Beata J. Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Ona taka biedna, w jakiś boksach bytowych. Tak bardzo bym chciała żeby juz szybciutko znalazła domek. Z mordki jej patrzy że by się z dzieckiem dogadała, ale ja Krajeczki nie znam :shake: Aniu, red - co myslicie? Quote
red Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Nie mogę dać 100 proc. gwarancji, że nie chapsnie dziecka, zależy jakie to dziecko, czy nie będzie jej dokuczać. Krajka wygląda na grzeczną sunię, nie ma w niej agresji, więc można by spróbować. Quote
Beata J. Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Specem nie jestem, ale w sumie za żadnego psiaka nie można ręczyc na 100% jakie będą jego kontakty z małym dzieckiem, szczególnie w jakis ekstremalnych przypadkach. Zatem czy to bedzie Krajka czy inna psinka ryzyko jest zawsze. Ale jej tak z oczek dobrze patrzy Quote
Kar0la Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Mnie też się zdaje, że Krajka wygląda na poczciwą psinę. Moje łobuziary też za dziećmi nie przepadają, ale same krzywdy im nie zrobią, no może czasami uszczypną lub warkną jeśli nie mają ochoty na zabawę. Quote
Beata J. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Skończyła się też aukcja na allegro. No cóż wystawię Krajeczkę trzeci raz. W końcu jest takie przysłwowie: do trzech razy sztuka..... Quote
akucha Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ja też!!!! Krajka to troche pechowa sunia :-( , jej byłe towarzyszki dawno w domkach, a ona dalej prosi... Quote
ewatr Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 nie pechowa ;)nie pechowa ;)tylko wybredna :evil_lol: / zawsze lepiej brzmi / czeka na właściwy domek :loveu: Quote
akucha Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Krajka prosi cioteczki o pomoc w znalezieniu domu!!!! Tak pięknie prosi :loveu: Cioteczki kochane, pomóżcie!!!! Quote
Beata J. Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Kurczę ja z tego braku czasu to znowu na dobranoc się pojawiam Przepraszam Krajeczko Quote
Beata J. Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Dzięki KarOla. Wystawiłam ją znowu na allegro. To już będzie trzeci raz :placz: . Tak strasznie mi przykro Quote
Recommended Posts