króliczek Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='Agatka']Ogromne gratulacje dla naszego starszego Braciszka Wania od Mimi i oczywiście dla reszty zwycięzców! Można prosić o stawke sznaucerkó mini czarnych cz-sr i pis :) A i czy ktos sie tam wybiera na kolejne wystawy i zabrałby jedna lub dwie osoby ze sznaucerkami lub byłby chętny dołożyć sie do paliwa w moim samochodzie?? AGATKA - w Bułgarii -DUMNY wALENTY pIWOWAR -W SCG- SUKI kl.młodzieży-MIKES -UTI REGINA-SCG KL.POŚREDNIA-NAOMI ASTRONAUT-SCG PSY kl.championów-DUMNY WALENTY PIWOWAR-PL Quote
dorotal Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Wiem ze moje psiaki byly zgloszone :razz: ale nie dojechalam Quote
króliczek Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 dorotal napisał(a):Wiem ze moje psiaki byly zgloszone :razz: ale nie dojechalam Domyślam się ,że powodem był urlop macierzyński ? :lol: Quote
króliczek Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='gwiezdny-wyslannik']Kinguś, a Irlandy były? :) GW były ,były...ale tylko w SCG:lol: i tylko same suczki. klasa otwarta-RED RIP ROM-Hungary kl.prac-CONNEMARSA'S QUEENA-Deuchaland kl.champion.-GARDEN STAR'S CHARMING EYES-Hungary Quote
dorotal Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 króliczek napisał(a):Domyślam się ,że powodem był urlop macierzyński ? :lol:Tak, a wczoraj urodzily sie nastepne:lol: :lol: :lol: Quote
króliczek Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='dorotal']Tak, a wczoraj urodzily sie nastepne:lol: :lol: :lol: To podwójne gratulacje!!!:lol: oraz życzenia wytrawałości i cierpliwości (dla Was),zdrówka i wszystkiego dobrego(dla mamusi i bobasków):loveu: :loveu: :loveu: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='króliczek']GW były ,były...ale tylko w SCG:lol: i tylko same suczki. klasa otwarta-RED RIP ROM-Hungary kl.prac-CONNEMARSA'S QUEENA-Deuchaland kl.champion.-GARDEN STAR'S CHARMING EYES-Hungary Uuuuu.... Aż dziwne :lol: Dziękuję. A zadjęcie jakieś macie? :eviltong: Quote
Pearl Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='króliczek']PEARL-w BUŁGARII nie było Rhodesianów i Terrierów Tybet. A w SCG -RHODESIANY PSY kl Championów -AMADEUS-SCG -ZAKI ZIMO-PL SUKI kl.Otwarta-LESI-wł .KOCIĆ Mirko(?) TIBETAN TERRIER SUKI kl.pośrednia-SULALITA OF SJO-WHO SJR-BIB - Hr kl..championó-Q'KPA THAI LAMEH- Hr . Dziekuje bardzo, widac wprowadze do Bulgarii troche egzotyki w rasach:lol: Quote
króliczek Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Uuuuu.... Aż dziwne :lol: Dziękuję. A zadjęcie jakieś macie? :eviltong: Jakieś mamy;) .Powinny się pojawić na DGM lada chwila.:lol: Quote
Agatka Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='króliczek']AGATKA - w Bułgarii -DUMNY wALENTY pIWOWAR -W SCG- SUKI kl.młodzieży-MIKES -UTI REGINA-SCG KL.POŚREDNIA-NAOMI ASTRONAUT-SCG PSY kl.championów-DUMNY WALENTY PIWOWAR-PL Wielkie dzieki :) Czyli mam rozumiec że innych kolorów wogóle nie było ?? Zalezy mi tez na info dot cz-sr miniatur i czarnych miniatur, jeśli można prosić o odgrzebanie... Quote
Recommended Posts