Guest ambird Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Borys ma ok 6 lat, tak ocenił go schroniskowy weterynarz. Stwierdził również, że jest głuchy. Na wizycie u Borysa okazało się, że pies słyszy, jest zupełnie normalny. Od dzisiaj przebywa w hoteliku w Konstancinie. Szukamy domku dla Boryska :loveu: Quote
Guest ambird Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 *Gajowa* napisał(a):Jakie są dotychczasowe dzieje Borysa ? Borys do schroniska został oddany przez właścicieli, z nieznanych nam powodów. Jak pisałam wcześniej, weterynarz schroniskowy ocenił go na 6-7 lat, oraz stwierdził głuchotę. Znalazł się u nas DT, w którym Borys był miesiąc. Z psem rezydentem nie zawsze się dogadywali, ale bez większych ekscesów ;) W DT przeszedł kaszel kenelowy, wraz z rezydentem, załapali na spacerze. Byłam przy przekazywaniu Borysa DT, pies wg. mojej oceny zachowywał się prawidłowo, reagował na komendy siad i chodź. Robił się czujny, gdy ktoś nadchodził ale bez ujadania. Obszczekał jedynie pięciolitrową butelkę po wodzie :) Quote
beka Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Postaram się dziś odwiedzić Boryska (chyba że bedzie lało cały dzięń, to jutro..) Quote
Guest ambird Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Chciałam jeszcze dodać (z edycją postów mam kłopot), że Borysek w dużej grupie psów zachowywał się poprawnie, nie inicjował konfliktów, stał raczej z boku wszystkich pilnując ;) Banerek dla Boryska Quote
Sockunia Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Również wklejam banerek ; * Mały na pewno znajdzie dom,trzymam kciuki. Quote
Guest ambird Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Borys od dziś ma dom :) Wczoraj po informacji, że Borys przeprowadził się do hotelu otrzymaliśmy telefon od wspaniałej osoby :) Dziś została przeprowadzona wizyta w domu Pani, potem odwiedziny w hoteliku i Borys pojechał do swojego domu :loveu: Quote
beka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Spóźniłam sie z odwiedzinami u Boryska. Cudownie że ma juz swój wymarzony dom.. Quote
Guest ambird Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 beka napisał(a):Spóźniłam sie z odwiedzinami u Boryska. Cudownie że ma juz swój wymarzony dom.. Odwiedziłaś Borysa w nowym domku już ;) Quote
Recommended Posts