Zabierałem się za te zdjęcia i zabierałem i się nie zabrałem. Zaraz wstawię. Edit Sonia Quote
avii Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Żeby wszystkich uspokoić, gdyby ktoś się zastanawiał co u Sonii.... Nuka miło cię ..słyszeć :) Ale co do tych zdjęć , to są one z sierpnia , dlatego ich nie wstawiałam tutaj >> co niektóre juz tu są mnie bardzo zależalo na aktualnych zdjęciach/ zdjęciu chociaz jedno >>>z pażdziernika albo bardziej aktualne Nuka >> jesli nie możesz ich wstawic to może przeslij mi na komórkę ? Quote
Cajus JB Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Nie patrzyłem na daty. Z tą komórką dobry pomysł. Quote
Recommended Posts