pingwinek=] Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Moja sunia dzis caly czas siedzi w budce(na zdjeciu) , w ogole z niej nie wychodzi, a ja siedze przy biurku i kaszle caly czas bo jestem przeziebiona, jest taka mozliwosc ze nie wyhcodzi bo mysli np ze ja caly czas dzis krzycze :PROXY5: mozliwe jest to ze sie boi wyjsc czy np po prostu ma taki dzien i sie wyleguje :lol:?? Quote
pingwinek=] Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 wolalam ja ale nie chciala sie ruszyc z miejsca, w koncu po 15 łaskawie sie ruszyla z miejsca- poszla do duzego pokoju i padla na dywan xp, pozniej sie dopiero ozywila, na szczescie ;) Quote
PATIszon Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 'pingwinek= napisał(a):w koncu po 15 łaskawie sie ruszyla z miejsca Po pietnastu......czego? Nawolywaniach, minutach....:hmmmm: ? Quote
PATIszon Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Czy to nie Ty, 12 maja napisalas.....: Moj szczeniak ma dopiero 8 tyg Jesli tak to znaczyloby, ze Twoj "pies" ma cale 10 tygodni... W zwiazku z tym nie dziw sie ze cale 15 minut spedzila w budce slodko drzemiac.:lol: To jest jeszcze dziecko, ktoremu do pelni szczescia potrzeba michy zarcia, milosci i duzo duzo snu. Quote
Klaudia:-) Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Skoro Twój psiak jest tak młody to nie dziw się,że tak dużo czasu przesypia,a w budce poprostu czuje się bezpiecznie i dobrze. Quote
betty_labrador Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Klaudia:-) napisał(a):Skoro Twój psiak jest tak młody to nie dziw się,że tak dużo czasu przesypia,a w budce poprostu czuje się bezpiecznie i dobrze. Klaudia, zdaje m sie ze powtorzylas slowa po PATIszon... a wczesniej tego sama nie stwierdzilas... :roll: Quote
Klaudia:-) Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Dlatego,że nie wiedziałam czy psiak wyszedł jak był wołany i w jakim jest wieku. Quote
Agnisia =) Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Oj przerzecież to nie jest jakiś wielki problem. Jak raz mojego piesia kopnął elektryczny pastuch to 2 dni praktycznie nie wyglądał z budy. Potem wszystko przeszło, a do ogrodzenia już się nie zbliża. Przełamałam jego strach bawiąc się z nim i nagradzając go. Quote
Recommended Posts