Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Krajka placze za swoim czlowiekiem.
Trafila do schroniska niedawno,urodzila szczeniaczki,ktore zostaly uspione:-( i strasznie prosi i przymila sie do kazdego czlowieka o domek.jest ujmujaco mila.wzielam ją za spacerek na smyczce,ale sie cieszyla.Ale po powrocie do boksu znow plakala...
Sunia ma ok.2-3 lata,jest pod kolanko,sliczna,biszkoptowa,dlugowlosa i milutka.Lagodna dla innych psow i ludzi.

Agusia to malenkie sloneczko,ktore strasznie potrzebuje czulosci.Milutkie,ufne,kochane,gdy tylko widzi czlowieka,biegnie zeby choc na chwile przytulic sie do reki,poczuc cieplo czlowieka.Sunia ma ok.roku.

Mea to slodki murzynek.Czarnulka z bialym krawacikiem,gladkowlosa,siegajaca do kolana.Ciekawa swiata i mila.Nie boi sie ludzi,nie jest szczekliwa.Bardzo mila i urocza sunia.

AGUSIA

KRAJKA I AGUSIA

KRAJKA,AGUSIA I MEA

MEA

MEA I AGUSIA

MEA I KRAJKA

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potwierdzam, sunia jest słodziutka i strasznie kocha człowieka.. pomóżmy jej znależc domek, zanim straci życie w tej mordowni.

Posted

Ta ruda to też suczka, jakiś mieszaniec, ale chyba łaagodny. Ogłosiłam sunie w anonsach, jutro się ukaże, bo strasznie płacze.
Guciu Złotka znalazła domek przez anonse jest na os.Południe y fajnych kudzi w bloku, jest tam dziewczyna 16 letnia, mają też działkę, gdzie się wybiega. Jesli możesz napisz to na wątku Złotki.

Posted

Krajka o malo nie zostala dzis zagryziona przez kolezanke z boksu,amstafowatą sunie.Na szczescie udalo sie zainterweniowac i uratowac ją.Jest teraz w boksie z jamniczką i foksterierką,mam nadzieje ze juz bezpieczna....

Krajka ma ok.6 lat,miala niedawno szczeniaki i nie widzi na jedno oczko...bardzo pragnie domu...ona tak placze...

Posted

Aniu przypomniałam sobie, że tam gdzie jest Krajka była wprowadzona suczka bardzo pogryziona, długo była na izolatce. Tutaj była bezpieczna, wczoraj jej juz nie było. Musimy sprawdzić na bytowych, nie chcę prorokować, mam nadzieję, że nie jest w końcu zagryziona.
Ta suka która była z Krajeczką ma coś z amstafa, no i stałoby się, gdyby nie było nas przy tym. Krajeczka ma taki pogodny pysio, Aniu czy ona jest na allegro?

Posted

Tak-to ta ruda.Rzucila sie Krajce do gardla:shake:Krajka lezala do gory brzuszkiem i piszczala a ona jej dobierala sie do gardla.Ciagnelam ją za ogon i puscila i wtedy szybko wyciagnelysmy Krajke.Ufff

Posted

Ma sie to oko do bullowatych :roll: Gdybysce mogły zrobic zdjecia temu rudzielcowi - Andzia by ją wstawiła na allegro w ogólnoadopcyjnej aukcji dla bullowatych. Wogole wszystkie bulle, pitbulle i amstaffyu. Nie orientujecie sie ile tam moze teraz bullowatych być?

No a Krajce życzę nowego, ciepłego domku!!!

Posted

Ok, chętnie się tym zajmę.
Czy możecie zrobić jej więcej zdjęć? Na allegro można wstawić 8 fotek więc trzeba to wykorzystać a skoro już tak marudzę to przydałoby się zbliżenie mordki - będzie ładnie pasowało do miniaturki obok ogłoszenia.
To jak da się zrobić ? ;)