Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 567
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nuka, czyli jak do jutra nic, to bedziesz musiala są jutro uśpić? ;( Ja wiem, ze to gowni*na pomoc ale ja potrzymuje to co moge zrboic- czyli wsparcie finansowe... Nie moge wytrzymac tej mysli o bezsilnosci... Od jak dawna Sonia ma normalny kąt tj jak dlugo jest u Ciebie? Wiecie, kiedy myśle o tym, ze pies odchodzi ktory nigdy nie zaznal szczescia to tego nie moge wybaczyc B. (jezeli istnieje).

Posted

dzis szukamy DT/DS na gwalt...zostal nam juz tylko ten jeden dzien zeby cos znalezc. prosimy wszystkich o pomoc i wytezony wysilek wlozony w poszukiwania po znajomyh, rodzinie...chociaz DT na krotki czas przedluzajacy jej szanse na znalezienie DS.

Posted

Mysza2 napisał(a):
Jestem na zaproszenie Baetaczl. A pisałyście to Renata5 ? Jedna z jej podopiecznych została niedawno adoptowana. To jest Dt w Sochaczewie.

napisalam teraz , dzieki za podpowiedz :-)

Posted

mogę tylko podnieść, wyjeżdżam na kilka dni i będę miała mocno ograniczony dostęp do internetu. Sonia nie daj się!

Posted

beataczl napisał(a):
napisalam teraz , dzieki za podpowiedz :-)

Dziewczynki nie mogę pomóc,bo prawdopodobnie wyjadę i nie będzie mnie do końca sierpnia.Mój mąż zostaje z psiakami,dlatego mimo,że poszły mi 4 tymczasy do domków,to nie biorę na razie nowych psiaków na dt

Posted

i podpowiedziala, ze moze Sonia niedowidzi i stad reakcja taka na inne psy...:-(

nie udalo mi sie wyslac pw do Ewanki ma domowy dt, moze ktos sprobuje?:roll:
i jeszcze Arktyka ma - doczytalam na innym watku .... zaraz wysle

Posted

[quote name='Cajus JB']A od września?
Przeczytałam wątek suni i rzuciło mi sie w oczy zdanie z pierwszego postu "Nie toleruje kotów , nie przepada za innymi psami,".
Mam kota i 7 psów,także niestety nie pomogę...

Posted

[quote name='lika1771']A sa pieniazki na dt?* nie rozumiem jak do jutra nie znajdzie dt to zostanie uspiona?*
*
na wątku jest kilka deklaracji.
*z tego co pisała nuka - chyba tak :( Sonia nie może u niej dłużej zostać..

Posted

kamilka91 napisał(a):
Jak Sonia zachowuje się w stosunku do psów? Najpierw coś mi wpadło w oko, że nie lubi, potem, że nie jest źle... To bardzo ważne, proszę o szybką odpowiedź

watek byl zalozony 25.7 i takie byly pierwsze spostrzezenia nuki13, w miedzyczasie Sonia zmienila swoje zachowanie , na takie jak nuka opisuje w pozniejszym poscie - minelo okolo 1.5 tygodnia? jesli dobrze licze... nuka13 odezwij sie - nie ma to jak relacja z ,,1 reki "

Posted

Dziewczyny która ma chwilkę czasu,niech pozbiera deklaracje,będzie bardziej czytelnie.Dodatkowo nuka zapewnia leki i karmę.Te info muszą być widoczne i wytłuszczone.