pinczerka_i_Gizmo Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='"Vectra"'] ja mam humorek bardzo dobry :p A cóż to za czynniki wpłynęły na to? Chociaż co ja tam gadam... TY zawsze masz dobry humor :evil_lol: [quote name='"Sonix"']Gizmo jest taki męski :-D:-D:-D Jak to była ironia to właśnie się obraziliśmy :P My właśnie wróciliśmy ze spacerku i przynieśliśmy trochę fotek :) O taaak wysoko umiem podnieść łapę Prawie stójka :diabloti: A tak gacopirz obrabia kamyka Quote
bonita Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 I tu kończą się chyba pytania o jego płec :) Quote
e.v.a Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] prawie jak baletnica:evil_lol: Quote
Sonix Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 "Jak to była ironia to właśnie się obraziliśmy :P" Nie ironizowałam :D:D Gadam szczerze :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Sonix to masz szczęście :diabloti: Ala, trudno powiedzieć :lol: Quote
Dominika1987 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Uroczy:loveu: A zdjęcie jest bombowe. Pięknego masz psiaka. Buziaki dla mniego w nosio :* Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 A ja coś mam i Wam nie dam! A tak dzisiaj Gizmo spał z moją przyjaciółka - zdjęcie wykonane przezmnie, niewyraźne, ale to wszystko dlatego, że robione bez flasha tak aby modele się nie obudzili :diabloti: Quote
bonita Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A ja coś mam i Wam nie dam! A tak dzisiaj Gizmo spał z moją przyjaciółka - zdjęcie wykonane przezmnie, niewyraźne, ale to wszystko dlatego, że robione bez flasha tak aby modele się nie obudzili :diabloti: Ooo widzę ze Cię zdradzał :diabloti: (:evil_lol: ) Buzia w buzię sobie spali:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Bonita, no cóż... jak taki z niego typowy facet to i zdradzać musi... ;) Witam wszystkich! Coś nas zaniedbujecie... Quote
Vectra Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Kto zaniedbuje to zaniedbuje :mad::mad::mad::mad: jakoś fot mało :razz::razz: Cześć :loveu: Quote
e.v.a Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 ti ty nas zaniedbujesz dajac tak malo fot:placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Mało fot? Staram się jak mogę :diabloti: Dzisiejszy spacerek i polowanie na myszkę(niestety zakończone niepowodzeniem) kopaliśmy już z dwóch stron a myszy i tak nigdzie nie było... A w ramach rekompensaty musiał walnąć się na łóżko pani... Quote
e.v.a Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] hihi jakis takis przygnebiony biedak lezy :evil_lol: pewnie dlatego ze mysza uciekla:shake: :mad: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Evaxon to się nazywa zraniona męska ambicja :diabloti: Quote
e.v.a Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Evaxon to się nazywa zraniona męska ambicja :diabloti: :lol: kup mu sztuczna myszke jak dla kotka:evil_lol: ja napewno zlapie:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Evaxon to jak erotyczne zabawki :diabloti: Wrzucam Wam filmik z polowania na mysz ;) Niestety bateria siadła więc nie mogłam nagrać do końca. Quote
Alicja Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Evaxon to jak erotyczne zabawki :diabloti: Wrzucam Wam filmik z polowania na mysz ;) Niestety bateria siadła więc nie mogłam nagrać do końca. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tak tam gdzie Ewcia tam podteksty erotyczne:razz: czyżby ktoś miał kłopoty z bateriami:evil_lol::evil_lol:;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 "Alicjarydzewska" napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tak tam gdzie Ewcia tam podteksty erotyczne:razz: czyżby ktoś miał kłopoty z bateriami:evil_lol::evil_lol:;-) Biedna Ewa, takich tu rzeczy się o niej dowiaduję a ona nic nie wie :diabloti: Problem z bateriami? Skądże :evil_lol: Quote
witaminka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Ej tu sie nie rozmawia o erotyźmie, tylko podziwia się Gizma ! :mad: :evil_lol: cudny psiak :D :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 "witaminka" napisał(a):Ej tu sie nie rozmawia o erotyźmie, tylko podziwia się Gizma ! :mad: :evil_lol: Pozory lubią mylić :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 :grin:no niezle :grin: przeciez wibrujace myszki nie maja nic wspolnego z podtextami :lol!: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Ewa a świstak siedzi i zawija sreberka... :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ewa a świstak siedzi i zawija sreberka... :evil_lol: :siara: :siara: :siara: :siara: :siara: :siara: :siara: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 My właśnie wróciliśmy ze spacerku - udało nam się przełożyć go aż o godzinę :diabloti: Mogłoby i być więcej, ale niestety delikwent zaczął się drzeć w niebogłosy i trzeba było iść... Więc fotek ze spacerku nie ma, ale za to mam dowód jak Gizmo potrafi się drzeć - fotka robiona komórką w wakacje rok temu, ale co ma być widać to widać :evil_lol: Ewa Ty tam nie gwizdaj, ja tam już wiem co w Tobie siedzi :cool3: Quote
Recommended Posts