Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hm...a jest takie na wątku?...ja takiego nie mam:/

tak sobie mylałam żeby moze dac ogłoszenie o Soni do jakiejs piesj gazety typu "Mój Pies" czy cos...Jeden nasz schroniskowy psiak tak dom znalazł tyle, że on był w Metrze
Moge poszukac popytac.
Tylko tam trzeba ileś zapłacic...Jesli bysmy sie złozyli...Jak myslicie? Ja od razu dam 10 zł.

• Replies 567
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wilczek007 napisał(a):
hm...a jest takie na wątku?...ja takiego nie mam:/

tak sobie mylałam żeby moze dac ogłoszenie o Soni do jakiejs piesj gazety typu "Mój Pies" czy cos...Jeden nasz schroniskowy psiak tak dom znalazł tyle, że on był w Metrze
Moge poszukac popytac.
Tylko tam trzeba ileś zapłacic...Jesli bysmy sie złozyli...Jak myslicie? Ja od razu dam 10 zł.

Moim zdaniem to dobry pomysł, ale ogłoszenie tam jest dość drogie. Jednak myślę, że warto. Słyszałam, że tak dużo psów znajduje domy.
Ja niestety spłukana :(

Posted

Jestem na zaproszenie, ale ni cholery nie mogę jej dać DT...duża ONka w domu to dla małej realne zagrożenie. Popytam gdzie się da, ale może być ciężko.

Posted

Via PW dowiedziałem się o biednej Soni. Niestety, w chwili obecnej mamy skrajne zapsienie, w tym ciężko chorą, sparaliżowaną Kamę. Obiecuję jednak, że info porozsyłam do wszystkich swoich znajomych i przyjaciół.
Trzymam mocno zaciśnięte kciuki za domek dla suni.

Posted

Wczoraj nie miałam już siły wejść na dogo i umieszczać zdjęcia.
Znów boję się o Sonię,
Byłam u niej wczoraj, zrobiłam sporo zdjęć, ale kiepski ze mnie fotograf, Sonia pozować nie chce i ciągle się rusza, więc tylko dwa są "jakieś".
W sobotę zabieram ją do siebie, więc może uda mi się zrobić więcej, lepszych.

Dziękuję wszystkim za wsparcie.

Mój mail Wilczku w razie czego :
ankaklinger@tlen.pl
Cieszę się, że nadal chcesz pomóc :)

Posted

Wilczek nie czuj się winna, liczy się to, ze starasz się jak możesz. Jeżeli chodzi o ogloszenia w MP moje zdanie jest takie, że to gra nie warta świeczki. Z tego co wiem takie ogłoszenie jest dośc drogie, a jednak na leczenie i ewentualny DT nawet kasy za bardzo nie ma. Ale to tylko moje zdanie. Soniu głaski dla Ciebie jesteś cudownym stworzeniem.

Posted

dzis mialam kupe załatwiania rano i ani jednego ogloszenia nie zrobiłam :placz:
a z ogłoszeniem w gazecie jakiejkolwiek to ja juz coś wymysle chocbym nogi połamała, a jak juz nic nie wyjdzie to bedzie sie martwic ;)