nuka13 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Czy naprawdę trzeba Ją uśpić tylko dlatego że jest stara... Nasz pies ją dziś prawie pogryzł...nie możemy Jej dłużej trzymać bo skończy sie tragedią. niezbędny dom tymczasowy od zaraz choć na krótki czas byśmy mogli nadal szukać dla Niej Domu na stałe... Quote
nuka13 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 I jeszcze jedno. Sonia przyzwyczaiła się do naszego psa, nigdy go sama nie atakowała, więc to nie tak, że jest bardzo agresywna, potrzebuje tylko trochę czasu, żeby się przyzwyczaić i nie bać. Teraz znosi coraz więcej. Szczerzy zęby tylko wtedy, kiedy chodzi o jedzenie i gdy pies ją zbyt natarczywie obwąchuje, a naszego już nawet nie odstrasza. Quote
nuka13 Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Podnoszę. Ani jednego telefonu, zupełnie nic , a ona jest szczęśliwa i niczego nie świadoma, pęka mi serce :( :( :( Quote
beataczl Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 kurcze, co z ta mala bedzie?.... to chyba przez ta chorobe i koszty nikt nie chce sie podjac...:-( Quote
nuka13 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Jak będzie w domu tymczasowym sama mogę płacić za leki, mogę jej nawet gotować, bylebym nie musiała jej usypiać... Quote
nuka13 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Koleżanka podsunęła nam pomysł o hoteliku i byłby dobry,tylko my już nie mamy czasu. :( a poza tym jak możemy oddać psa, który 12 lat mieszkał w domu z rodziną, potrzebującego ciągłego kontaktu z człowiekiem, którego nie odstępuje na krok... Ona w hotelu nie dałby rady. Psychicznie by wysiadła. Quote
nuka13 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Podnoszę Sonię!!!! Błagam niech Ktoś się zlituje!!! Quote
nuka13 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Dla osoby która zdecyduje sie na dt dla soni oferujemy stala konsultacje z lek wet za darmo, koszty leków postaramy sie zredukowac w ramach mozliwosci do cen hurtowych!! Leczenie nie jest trudne, tabletki lyka sama z reki a zastrzyk to tylko sekunda- sonia sie nie wyrywa i cierpliwie je znosi. Jest naprawde wdziecznym pieszczochem i potrzbuje tylko odrobine serca i dobroci!!! Quote
nuka13 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Mamy czas do jutra....to juz tylko kilka godzin i serce nam peka na mysl o tym ze tak wspaniala suczka bedzie musiala zostac uspiona bo nikt nie podejmie sie opieki nad nia...czy to naprawde tak dużo... Quote
nuka13 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Podnoszę , ciągle myślimy i czekamy na choć maleńką nadzieję. Quote
beataczl Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 powinnas napisac skad jestes ( moze nie doczytalam) moze wtedy ktos blizej sie zlituje - skoro i bedziesz gotowac i na weta dasz....:-( przydaloby sie tez rozeslac watek , bo nie kazdy moze sie dowiedziec o Soni... ja dzis nie mam neta, jestem na chwile, nie wiem jak jutro bo bym pomogla rozsylac na PW - masz czas do jutra czy pojutrze?... Quote
furciaczek Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Jesli sie dobrze orientuje to jest Torun. Quote
beataczl Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 jak sie szuka na dogo ludzi z Torunia - im trzeba podeslac watek, moze ktos wezmie na tymczas choc miesieczny i bedziemy myslec co dalej... nuka13 to jest Torun? Quote
beataczl Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 furciaczek napisał(a):Jesli sie dobrze orientuje to jest Torun. wyslalam PW do Cajusa JB i ilon_n na pewno sa z Torunia - z prosba o pomoc i podeslanie watku Cioteczkom z Torunia... tylko tyle moge zrobic:-( Quote
Recommended Posts