Beata J. Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 KarOla, napisałam PW do Ani Tygrysiczki i do red, bo to noe mają najpewniejsze info . Mam nadzieję, że się szybciutko tu ujawnią Quote
Kar0la Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 OK. Czekamy :nerwy:, obawiam się, że jednak nie.. Quote
Beata J. Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Mam podobne obawy, a czy możesz uchylić rąbka tajemnicy? W opisie Krajki jest że do schronu trafiła niedawno i że miała szczeniaki..... Sterylke jednak zawsze można zrobić. Quote
Kar0la Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 AniaG. na jednym z wątków szuka starszej suni przylepki, lubiącej koty. Tylko koniecznie musi być wysterylizowana. To bodobno bardzo dobty dom pod Krakowem. Zaproponowałam Krajkę, ale skoro nie ma sterylki to :shake: Quote
red Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Krajka nie jest wysterylizowana poza tym wetka poszła na urlop, więc najbliższy okres odpada. Sterylizacja prywatnie kosztuje ok.150-200 zł w Radomiu. Czy ta Pani nie zrobiłaby tego po adopcji? Quote
Kar0la Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Nie wiem, ale chyba nie. Koniecznie chcą sunię wysterylizowaną. Quote
ewatr Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 hopaj na góre :multi: i już nie płacz na dogo ci pomogą :oops: Quote
xxxx52 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 czy jest kastrowany ,lub nie .Zawsze mozna ten zabieg uczynic,nawet lepiej dla pieska ,ze przejdzie ten zabieg i bedzie w domu ,a nie w schronisku.Mysle ,ze to nie byla milosc;) Quote
Beata J. Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 To chyba nie jest tak, że ktoś zobaczył Krajkę zakochał się i chce ją wziąć. :shake: Ktoś po prostu szuka wysterylizowanej suni. Quote
akucha Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Tak dom szuka wysterylizowanej suni, bo ma psa... Krajka do góry - znajdzie się dom i dla ciebie :cool3: Quote
Kar0la Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Krajeczko jeszcze trochę cierpliwości...szukamy domku cały czas... Quote
akucha Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Krajka szuka domu!!!! Tak bardzo rozpacza :placz: pomóżcie cioteczki!!! Quote
red Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Krajka jest w boksach bytowych, nie czuje sie tam najlepiej. Siedzi przyklejona do ściany.... biedactwo. Quote
ewatr Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 red napisał(a):Krajka jest w boksach bytowych, nie czuje sie tam najlepiej. Siedzi przyklejona do ściany.... biedactwo. hopaj:multi: bo sama nazwa boksy bytowe / cos tak jak wegetacyjne / jakoś tak nie najmilej się kojarzy:shake: Quote
Kar0la Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Jak myslicie czy Krajka dogada się z małym dzieckiem? Mam domek chętny na małego psiaka, chciałam podesłać też Krajkę, ale tam jest malutkie dziecko. Quote
Recommended Posts