Oliwia. Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 witam...szukam karmy najlepiej z ryby ewentualnie z jagnięciną lub wołowiną dla psów małych ras,wybrednych i na dodatek wrażliwych na zmiany pokarmowe.Aha junior........marka no właśnie..nie mogę takiej karmy znaleźć a zależy mi jak na najlepszej karmie. Pozdrawiam i może ktoś mi doradzi jakąś karmę Quote
Middledream Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Biomill Junior Sensible (jagnięcina) lub coś z Acany z serii Provincial, one są dla wszystkich etapów życia...Pacifica (rybki) albo Grasslands (jagnięcina, rybki, jajka), polecam. No i jest jeszcze Orijen 6 Fresh Fish, również all life stage. Karmiłam wszystkimi wyżej wymienionymi Acanami i Orijenem od 5-6 miesiąca, póki co jestem na Grasslandzie :) Pozdrawiam. Quote
Bura Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Taste of the wild, Igor to jadł dłuuugo, do ukończenia roku. Potem zaprzestał konsumowania karmy suchej :P To bez zbóż, z ziemniakami, jest rybna, z bizonem i kaczką. Quote
Delph Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Jak wyżej, do tego jeszcze może Fish4Dogs dla szczeniąt. Quote
Boogie Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Husse Lamm&Ris z jagnięciną lub Lax&Ris z łososiem. To już będzie w sumie 9 karm do wyboru, któraś chyba zasmakuje :) Quote
Guest papillonek Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 no ,a mi potrzebna karma również z rybką,tylko dla dorosłych lub juniorów (10 miesiecy).W przystępnej cenie :) Quote
Chefrenek Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 papillonek napisał(a):no ,a mi potrzebna karma również z rybką,tylko dla dorosłych lub juniorów (10 miesiecy).W przystępnej cenie :) Taste of the wild Quote
tu_ania_tu Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 A mój wrażliwy na zmiany karmy pies świetnie sie ma na Purinie Pro Plan Sensitive łosoś i ryż i kupy zdecydowanie lepsze niż po Taste of the wild Quote
Guest papillonek Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 dzięki a co z fish4dog,czy to dobra karma???? proszę o bezpośrednią odpowiedz,a nie przekierowanie na ten temat. Quote
Guest papillonek Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 dziękujE hehe a coś więcej???? skład,cena,dostępnośc,smak?? Quote
Bura Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 papillonek napisał(a):dziękujE hehe a coś więcej???? skład,cena,dostępnośc,smak?? To może sam/a sprobuj?? Skąd może ci ktokolwiek napisać jaki smak? W temacie na wątku f4d dokładnie było omawiane, a skład popatrz na stronie producenta!! Co z tego, że mój pies nie ruszy, czy to znaczy, że to zła karma? Nie. Czy to znaczy, że Twoj nie zje?? Nie!!! Czy to znaczy cokolwiek?? Nie!! PO PROSTU MUSISZ SPRÓBOWAĆ!! Mojemu bardziej podeszło TOTW, co nic w zasadzie nie znaczy. Jeden lubi ogórki, a drugi ogrodnika córki!! Quote
Guest papillonek Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 no ,ale czego się tak buntujesz nie możesz normalnie odpowiedziec tylko te wykrzykniki przy każdej odpowiedzi? Quote
Bura Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 papillonek napisał(a):no ,ale czego się tak buntujesz nie możesz normalnie odpowiedziec tylko te wykrzykniki przy każdej odpowiedzi? Widże na innych tematach, że inaczej nie dociera. A zdania zaczynamy od wielkiej litery skoro tak się czepiasz wykrzykników. Quote
Guest papillonek Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 ok :),a widziałaś może jakaś promocję na karmę z ryba?? Quote
Chefrenek Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Bura ma rację, żeby wyrobić sobie zdanie o karmie trzeba ją kupić i przetestować. Co z tego że ja Ci powiem, że jest ok, Ty pójdzie kupisz a Twój pies dostanie sraki i tyle będzie z tego dobra. A promocji najlepiej samemu szukać bo w sumie skąd my mamy wiedzieć co dla Ciebie jest promocją. Google dużo Ci powie. Z rybnych karm jest spory wybór. Acana pacifica, totw, fish for dogs, orijen, wolfsblut, white wolf, brit itd. Quote
Guest papillonek Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 dzięki i już się nie odzywam!:angryy: Quote
Recommended Posts