anka11 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 hihih :D:D to ja tylko powiem ze u mnie sa fotki Nera :D:D Quote
e.v.a Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ewa i na pewno z wielką ochotą to robisz, prawda? :evil_lol: no jasne ze tak:multi: jezeli Tigra sobie hasa a ja sie z nia bawie to jest super ale jak tylko idziemy na siqu to mi sie nie podoba:eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Hej :D pańcia robi sie czerwona a wredne psisko nie ma zamiaru do domQ iśc :diabloti: świetne foty :loveu: Quote
KaRa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Nie ma to jak orginalna zabawka:lol: :lol: :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Kara, bo do oryginalnych psów pasują tylko oryginalne zabawki :evil_lol: Właśnie skończyłam robić plakat na geografię i padam z nóg... robiłam sobie dzisiaj testy gim. ze starych lat - humanistyczny 46pkt, matematyczny 35... coś ten drugi wynik mnie ani trochę nie zadowala, a 7 już testy próbone... Idę spać, co sie tam przejmować będę ;) Dobranoc Dogomaniaczki :* Na koniec jeszcze zdjęcie moich dwóch małych więźniów, żeby Wam sie koszmary śniły :diabloti: Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:gdzie sie chciał dokopać;) Quote
BBeta Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Cudne są :loveu: :loveu: Ja na przyszłość prosze więcej zdjęć koszatniczek tylko już bez krat :eviltong: Co do testów na koniec gimnazjum to ja miałam z obu chyba 74pkt na 100 mozliwych :eviltong: Quote
cockermanka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Jakie piękne koszatniczki:loveu::multi: Quote
arystokratka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Jakie piękne :loveu:. a ja nie mam żadnego zwierzaczka :placz:. Ale zajmuję się troszkę Westem mojej siostry :bigcool:. Najprawdopodobniej za miesiąc kupię sobie jakiegoś mini zwierza tzn. albo szczura albo świnkę morską albo koszatniczkę albo królika albo chomika :razz:. Jak na razie myślę co mam wybrać .. Pinczerko wpadaj do galeri Kamci :loveu:. Quote
haska_12 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ale siuper zdjecie :loveu: Moj Oskarek lubi takie zwierzątka drażnić jak jesteśmy w zoologicznym :diabloti: Quote
anka11 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 czesc :) no superasne koszatniczki :loveu::loveu: Quote
bonita Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Wypuść swoje grzeczne zwierzątka na dom:cool3: Tak ładnie proszą:evil_lol: Quote
Rinuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 te 2 wieznie sa slodkie:loveu::loveu: a Gizmo jakie szeleczki:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: Quote
Anecioreczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Piła III :crazyeye: :lol: Do You wanna Play? Quote
Paulina_mickey Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:gdzie sie chciał dokopać;) do Chin hi hi:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Cześć Karolina, cześć wszystkim :) Kosze dziękują za 'ochy' i 'achy' i jak w sobotę je wypuszczę żeby pozbyły się trochę energii to zrobię zdjecia :) [quote name='"arystokratka"']Najprawdopodobniej za miesiąc kupię sobie jakiegoś mini zwierza tzn. albo szczura albo świnkę morską albo koszatniczkę albo królika albo chomika Dla początkujących polecam chomika. Nigdy w życiu koszatniczkę. Jest jednym z gryzoni, które potrzebują bardzo wiele uwagi i odpowiedzialnego właściciela. Są bardzo podatne na cukrzycę, potrzebują odpowiedniej diety i dużo ruchu :roll: [quote name='"Anecioreczek"'] Piła III :crazyeye: :lol: Do You wanna Play? :diabloti: :diabloti: :diabloti: Ciapa dzisiaj fatalna, w drodze do szkoły(mam szybkim krokiem 2 min pod szkolny budynek) buty zdążyły mi przemóc całkowicie... a w czwartek planowaliśmy ze znajomymi wypad na lodowisko :roll: Eh, niech już będzie zima, wiosna... byle nie to coś za oknem :shake: Nawet pies dzisiaj chodził na spacerze jak baletnica, byle tylko jak najmniej zamoczyć swoje łapeczki :evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Dla początkujących polecam chomika. Nigdy w życiu koszatniczkę. Jest jednym z gryzoni, które potrzebują bardzo wiele uwagi i odpowiedzialnego właściciela. Są bardzo podatne na cukrzycę, potrzebują odpowiedniej diety i dużo ruchu :roll: Pinczeko kochana nie wiem czy chomik byłby dla niej najlepszy :razz:. Średnia życia chomika to 2 lata tak więc gdyby się do niego przywiązałaby a no by zdechł po tak krótkim czasie :shake: ... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Kamcia_14']Pinczeko kochana nie wiem czy chomik byłby dla niej najlepszy :razz:. Średnia życia chomika to 2 lata tak więc gdyby się do niego przywiązałaby a no by zdechł po tak krótkim czasie :shake: ... Ale to jest gryzoń, który praktycznie żyje swoim życiem i nie wymaga tyle poświęcenia(choć również wymaga go sporo). Chomiki były pierwszymi zwierzętami jakie miałam. Często płakałam, tym bardziej po ostatnim z nich... ale każdy zwierzak kiedyś musi odejść, niestety :( Quote
Paulina_mickey Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ale to jest gryzoń, który praktycznie żyje swoim życiem i nie wymaga tyle poświęcenia(choć również wymaga go sporo). Chomiki były pierwszymi zwierzętami jakie miałam. Często płakałam, tym bardziej po ostatnim z nich... ale każdy zwierzak kiedyś musi odejść, niestety :( a ja mam chomiki:evil_lol: mam ich 6...było wiecej ale zdechły...:-( Quote
Alicja Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 A mój synuś miał jako pierwsze osobiste zwierzątko króliczka ...tylko że Maxio zył tylko 4 i pół roczku bo załapał wirusa zap.oskrzeli:cool3: Quote
Recommended Posts