Onomato-Peja Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Koleżanka ma problem ze swoim psem, sytuację opisała mi tak: [FONT=MS Shell Dlg 2]Koło oczu, ale nie tak blisko są takie jakby kreski bez sierści i dziś zauważyłam, że na przednich łapach na łokciach ma takie małe różowe placki bez sierści. Wczoraj i dziś posmarowałam mu to maścią, która wcześniej wet przepisał na nos, bo byliśmy i powiedział, że nos mu rogowacieje i przepisał oxycort jakby się coś paprało. Wykupiłam, posmarowałam nos parę razy i już lepiej to wygląda niż wcześniej. Myślicie, że te braki sierści to też mu rogowacieje? Może, że to ze starości? To normalne?[/FONT] Jeżeli ktoś jest w stanie pomóc - bardzo bym prosiła, ponieważ kumpela nie wie czy ma wyjeżdżać z psem, czy to może coś poważnego i lepiej zostać w domu i leczyć. ;) Quote
iva1313 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Ile pies ma lat? Czy jest duży? Od jak dawna są te zmiany? Zdjęcia też by pomogły... Quote
Recommended Posts