Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam...szukam karmy najlepiej z ryby ewentualnie z jagnięciną lub wołowiną
dla psów małych ras,wybrednych i na dodatek wrażliwych na zmiany pokarmowe.Aha junior........marka no właśnie..nie mogę takiej karmy znaleźć a zależy mi jak na najlepszej karmie. Pozdrawiam i może ktoś mi doradzi jakąś karmę

Posted

Biomill Junior Sensible (jagnięcina) lub coś z Acany z serii Provincial, one są dla wszystkich etapów życia...Pacifica (rybki) albo Grasslands (jagnięcina, rybki, jajka), polecam. No i jest jeszcze Orijen 6 Fresh Fish, również all life stage.
Karmiłam wszystkimi wyżej wymienionymi Acanami i Orijenem od 5-6 miesiąca, póki co jestem na Grasslandzie :)
Pozdrawiam.

Posted

Taste of the wild, Igor to jadł dłuuugo, do ukończenia roku. Potem zaprzestał konsumowania karmy suchej :P To bez zbóż, z ziemniakami, jest rybna, z bizonem i kaczką.

• 4 weeks later...
Guest papillonek
Posted

no ,a mi potrzebna karma również z rybką,tylko dla dorosłych lub juniorów (10 miesiecy).W przystępnej cenie :)

Guest papillonek
Posted

dzięki a co z fish4dog,czy to dobra karma????
proszę o bezpośrednią odpowiedz,a nie przekierowanie na ten temat.

Guest papillonek
Posted

dziękujE hehe a coś więcej????
skład,cena,dostępnośc,smak??

Posted

papillonek napisał(a):
dziękujE hehe a coś więcej????
skład,cena,dostępnośc,smak??

To może sam/a sprobuj?? Skąd może ci ktokolwiek napisać jaki smak? W temacie na wątku f4d dokładnie było omawiane, a skład popatrz na stronie producenta!! Co z tego, że mój pies nie ruszy, czy to znaczy, że to zła karma? Nie. Czy to znaczy, że Twoj nie zje?? Nie!!! Czy to znaczy cokolwiek?? Nie!! PO PROSTU MUSISZ SPRÓBOWAĆ!! Mojemu bardziej podeszło TOTW, co nic w zasadzie nie znaczy. Jeden lubi ogórki, a drugi ogrodnika córki!!

Guest papillonek
Posted

no ,ale czego się tak buntujesz nie możesz normalnie odpowiedziec tylko te wykrzykniki przy każdej odpowiedzi?

Posted

papillonek napisał(a):
no ,ale czego się tak buntujesz nie możesz normalnie odpowiedziec tylko te wykrzykniki przy każdej odpowiedzi?

Widże na innych tematach, że inaczej nie dociera. A zdania zaczynamy od wielkiej litery skoro tak się czepiasz wykrzykników.

Guest papillonek
Posted

ok :),a widziałaś może jakaś promocję na karmę z ryba??

Posted

Bura ma rację, żeby wyrobić sobie zdanie o karmie trzeba ją kupić i przetestować. Co z tego że ja Ci powiem, że jest ok, Ty pójdzie kupisz a Twój pies dostanie sraki i tyle będzie z tego dobra. A promocji najlepiej samemu szukać bo w sumie skąd my mamy wiedzieć co dla Ciebie jest promocją. Google dużo Ci powie.

Z rybnych karm jest spory wybór. Acana pacifica, totw, fish for dogs, orijen, wolfsblut, white wolf, brit itd.

Guest papillonek
Posted

dzięki i już się nie odzywam!:angryy: