Beata J. Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Też dzisiaj myślałam o Krajce. Zresztą............nie ma dnia żebym o niej nie myslała :-( Quote
red Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Ja też często o niej myślę, ona mogła żyć, była taka szczęśliwa jak wzięłam ją na spacer. Potem rzuciła się na nią współlokatorka - jeszcze na kwarantannie. Strasznie wtedy piszczała, ale zabrałyśmy ją szybko. Na pewno bardzo piszczała, kiedy psy ją zaatakawały na bytowym boksie. Wyobraźnia moja pracuje...niestety. Kiedy zobaczyłam ją zagryzioną.... to był szok. Tak mi jej żal, tak samo jak Hektora, to był kochany pies. :-( Quote
Aga_Mazury Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Krajka...dziewczynko..zawsze myślę, że powinno było tak się stać <*><*> Quote
Tigraa Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Krajeczko sliczna sunieczko z prawdziwymi brwiami,madra i lagodna...(*) Quote
Beata J. Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Mam zdjęcia Krajeczki w komputerze..........ciągle o niej pamiętam i nie mogę tego co się stało pojąć. Krajeczko tyle cioteczek o Tobie pamięta i zapomnieć nie może :-( Quote
Aga_Mazury Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 :tree1: :x-mas: :tree1: W MOIM SERCU W TE SZCZEGÓLNE ŚWIĘTA Quote
Tigraa Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Krajeczko pamietamy i mamy nadzieje ze TAM jestes szczesliwa. Quote
Beata J. Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 nie sposób zapomnieć o Krajce........... Quote
szajbus Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Wesołych Świąt Krajka, swietuj razem ze wszytkimi w tej pięknej krainie Quote
Beata J. Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 To już tyle czasu........a za każdym razem kiedy o niej myślę ...:-( :-( :-( Quote
red Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ja też żałuję, że nie zdążyłyśmy, ona tak bardzo prosiła....:-( Quote
Aga76 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [FONT=Georgia]Pochyleni w milczeniu [/FONT] [CENTER] [CENTER] [CENTER] [FONT=Georgia](listopadowa refleksja)[/FONT] (...)[FONT=Georgia] Po betonowej płycie ślizga się promień listopadowego słońca jak nić pajęczyny otula chryzantemę i łączy się z płomieniem świecy Pochyleni w milczeniu chwytamy pamięcią ten czas, który zatrzymał się wraz z ostatnim oddechem [/FONT] [FONT=Georgia] Jaki piękny jest ten dzień i smutny ? Gdy niebo powite łuną i tysiące świateł Pamięci Tych co za progiem [/FONT] [FONT=Georgia] nieznanym[/FONT][FONT=Arial][SIZE=2] [/FONT][FONT=Arial][FONT=Georgia]Andrzej Brzezina Winiarski[/FONT][/FONT] Quote
Recommended Posts