Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 567
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Soniulka:-(...ja napisze do znajomej gazetki...u nas miastko małe, nie za bogate...ale sprubuje...
ahaa, JEST JAKIS KONTAKT NR TEL DO OSOBY OPIEKUJĄCEJ?w gazecie lepiej umiescic gdy juz sie zgodzą...wtedy ludzie wiedza gdzie dzwonic...

Posted

Widze ,ze sytuacja suni nadal jest patowa...szczerze mowiac mysle ze bez deklaracji raczej nie znajdziecie dt...:(
Te bezplatne sa zapsione po uszy....a sunia z tego co wyczytalam nie bardzo sie dogaduje z innymi psiakami.
Ponadto jest to sunia na cito...

Posted

wilczek007 napisał(a):
Soniulka:-(...ja napisze do znajomej gazetki...u nas miastko małe, nie za bogate...ale sprubuje...
ahaa, JEST JAKIS KONTAKT NR TEL DO OSOBY OPIEKUJĄCEJ?w gazecie lepiej umiescic gdy juz sie zgodzą...wtedy ludzie wiedza gdzie dzwonic...

a wilczek007 masz juz nr tel. ? podalabys paulinken na PW....

Posted

Przepraszam , ale ja jestem cały dzień w pracy i nie mam internetu, tylko mój chłopak w moim imieniu wchodzi na dogo kiedy ja nie mogę i podnosi sonię (a w pracy nie miałam chwili nawet odebrać telefonu ).

Dzisiaj sytuacja jest dramatyczna!!! Sonia do rana musi zniknąć z naszego mieszkania. Mam wybór ,albo mieszkanie, albo ona. Jeśli nie znajdzie dt do jutra, to nie mam wyjścia:( :( :(.

Sonia nie nadaje się zupełnie do hoteliku, ona musi być przy człowieku, który będzie w stanie ocenić jej samopoczucie (stan zdrowia).
Nie potrafię jej znaleźć domu od kilku tygodni, nadal zupełnie nikt się nie odezwał.prawie straciłam nadzieję ;(.

Posted

nuka13 napisał(a):

Dzisiaj sytuacja jest dramatyczna!!! Sonia do rana musi zniknąć z naszego mieszkania. Mam wybór ,albo mieszkanie, albo ona. Jeśli nie znajdzie dt do jutra, to nie mam wyjścia:( :( :(.
;(.

a jaki jest plan na jutro ?