Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bonsai']Be be kolczatka!
Oj, Dragon nie pozwoli Ci tęsknić.... :eviltong: Super, że wreszcie udało Wam się razem wyjechać! Miłego (w to nie watpię) wypadu! :)

Oj uwierz, że nie pozwolił tęsknić ;)
Dziękujemy :loveu:

[quote name='Dobcia']http://images28.fotosik.pl/17/19ad2b5af22b3c30med.jpg
...spojrzenie starszego, mądrzejszego psa:loveu:
Maluszek jest śliczny i taki puchaty:)
Przypilnujemy ci galerii, baw się dobrze:cool3:

Troszkę tylko mądrzejszego :cool3:
A maluch na żywo jeszcze piękniejszy ;) Dziękuję za przypilnowanie galerii, nie zapomnieliście o nas! :multi:

[quote name='evaxon']http://images28.fotosik.pl/17/19ad2b5af22b3c30med.jpg
mały wstawaj.. pozujemy
:grin:

udanego wyjazdu:multi:
chcemy duuzo fot:diabloti:

Fotek jest parę, bo jeszcze nie mam karty pamięci w cyfrówce, ale mam cudne fotki jeziora to powstawiam :)

[quote name='wiq']melduję, że widziałam:p

miłego wypadu!

Dziękuję! :loveu:

[quote name='bonita']My też życzymy udanego wyjazdu i pogody, bo z nią coś ostatnio kiepsko
Pozdrowionka!

Oj dzięki Twoim życzeniom piękna pogoda trwała całą sobotę i niedzielę i wyjazd był niezwykle udany :) Dziękuję!

[quote name='Szarik']Ja Ci dam zajączek :P

O kto tu zawitał... Choroba Cię przywiała? :razz:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
hehe slicznego kumpla ma Gizmo:loveu: :loveu:

A Gizmo to już nie śliczny? :mad: :diabloti:

Tina.Sara napisał(a):
czeeeeść :cool3:

NIE MOGĘ!!!!! KTO SIĘ ZJAWIŁ NA DGM?! CZEEEEŚĆ!!!!!! :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu:

Wróciłam w nocy z soboty na niedzielę i przyznam, że po 10 godzinach snu nadal padam po dwóch rozszalałych nocach :mdleje:Było wprost cudownie, jestem niezmiernie zadowolona z tego wyjazdu :loveu: W piątek zaraz po przyjeździe przywitała nas okrutna pogoda: ogromny wiatr ciągnący znad jeziora + deszcz (wiecie jak się fajnie namiot rozkładało? :razz: Potrzebowaliśmy pomocy 3 kolegów mojego brata ;) ), ale już wieczorem chmury się podniosły i oglądnęliśmy cudowny zachód słońca :loveu: który powtórzył się też w następny dzień i w jeszcze następny :) Pogoda potem była super, tylko ten wiatr... Ale nie przeszkadzało nam to w pływaniu(choć przyznam, że musiałam sobie zapodać wspomagacze, bo pewnie w normalnych warunkach bym do tej wody nie wlazła :evil_lol: ), ani w rockotece do rana :cool3: Były różne konkursy, licytacje charytatywne, dużo VW(300 aut!), parada, ciągle zabawa... Tylko zdjęć mam niedużo, bo karty pamięci w cyfrówce nie mam... Ale parę pięknych zdjęć zachodzącego słońca nad jeziorkiem mam, więc jak tylko je ściągnę to się pochwalę :)

Gizmo przywitał mnie w domku z radością, co mnie bardzo ucieszyło, bo się stęskniłam za tym wariatem :loveu: Na zlociku spotkałam też 5-miesiecznego weimarka, ale niestety nie udało mi sie go uchwycić na zdjęciu... ale był prześliczny!

A jutro w nocy wyjeżdżam do Włoch na 12 dni... :roll:

Posted

No to super, że wycieczka się udała:cool3:
Trzymam kciuki, aby we Włoszech też było tak fajnie:p(chociaż chyba nie jesteś zadowolona ":roll:":evil_lol:)

Posted

Wspaniale, że wypad się udał;)
U nas pogoda wcale nie była lepsza, ale co tam pogoda, jak zabawa w pełni:cool3:

Włochy...ahhh:loveu: Gizmunio znów będzie tesknić, by potem swoja pancie radośnie przywitać;)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']
NIE MOGĘ!!!!! KTO SIĘ ZJAWIŁ NA DGM?! CZEEEEŚĆ!!!!!! :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu:

Hehe.. hehehehe:cool3: :cool3: :cool3: hej :loveu:

Wróciłam w nocy z soboty na niedzielę i przyznam, że po 10 godzinach snu nadal padam po dwóch rozszalałych nocach :mdleje:Było wprost cudownie, jestem niezmiernie zadowolona z tego wyjazdu :loveu: W piątek zaraz po przyjeździe przywitała nas okrutna pogoda: ogromny wiatr ciągnący znad jeziora + deszcz (wiecie jak się fajnie namiot rozkładało? :razz: Potrzebowaliśmy pomocy 3 kolegów mojego brata ;) ), ale już wieczorem chmury się podniosły i oglądnęliśmy cudowny zachód słońca :loveu: który powtórzył się też w następny dzień i w jeszcze następny :) Pogoda potem była super, tylko ten wiatr... Ale nie przeszkadzało nam to w pływaniu(choć przyznam, że musiałam sobie zapodać wspomagacze, bo pewnie w normalnych warunkach bym do tej wody nie wlazła :evil_lol: ), ani w rockotece do rana :cool3: Były różne konkursy, licytacje charytatywne, dużo VW(300 aut!), parada, ciągle zabawa... Tylko zdjęć mam niedużo, bo karty pamięci w cyfrówce nie mam... Ale parę pięknych zdjęć zachodzącego słońca nad jeziorkiem mam, więc jak tylko je ściągnę to się pochwalę :)

Gizmo przywitał mnie w domku z radością, co mnie bardzo ucieszyło, bo się stęskniłam za tym wariatem :loveu: Na zlociku spotkałam też 5-miesiecznego weimarka, ale niestety nie udało mi sie go uchwycić na zdjęciu... ale był prześliczny!

A jutro w nocy wyjeżdżam do Włoch na 12 dni... :roll:

No to fajnie :cool3:
Wyjeżdżasz? Jak możesz! Ah oh ah! ja tu się stęskniłam za wami! :cool3:

Posted

[quote name='bGirl']

HellO

ale piękny duecik uchwycony podczas brykania...
biało- czarni pozdrawiają

Cleo & WielkoLUD

Również pozdrawiamy ;) I witamy :loveu:

[quote name='Guffi']No to super, że wycieczka się udała:cool3:
Trzymam kciuki, aby we Włoszech też było tak fajnie:p(chociaż chyba nie jesteś zadowolona ":roll:":evil_lol:)

Nie jestem zadowolona, bo nie chcę moich dwóch najważniejszych samców opuszczać :placz: :cool1:

[quote name='Dobcia']Wspaniale, że wypad się udał;)
U nas pogoda wcale nie była lepsza, ale co tam pogoda, jak zabawa w pełni:cool3:

Włochy...ahhh:loveu: Gizmunio znów będzie tesknić, by potem swoja pancie radośnie przywitać;)

Pancia też będzie tęsknić :placz:

[quote name='Marta_Ares']to czekam na foteczki.
Gizmo oczywiscie tez sliczny:loveu:

Tak już lepiej ;) Już pomniejszam zdjęcia.

[quote name='Tina.Sara']Hehe.. hehehehe:cool3: hej :loveu:

No to fajnie :cool3:
Wyjeżdżasz? Jak możesz! Ah oh ah! ja tu się stęskniłam za wami! :cool3:

My za Tobą też! :loveu: Bez Ciebie tu nie było tak wesoło :cool3: A tu od razu pełno Karolinkowego uśmiechu! Ja się u Was w galerii nie odzywam, bo na te niedoczekane fotki czekam :razz:
Wyjeżdżam, ale wrócę przed Twojej sucz urodzinami ;)

[quote name='Guffi']No tak:mad:
Powiedziała, co wiedziła, wpadła i wypadła.
A my tu wszyscy już zasypiamy nad klawiaturą, w oczekiwaniu na zdjęcia:mad:

Już zmniejszam, nie krzycz :eviltong:

[quote name='Szarik']Choroba i nudy i wogóle dobre chęci niedowiarku ;)

Jak nudy to do naszej galerii co? :mad: Ale za te 'dobre chęci' to Ci mogę odpuścić ;)

ZARAZ FOTKI ZE ZLOTU!

Posted

Samochodom fotek nie cykałam - zbytnio zauroczyłam się jeziorkiem ;) Ale dostanę całą płytkę od kolegi, to tam będzie sporo autek to może czymś się przed Wami pochwalę :)

Tak nam pięknie zachodziło słońce w pierwszy dzień

Tu już sobotni wieczór

Posted (edited)

c.d.

Koncert zespołu DETOX (grali same super covery, DŻEM, Perfect, Bon Jovi... ;) )

Bulik, który zdobył nagrodę na najładniejszy samochód zlotu

Zespół organizatorski(mój brat pierwszy od lewej, w kapeluszu)

I na koniec ja

I TZ ;)

That`s all ;)

Edited by pinczerka_i_Gizmo
Posted

[quote name='Dobcia']http://images24.fotosik.pl/22/aea3706b32201cb0med.jpg
Jakie cudne kolory!!!:crazyeye::loveu::crazyeye::loveu:

[quote name='Guffi']http://images24.fotosik.pl/22/aea3706b32201cb0med.jpg
To zdjęcie super wyszło:loveu:
No nareszcie:mad:

Dziekuję dziewczynki, mi też to zdjęcie się bardzo podoba, żeby je zrobić musiałam wleźć z aparatem do jeziora ;)

Dzisiaj idę spać, bo jutro lecę z Gibsonem do sklepu muzycznego, bo po tej wymianie strun wydaje okrutne dźwięki... I przygotować się na wyjazd trzeba :roll:

Dobranoc!

Posted

[quote name='evaxon']http://images24.fotosik.pl/22/aea3706b32201cb0med.jpg
piekny zachodzik :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
wiecej ja chce wiecej

Nie ma więcej :diabloti:

[quote name='Pianka']Wow piekne widoki:-o :multi:

Pewnie, że piękne - bo nasze polskie :loveu: :loveu: :loveu:

Dzisiaj jak zwykle szaro i buro za oknem, aż się nie chce ruszyć z miejsca... A tyle mnie roboty dzisiaj czeka, pakowanie na jutrzejszy wyjazd... Eh nie chce mi się - zostaję... :evil_lol:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Dziekuję dziewczynki, mi też to zdjęcie się bardzo podoba, żeby je zrobić musiałam wleźć z aparatem do jeziora ;)

Yyy...:crazyeye:
Mówisz poważnie:evil_lol:?

Posted

Justyna.. pomyśl... Włochy, ciepełko, słońce, morze, plaża... :loveu: A nie ten nasz deszcz, deszcz i deszcz:diabloti:
Mnie by się chciało pakowac:cool3:

BTW W Auchanie mają nadal takie obróżki, widziałam dziś, ale tylko niebieskie, 15 zł;)

Posted

[quote name='Guffi']Yyy...:crazyeye:
Mówisz poważnie:evil_lol:?

Poważnie :p Tak się poświęcałam! :cool3:

[quote name='Dobcia']Justyna.. pomyśl... Włochy, ciepełko, słońce, morze, plaża... :loveu: A nie ten nasz deszcz, deszcz i deszcz:diabloti:
Mnie by się chciało pakowac:cool3:

BTW W Auchanie mają nadal takie obróżki, widziałam dziś, ale tylko niebieskie, 15 zł;)

Oj tak :loveu: :loveu: :loveu:
Ale dodając 40stopniowe upały, brak codziennego prysznica i cywilizacji bo będziemy jeździć samymi zadupiami(wzdłuż wybrzeża, od Sieny aż do Barii)i prądu, w samochodzie bez klimatyzacji, to już nie jest tak kolorowo ;)

Jak tylko wrócę, to muszę wybrać się po obróżkę :p

[quote name='Alicjarydzewska']Wpadłam biegiem się przywitać i zobaczyć fotaski;)

Witanko Alu!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Kurcze jutro rano wyjazd, a ja żadnych fotek dla Was nie mam - ciągle za oknem szaro i deszczowo :placz:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Poważnie :p Tak się poświęcałam! :cool3:

To ja się chyba też zacznę poświęcać, chociaż... ostatnio zamiast użyć zooma, też wyszłam na deszcz, aby zrobić zdjęcie tęczy:p