Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Ewa i na pewno z wielką ochotą to robisz, prawda? :evil_lol:

no jasne ze tak:multi:
jezeli Tigra sobie hasa a ja sie z nia bawie to jest super ale jak tylko idziemy na siqu to mi sie nie podoba:eviltong:

Posted

Kara, bo do oryginalnych psów pasują tylko oryginalne zabawki :evil_lol:

Właśnie skończyłam robić plakat na geografię i padam z nóg... robiłam sobie dzisiaj testy gim. ze starych lat - humanistyczny 46pkt, matematyczny 35... coś ten drugi wynik mnie ani trochę nie zadowala, a 7 już testy próbone...

Idę spać, co sie tam przejmować będę ;)

Dobranoc Dogomaniaczki :*

Na koniec jeszcze zdjęcie moich dwóch małych więźniów, żeby Wam sie koszmary śniły :diabloti:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']

Cudne są :loveu: :loveu: Ja na przyszłość prosze więcej zdjęć koszatniczek tylko już bez krat :eviltong:
Co do testów na koniec gimnazjum to ja miałam z obu chyba 74pkt na 100 mozliwych :eviltong:

Posted

Jakie piękne :loveu:. a ja nie mam żadnego zwierzaczka :placz:.
Ale zajmuję się troszkę Westem mojej siostry :bigcool:.
Najprawdopodobniej za miesiąc kupię sobie jakiegoś mini zwierza tzn.
albo szczura albo świnkę morską albo koszatniczkę albo królika
albo chomika :razz:. Jak na razie myślę co mam wybrać ..
Pinczerko wpadaj do galeri Kamci :loveu:.

Posted

Cześć Karolina, cześć wszystkim :)
Kosze dziękują za 'ochy' i 'achy' i jak w sobotę je wypuszczę żeby pozbyły się trochę energii to zrobię zdjecia :)

[quote name='"arystokratka"']Najprawdopodobniej za miesiąc kupię sobie jakiegoś mini zwierza tzn.
albo szczura albo świnkę morską albo koszatniczkę albo królika
albo chomika

Dla początkujących polecam chomika. Nigdy w życiu koszatniczkę. Jest jednym z gryzoni, które potrzebują bardzo wiele uwagi i odpowiedzialnego właściciela. Są bardzo podatne na cukrzycę, potrzebują odpowiedniej diety i dużo ruchu :roll:

[quote name='"Anecioreczek"'] Piła III :crazyeye: :lol: Do You wanna Play?

:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Ciapa dzisiaj fatalna, w drodze do szkoły(mam szybkim krokiem 2 min pod szkolny budynek) buty zdążyły mi przemóc całkowicie... a w czwartek planowaliśmy ze znajomymi wypad na lodowisko :roll: Eh, niech już będzie zima, wiosna... byle nie to coś za oknem :shake:

Nawet pies dzisiaj chodził na spacerze jak baletnica, byle tylko jak najmniej zamoczyć swoje łapeczki :evil_lol:

Guest Kamcia_14
Posted

Dla początkujących polecam chomika. Nigdy w życiu koszatniczkę. Jest jednym z gryzoni, które potrzebują bardzo wiele uwagi i odpowiedzialnego właściciela. Są bardzo podatne na cukrzycę, potrzebują odpowiedniej diety i dużo ruchu :roll:

Pinczeko kochana nie wiem czy chomik byłby dla niej najlepszy :razz:.
Średnia życia chomika to 2 lata tak więc gdyby się do niego przywiązałaby a no by zdechł po tak krótkim czasie :shake: ...

Posted

[quote name='Kamcia_14']Pinczeko kochana nie wiem czy chomik byłby dla niej najlepszy :razz:.
Średnia życia chomika to 2 lata tak więc gdyby się do niego przywiązałaby a no by zdechł po tak krótkim czasie :shake: ...

Ale to jest gryzoń, który praktycznie żyje swoim życiem i nie wymaga tyle poświęcenia(choć również wymaga go sporo). Chomiki były pierwszymi zwierzętami jakie miałam. Często płakałam, tym bardziej po ostatnim z nich... ale każdy zwierzak kiedyś musi odejść, niestety :(

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Ale to jest gryzoń, który praktycznie żyje swoim życiem i nie wymaga tyle poświęcenia(choć również wymaga go sporo). Chomiki były pierwszymi zwierzętami jakie miałam. Często płakałam, tym bardziej po ostatnim z nich... ale każdy zwierzak kiedyś musi odejść, niestety :(

a ja mam chomiki:evil_lol:
mam ich 6...było wiecej ale zdechły...:-(