Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 567
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

avii napisał(a):
A ty sieroto na samym końcu :shake:
spróbujemy jutro zasięgnąć języka co tam u was słychac

Szczerze mowiac, to nie rozumiem tej ciszy na watku:(...
Martwię sie i denerwuję...ale co tam ja....bardzo chce wiedziec co u Soneczki....

Posted

wilczek007 napisał(a):
Nuka chyba nie ma przez miesiąc dostępu do netu,gdzies wczesniej pisało, więc ja myślę, ze nic sie złego nie dzieje;)

Ale ktoś miał mieć z Nuką kontakt... Czy dobrze kojarzę że Cajus?

Posted

Cajus JB napisał(a):
Sonia nie trafiła do mnie bo zaspałem. Nie obudził mnie telefon i nie stawiłem się na umówione spotkanie. nuka ma z tego powodu nieprzyjemności. Sonia jest bezpieczna.
..............................................
Nie chowam głowy w piasek i nie ukrywam prawdy. Chcę abyście o tym wiedzieli.

W kontekście powyższego wątpie czy Cajus cos wie , ale może sie mylę :roll:
Dzisiaj nie zdążylam zadzwonic do Nuki , dopiero co godzine temu wróciłam z delegacji

Nuka nie pisze bo nie ma internetu...
Jutro jak dla mnie spokojniejszy dzień sprobuje sie cos dowiedziec , sama jestem ciekawa co u nich slychać ...

Posted

avii napisał(a):
W kontekście powyższego wątpie czy Cajus cos wie , ale może sie mylę :roll:
Dzisiaj nie zdążylam zadzwonic do Nuki , dopiero co godzine temu wróciłam z delegacji

Nuka nie pisze bo nie ma internetu...
Jutro jak dla mnie spokojniejszy dzień sprobuje sie cos dowiedziec , sama jestem ciekawa co u nich slychać ...
Spoko cioteczko- tyle wytrzymalysmy, damy rade jeszcze troszke:) Myśle, że , gdyby nie daj Bóg, cokolwiek sie zlego dzialo- juz bysmy wiedzieli:)

Posted

Kochani mam internet tylko chwilkę, więc nie czytam wiadomości i nie czytam wątku.
Chcę tylko napisac, że Sonia ma się dobrze, wygląda już jak pies, a nie kościotrup, cukry w miarę dobre, tylko z tym oczkiem może wkrótce byc problem. Na razie jest w porządku.Pozdrawiam wszystkich i obiecuję się odezwac jak tylko znów będę miała internet.
Avii dziękuję za wszystko. Glukometr działa bez zarzutu.

Posted

nuka13 napisał(a):
Kochani mam internet tylko chwilkę, więc nie czytam wiadomości i nie czytam wątku.
Chcę tylko napisac, że Sonia ma się dobrze, wygląda już jak pies, a nie kościotrup, cukry w miarę dobre, tylko z tym oczkiem może wkrótce byc problem. Na razie jest w porządku.Pozdrawiam wszystkich i obiecuję się odezwac jak tylko znów będę miała internet.
Avii dziękuję za wszystko. Glukometr działa bez zarzutu.

Nuka , dobrze Cię słyszeć , martwiłam się :roll:
nie dałabys rady zrobic zdjęcia Soni i przesłac nawet telefonem ?? wkleiłabym ....

Wszystkie wplaty z bazarku juz na koncie , w sumie uzbierało się dla Soni -- dzięki kochanym cioteczkom :Rose:---
350,50 zl
i czekają na przelew .....

Posted

Witam Wszystkich!!!
Wczoraj miałam pisać i w końcu wkleić faktury i rachunek za leki, ale okazało się, że moje urządzenie wielofunkcyjne nie działa poprawnie i dlatego nie uda mi się jeszcze nic dodać :(.
Sonia ma się świetnie. Jest wesoła, ciągle przybiera na wadze.
Cukry tylko nieznacznie spadają bądź rosną, także od jakiś dwóch tygodni jest naprawdę super, bez przykrych niespodzianek.
Będziemy zaliczać kolejną przeprowadzkę, ale nie boję się o Sonię, bo wiem, że przywiązuje się do człowieka, a nie do miejsca.
Teraz jestem z nią u rodziców, jutro wracam do Torunia.
Ona w ogóle się nie przejmuje takimi wycieczkami, pod warunkiem, że jestem przy niej.
Jest świetnym psem, taką przytulanką, która nie chce mnie wypuścić z domu i niestety jeszcze ciągle mocno szczeka gdy wychodzę.
Chcę oficjalnie już napisać, że Sonia zostaje u mnie i dziękuję wszystkim, którzy pomagali, gdyby nie Wy już dawno bym ją uśpiła nie widząc dla niej perspektywy na przyszłość.
Teraz jest takim małym skarbem w moim mieszkaniu i strasznie się cieszę, że mogę ją mieć :).
Pozdrawiam wszystkich.