nuka13 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 podnoszę Sonię...mimo coraz mniejszych nadziei na sukces wierze ze uda sie znalezc DT/DS dla Soni Quote
AleksandraJ Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Nuka, czyli jak do jutra nic, to bedziesz musiala są jutro uśpić? ;( Ja wiem, ze to gowni*na pomoc ale ja potrzymuje to co moge zrboic- czyli wsparcie finansowe... Nie moge wytrzymac tej mysli o bezsilnosci... Od jak dawna Sonia ma normalny kąt tj jak dlugo jest u Ciebie? Wiecie, kiedy myśle o tym, ze pies odchodzi ktory nigdy nie zaznal szczescia to tego nie moge wybaczyc B. (jezeli istnieje). Quote
beataczl Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 szukajmy jeszcze wszyscy dt , pisalam do mariamc nie ma miejsc... Quote
nuka13 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 dzis szukamy DT/DS na gwalt...zostal nam juz tylko ten jeden dzien zeby cos znalezc. prosimy wszystkich o pomoc i wytezony wysilek wlozony w poszukiwania po znajomyh, rodzinie...chociaz DT na krotki czas przedluzajacy jej szanse na znalezienie DS. Quote
Mysza2 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Jestem na zaproszenie Baetaczl. A pisałyście to Renata5 ? Jedna z jej podopiecznych została niedawno adoptowana. To jest Dt w Sochaczewie. Quote
beataczl Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Mysza2 napisał(a):Jestem na zaproszenie Baetaczl. A pisałyście to Renata5 ? Jedna z jej podopiecznych została niedawno adoptowana. To jest Dt w Sochaczewie. napisalam teraz , dzieki za podpowiedz :-) Quote
Vlk Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 mogę tylko podnieść, wyjeżdżam na kilka dni i będę miała mocno ograniczony dostęp do internetu. Sonia nie daj się! Quote
Lionees Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 beataczl napisał(a):napisalam teraz , dzieki za podpowiedz :-) Dziewczynki nie mogę pomóc,bo prawdopodobnie wyjadę i nie będzie mnie do końca sierpnia.Mój mąż zostaje z psiakami,dlatego mimo,że poszły mi 4 tymczasy do domków,to nie biorę na razie nowych psiaków na dt Quote
beataczl Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 megii1 odp. ze ma w domu male dziecko i 3 pieski , na zewnatrz kojce - po 2 psy w kazdym.... wiec nie wie czy moglaby pomoc:shake: Quote
beataczl Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 i podpowiedziala, ze moze Sonia niedowidzi i stad reakcja taka na inne psy...:-( nie udalo mi sie wyslac pw do Ewanki ma domowy dt, moze ktos sprobuje?:roll: i jeszcze Arktyka ma - doczytalam na innym watku .... zaraz wysle Quote
kamilka91 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Jak Sonia zachowuje się w stosunku do psów? Najpierw coś mi wpadło w oko, że nie lubi, potem, że nie jest źle... To bardzo ważne, proszę o szybką odpowiedź Quote
Lionees Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='Cajus JB']A od września? Przeczytałam wątek suni i rzuciło mi sie w oczy zdanie z pierwszego postu "Nie toleruje kotów , nie przepada za innymi psami,". Mam kota i 7 psów,także niestety nie pomogę... Quote
Mysza2 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Cioteczki napiszcie jeszcze do sylwiaso (to jest DT koło Tłuszcza) Quote
lika1771 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 A sa pieniazki na dt? nie rozumiem jak do jutra nie znajdzie dt to zostanie uspiona? Quote
Mysza2 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Cioteczki pokręciałm, za dużo tych wątków, ten DT u Sylwiaso to koło Łowicza jest. Quote
beataczl Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Mysza2 napisał(a):Cioteczki pokręciałm, za dużo tych wątków, ten DT u Sylwiaso to koło Łowicza jest. juz pisze na pW Quote
Mysza2 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 tu jest link do tego hoteliku http://hotel-dla-psow.prv.pl/onas.html Quote
Estrella Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='lika1771']A sa pieniazki na dt?* nie rozumiem jak do jutra nie znajdzie dt to zostanie uspiona?* *na wątku jest kilka deklaracji. *z tego co pisała nuka - chyba tak :( Sonia nie może u niej dłużej zostać.. Quote
beataczl Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 kamilka91 napisał(a):Jak Sonia zachowuje się w stosunku do psów? Najpierw coś mi wpadło w oko, że nie lubi, potem, że nie jest źle... To bardzo ważne, proszę o szybką odpowiedź watek byl zalozony 25.7 i takie byly pierwsze spostrzezenia nuki13, w miedzyczasie Sonia zmienila swoje zachowanie , na takie jak nuka opisuje w pozniejszym poscie - minelo okolo 1.5 tygodnia? jesli dobrze licze... nuka13 odezwij sie - nie ma to jak relacja z ,,1 reki " Quote
Lionees Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Dziewczyny która ma chwilkę czasu,niech pozbiera deklaracje,będzie bardziej czytelnie.Dodatkowo nuka zapewnia leki i karmę.Te info muszą być widoczne i wytłuszczone. Quote
Recommended Posts