Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja sunia dzis caly czas siedzi w budce(na zdjeciu) , w ogole z niej nie wychodzi, a ja siedze przy biurku i kaszle caly czas bo jestem przeziebiona, jest taka mozliwosc ze nie wyhcodzi bo mysli np ze ja caly czas dzis krzycze :PROXY5: mozliwe jest to ze sie boi wyjsc czy np po prostu ma taki dzien i sie wyleguje :lol:??

Posted

wolalam ja ale nie chciala sie ruszyc z miejsca, w koncu po 15 łaskawie sie ruszyla z miejsca- poszla do duzego pokoju i padla na dywan xp, pozniej sie dopiero ozywila, na szczescie ;)

Posted

Czy to nie Ty, 12 maja napisalas.....:

Moj szczeniak ma dopiero 8 tyg

Jesli tak to znaczyloby, ze Twoj "pies" ma cale 10 tygodni...

W zwiazku z tym nie dziw sie ze cale 15 minut spedzila w budce slodko drzemiac.:lol:
To jest jeszcze dziecko, ktoremu do pelni szczescia potrzeba michy zarcia, milosci i duzo duzo snu.

Posted

Klaudia:-) napisał(a):
Skoro Twój psiak jest tak młody to nie dziw się,że tak dużo czasu przesypia,a w budce poprostu czuje się bezpiecznie i dobrze.

Klaudia, zdaje m sie ze powtorzylas slowa po PATIszon... a wczesniej tego sama nie stwierdzilas... :roll:

Posted

Oj przerzecież to nie jest jakiś wielki problem. Jak raz mojego piesia kopnął elektryczny pastuch to 2 dni praktycznie nie wyglądał z budy. Potem wszystko przeszło, a do ogrodzenia już się nie zbliża. Przełamałam jego strach bawiąc się z nim i nagradzając go.