Basenji Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 stellanovaa napisał(a):;) No, no... na rodziców małej z przyjemnością się patrzy - extra :multi: . Czekamy teraz na dziadków ;) . Ajuż w Płocku zobaczymy się z małą Rybką :lol:. Pozdarwiam, Stary prawie tak ładny jak Fingal:lol: zdrówko Quote
Ypsylon Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Basenji napisał(a):Stary prawie tak ładny jak Fingal:lol: zdrówko taaa Basenji :evil_lol: :lol: Quote
Basenji Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Ypsylon napisał(a):taaa Basenji :evil_lol: :lol: Cieszę się, że się ze mną zgadzasz. zdrówko:loveu: Quote
agabass Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Basenji napisał(a):Cieszę się, że się ze mną zgadzasz. zdrówko:loveu: prawie są tacy ładni jak mój Gom:lol: :megagrin: no cóż Ja poradzę w domu to ma samych przystojniaków Ypsylon wstaw troche zdjęć małej chyba, że zaplanowałas najpierw pradziadów przedsytawić:evil_lol: no to czekamy na młodą i jej przodków pozdro Quote
Ypsylon Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Basenji napisał(a):Cieszę się, że się ze mną zgadzasz. zdrówko:loveu: Basenji - niby jak bym śmiała się z Tobą nie zgodzić?! ;):evil_lol: Quote
Ypsylon Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 agabass napisał(a): Ypsylon wstaw troche zdjęć małej chyba, że zaplanowałas najpierw pradziadów przedsytawić:evil_lol: no to czekamy na młodą i jej przodków pozdro na razie nie mam mozliwości ze względów technicznych, bo aparat pojechał w długą podróż... ;) na wystawie w Płocku porobimy troszkę zdjęć ze znajomą, więc jak będą jakieś ciekawe to od razu wstawię :) Quote
stellanovaa Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Ypsylon napisał(a):na razie nie mam mozliwości ze względów technicznych, bo aparat pojechał w długą podróż... ;) na wystawie w Płocku porobimy troszkę zdjęć ze znajomą, więc jak będą jakieś ciekawe to od razu wstawię :) No to czekamy na Płock a włąsciwie Gostynin :lol: Quote
Ypsylon Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 jak już zapewne wiecie, Rybka debiutowała w Płocku (a właściwie Gostyninie) na swojej pierwszej w życiu wystawie... była jedynym zgłoszonym basenji... dostała od Pana Sędziego Pawła Szemraja ocenę WO1 a potem w BISie Szczeniąt, w dużej konkurencji zajęła 2 miejsce!!! :mrgreen: jesteśmy z niej straszliwie dumni, tym bardziej, że dziecko na początku zmarzło i zmokło a mimo to dzielnie biegało po mokrej trawie w ringu! Gostynin to w końcu nie Kalifornia ;) oto kilka fotek - autorami są: Małgorzata D., Iwona i Wąski (dziękuję Wam pięknie za tą pamiątkę!!!) Rybka przed wejściem na ring.... Rybka na małym ringu... w nagrodę za stanie kawałek kiełbaski... ;) Rybka na ringu honorowym, na BISie Szczeniąt.... niedługo następne wystawy... ;) Quote
hanacek Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Super Rybka!!!:multi::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::multi: Quote
stellanovaa Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Iza, cieszę sie razem z Tobą z jej tak udanego debiutu :multi: . Całuski, Beata Quote
gmk Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Za kim się tak oglądała ? Widac że jest przygotowana ! Pozdrawiam Grażyna Quote
Ypsylon Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='gmk']Za kim się tak oglądała ? Widac że jest przygotowana ! Pozdrawiam Grażyna właśnie ta fotka mnie rozbraja - widać na niej, że już taki półroczny szczylek obserwuje bezczelnie wszystko... :) za nami stała sunia podengo, która wcześniej w biegu ją troszkę spłoszyła i teraz pewnie badała sytuację... ;) przygotowania trwają ciągle, staramy się :) Quote
Incunabula Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Widziałam Was w Płocku, wchodziłam niedługo potem na ring. Rybka ślicznie się prezentowała! Gratulacje! Quote
stellanovaa Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Iza, oto banerek dla Ciebie :lol:. Jest tu już Rybka. Pozdrawiam, Quote
Ypsylon Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 och dziekuję Stellanova! ten mi się najbardziej podoba! :) :loveu: Quote
stellanovaa Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Ypsylon napisał(a):och dziekuję Stellanova! ten mi się najbardziej podoba! :) :loveu: Iza, cieszę sie. Tylko wstaw go w podpisie ;) . Pozdarwiam, Beata Quote
Ypsylon Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 to ja Rybka ;) dawno się nie odzywałam, bo moja Pani jakoś nie miała czasu... pewnie już wiecie, że byłam na swojej drugiej wystawie - tym razem w Augustowie, oceniała nas Pani Katarzyna Boryczko... dostałam bardzo ładny opis i znowu ocenę WO1 :) niestety na BISie Szczeniąt tylko się pokazałyśmy, Pani Sędzia na nas nawet nie spojrzała... zdjęć jeszcze z tej wystawy nie mamy, ale jak tylko jakieś ładne będą to Wam pokażę ;) teraz chciałabym przedstawić Wam moich dziadków, tak jak obiecałam :) najpierw moi dziadkowie ze strony tatusia: dziadek - USACH FieldCH MultiBestInField Jasiri Sukari Juri Seinfeld... wiem z opowiadań, że dziadek Juri został Championem w wielu zaledwie roku, wygrywając na 4 wystawach... potem świetnie mu szło w coursingach, nawet wygrał kilka BIF'ów;) moja babcia ze strony tatusia to USACH Jasiri Sukari Taboo... a teraz dziadkowie ze strony mojej mamusi - dziadek USACH AUSTCH Jasiri Sukari HR Pup N'Stuff... miał zaledwie 6 miesięcy jak został Championem USA, potem poleciał do Australii i bezpproblemowo zrobił championat Australii... :) babcia ze strony mojej mamy - USACH Jasiri Sukari Party Lines... podobno jestem podobna do babci... ciekawe czy jak dorosnę to będę taka jak ona? no dobrze, to się pochwaliłam swoimi dziadkami, jestem z nich bardzo dumna! :) Quote
Basenji Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Jak się ma takich sponsorów to każdy może zrobić Championat Australii. Nawet ja, osobiście....:cool1: zdrówko Quote
Ypsylon Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 zdjęcia Rybki z wystawy w Augustowie... akurat skończyła 7 miesięcy :) oceniała Pani Katarzyna Boryczko - Rybka dostała ocenę WO1. a tutaj jedna fotka z BIS Szczeniąt... Quote
stellanovaa Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Brawo Iza :klacz: :klacz: Brawo Rybka :klacz: :klacz: Serdecznie gratuluję :lol: , Całuski, Quote
Basenji Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Gratulacje. WO1 = wybitnie obiecująca pierwszej jakości?? Zdrówko Quote
orsini Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 SLICZNA!!!!!!!!!!! i jakas taka glowka pomarszczona nawet a nie jakby lifting przeszla jak coniektore baski:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: SUPER!!!!! GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
orsini Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Ypsylon napisał(a):zdjęcia Rybki z wystawy w Augustowie... akurat skończyła 7 miesięcy :) oceniała Pani Katarzyna Boryczko - Rybka dostała ocenę WO1. i plecy ma proste!czyli jednak jest to mozliwe:)) dla mnie REWELACJA!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts