ihabe Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 a co tu taka cisza? ;-( Maleńki co u Ciebie? Ja to bardzo się o ciebie martwię;-( Quote
ihabe Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Poranny spacerek! Czekamy na wieści o psince! -( Quote
Lionees Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 ihabe napisał(a):Poranny spacerek! Czekamy na wieści o psince! -( Musimy poczekać na wiadomości jak APSA sie wywczasuje.wraca chyba 9 sierpnia,takze juz niedługo;) Quote
Marta67 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 za dwa dni już ;) więc pewnie w przyszłym tygodniu już będą wiadomości :) Quote
Magdalena Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 ale piękna starowinka, czy ma ogłoszenia czy potrzebuje? ja też czekam na info :) Quote
li1 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Renata5 napisał(a):Musimy poczekać na wiadomości jak APSA sie wywczasuje.wraca chyba 9 sierpnia,takze juz niedługo;) Najlepiej by bylo zrobic APSA niespodzianke i znalezc malenstwu domek. Ja potem przebiegne watek i zobacze, czy ktos go oglasza. Quote
Syla Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 ihabe napisał(a):a co tu taka cisza? ;-( Maleńki co u Ciebie? Ja to bardzo się o ciebie martwię;-( Wszyscy się martwimy. Quote
ihabe Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Och nasze małe biedne serduszko w schronie:-( Jak się miewasz kochany piesku? Quote
Marta67 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 APSA napisał(a):Dzięki, piękne! Nie podawałam kontaktu "zewnętrznego", bo byłam za granicą i nie odbierałam telefonów. Mam teraz kilka numerów, które do mnie dzwoniły w tym czasie... och może o Roderyczka dzwonili? :) Quote
APSA Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Rodryś nadal w schronisku. Biedny jest. Najpierw nie chciał iść ze mną na spacer, uciekł z wybiegu do środka. Potem, jak już wrócił, to naszczekał na mnie, dlaczego go tu zostawiam? Płakał bardzo :( Przez chwilę szczęśliwy i wolny pies: Z kolegą jamnisiem Dlaczego mam tu zostać? Skoro tak, to będę sobie wegetował dalej... Przy okazji, zapraszam na wątek pozostałych bied z geriatrium: Koszyczek niechcianych istnień Quote
Awit Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 O Boże dlaczego ta drobinka siedzi w tej misce a nie w łóżku z człowiekiem....:-( Quote
ihabe Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Serce się rozpada na milion kawałków patrząc na tego staruszka.:-( Maluszku musimy znaleźć Ci domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Syla Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 ihabe napisał(a):Serce się rozpada na milion kawałków patrząc na tego staruszka.:-( Maluszku musimy znaleźć Ci domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko gdzie go szukać?Wyslałam linka do wszystkich, znanych mi milośniczek ratlerków, nie tylko tutaj.Cholewcia i nic. Quote
ihabe Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Roderyczku kochany, co u Ciebie słonko? Przejżałąm też wszystkich Twoich towarzyszy niedoli i nie moge sie pozbierać:-((((((((((((((((((((((((( Quote
ihabe Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 APSA napisał(a):Trzeba będzie wyjść z szukaniem domku poza dogo. ja go już na facebooku ciagle ogłaszam ale mam małą siłę przebicia;-( Czy myslicie, za allegro ma szanse? Quote
magenka1 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Tak zakończył się poproszę Anetkę, żeby odnowiła Quote
anetek100 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 allegro odnowione:)już wczoraj bo alurat się skończyło:)tam są w aukcji jeszcze inne pieski Quote
anetek100 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 anetek100 napisał(a):allegro odnowione:)już wczoraj bo alurat się skończyło:)tam są w aukcji jeszcze inne pieski ahhha nawet jeden obserwator jest od wczoraj....pewnie robi nadzieję:(albo upatrzył ktoregoś dziadeczka:) Quote
Gosiapk Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Zabójczo przystojny mężczyzna w kwiecie wieku poszukuje wybranki swego serca w celu wspólnego spędzania wolnych chwil. Quote
Awit Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Byłam na stronie, którą ihabe ma w podpisie:-( Widziałyście te dwa psy pozostawione pod schronem z kartką na szyji?:-( Ten koszyczek niechcianych istnień, Roderyk maleństwo, wszystkie te bidy mnie rozwalają, ale ta kartka i uwiązane psiaki powaliły mnie totalnie:-(:-( Quote
ihabe Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='APSA']Dasz linka? ja próbuje coś robić na tej stronie ale kiepsko mi wychodzi;-) www.bezdomnepsy.pl Quote
Recommended Posts