Cajus JB Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Dzięki beataczl. Zaraz będziemy myśleć. Jak do innych suczek? Mój numer 602 378 012. Czy Wam działa lista użytkowników i wyszukiwarka? Quote
nuka13 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Jestem z Torunia. Mój numer 787 189 089. Nie wiem jak do suczek, bo u nas jest tylko samiec, a na spacerach nie jest zainteresowana innymi psami. Quote
nuka13 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Mamy czas do wtorku, to znaczy we wtorek przyjeżdżają właściciele tylko po to, żeby sprawdzić czy jest u nas,więc coś musimy z nią zrobić. Tak więc jutro, albo we wtorek rano musimy komuś ją oddać. Cały czas jest u nas robotnik, od właścicieli , więc zabranie jej tylko na wtorek nie wchodzi w grę. Quote
Estrella Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='Cajus JB']Czy Wam działa lista użytkowników i wyszukiwarka? nikomu nie działa Quote
Magdalena Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 melduję się, niestety niewiele mogę pomóc, popytam gdzie się da ale szczerze mówiąc żadnego wolnego dt nie kojarzę Quote
Cajus JB Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Mam kilka maili. Będę pisał. Na razie ślę pw po całym Toruniu i województwie do tych których pamiętam. [quote name='Estrella']nikomu nie działa Dzięki za info. Quote
beataczl Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 nuka13 napisał(a):Mamy czas do jutra....to juz tylko kilka godzin i serce nam peka na mysl o tym ze tak wspaniala suczka bedzie musiala zostac uspiona bo nikt nie podejmie sie opieki nad nia...czy to naprawde tak dużo... podnosze Sonie :-( Quote
paulinken Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Jestem, dopiero przeczytałam PW. Coś wiadomo? Quote
nuka13 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Nadal nie mamy Domu Tymczasowego :(. Czekamy. Zobaczymy co będzie... Quote
beataczl Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Sonia na gore :-( Ma na imie jak moja tymczasowiczka...:placz: ona chyba malutka jest tak, taki jamniczek, czy jak?.... Quote
kamilka91 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Łoo jejku, szkoda, że za innymi psami nie przepada, to znacznie komplikuje sprawę... :-( Trzymam kciuki, bo nic więcej nie mogę... :-( Quote
beataczl Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 kamilka91 napisał(a):Łoo jejku, szkoda, że za innymi psami nie przepada, to znacznie komplikuje sprawę... :-( Trzymam kciuki, bo nic więcej nie mogę... :-( tak jest napisane w 1 poscie, a po paru dniach zmienilo sie jej zachowanie diametralnie tzn. jest duzo lepiej, nie lubi tylko natarczywego obwachiwania, jakos tak pisze nuka13. nuka13 napisz cos wiecej o zachowaniu Soni do innych psów - jak jest teraz.... Quote
beataczl Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 nuka13 napisał(a):I jeszcze jedno. Sonia przyzwyczaiła się do naszego psa, nigdy go sama nie atakowała, więc to nie tak, że jest bardzo agresywna, potrzebuje tylko trochę czasu, żeby się przyzwyczaić i nie bać. Teraz znosi coraz więcej. Szczerzy zęby tylko wtedy, kiedy chodzi o jedzenie i gdy pies ją zbyt natarczywie obwąchuje, a naszego już nawet nie odstrasza. czyli nie jest agresywna do innych zwierzat... byla wystraszona i nieprzyzwyczajona ....:cool3: a z ta micha - to do przeskoczenia jest .. ;) Quote
Estrella Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Zrobiłam sobie podpis z Sonią :loveu: Do góry maleńka Quote
Agata69 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Przeczytałam PW , niestety ja mam 3 psy w mieszkaniu, oczywiscie zdarzaja mi sie tymczasy (jako 4 pies), ale to musi być stwór zgodny zmoimi. Moje psy obwachują, wskakują, pokazuja zęby itd, czyli cały wachlarz. Nie moge ryzykowac awantur. Quote
Kazuro Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Ja niestety też nie mogę pomóc, mam 15 lat a mama się nie chce zgodzić. Popytam u mnie w mieście, może ktoś ją weźmie. Do której mamy czas? Quote
nuka13 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Sonia rzeczywiscie sie zmienila, zupoelnie zaakceptowala innego psa, nie wszczyna awantur, traktuje go bardziej jak powietrze. wiekszosc czasu spedza na kanapie obok niego....tylko niestety On jakis niewychowany i nie bardzo ja toleruje. Sonia jest malym psem w typie jamnika, ale o zupelnie innym charakterze. jest pogodna, spokojna a przede wszystkim jest pieszczochem. Quote
nuka13 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 nie jestem w stanie napisac d kiedy mam czas.... dzis przyjada wlasciciele zeby sprawdzic czy nie ma juz Soni...nie wiemy jak zareaguja gdy ja zobacza. bedziemy sie starac negocjowac czas do piatku i oby sie udalo... Quote
martik b Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 kolejna bida :( mogę jedynie umieścić w podpisie bo dt niestety dać nie mogę..... Quote
Recommended Posts