Anecioreczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Justysia dała Gizmusioi Diete.. a Kiedy Justysia jest w schronisku to Gizmuś zjada siebie i diete szlag trafia:lol::lol: Quote
Xiara Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Czeeeść :) Justysia dała Gizmusioi Diete.. a Kiedy Justysia jest w schronisku to Gizmuś zjada siebie i diete szlag trafia:lol::lol: Hahaha :lol: Quote
Marta_Ares Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Witam jeszcze tu dzisiaj chyba nie bylam przyszlam sie przywitac:lol: Quote
Dobcia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Cześć Justynko:lol: Widze, że Gizmunio kocha pozowanie:evil_lol: A z nudów przegryza siebie samego:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Samturia napisał(a):boże... nie odgryzł tej nogi? GIZMO URATUJEMY CIE!!! CZEKAJ NA NAAAAAAAS!!!Wystraszyłam się gdy to przeczytałam :lol::lol: Quote
Tina.Sara Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Wystraszyłam się gdy to przeczytałam :lol::lol: [quote name='Samturia'] boże... nie odgryzł tej nogi? GIZMO URATUJEMY CIE!!! CZEKAJ NA NAAAAAAAS!!! ja też....!!! Quote
chihuahua Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Czyzby Gizmo pozarl sie w calosci:diabloti::diabloti: Quote
Guffi Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Po innych galeriach chodzisz, a swojej nie odwiedzisz?? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 No to WELCOME!!! :multi: :multi: :multi: Wracam do mojej zagraconej galerii, ale widzę, że sporo się nagadałyście i zrobiłyście ze mnie terrorystyczną właścicielkę, a z Gizmo samo(?)żercę :evil_lol: Trzeba przyprowadzić tu porządek! :mad: Alu cóż za miła niespodzianka! :) Weekend był bardzo udany(normalnie ogólnopolskie spotkanie, Bielsko, Kalisz, Nowy Targ i na dodatek w Korbielowie :roll: ), choć noce nieprzespane :cool3: Zresztą Patkant i Bonsai(wraz z przyjaciółmi) to niezwykle doborowe towarzystwo ;) Wszystkie zwierzaki zostały dopieszczone i fotek na następne pół wieku mam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I żeby Was rozweselić to wrzucę parę na dobry początek... Solenizanci Syriusz&Bulik (ciocia P.wapienko przywiozła więc stwierdziły, że mogą chwilę nie ruszać się, gdy robi się im zdjęcie :evil_lol:) A oto jest Patka przedstawiająca całemu światu miziastego Syriusza ;) Oleńka z siostrzanymi prezentami Najpiękniejsza para pod słońcem :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 'Proszę, zrób mi zdjęcie' (bądź 'błagam! już dość!' :diabloti: ) Morda kochana :loveu: Morderczy poranek To tak na dobrą zachętę ;) Quote
Patkant Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] A oto jest Patka przedstawiająca całemu światu miziastego Syriusza ;) "Proszę Państwa oto miś. Miś jest bardzo grzeczny dziś..." :cool3::cool3: Ach - wyjazd rzeczywiscie bardzo udany. To moze ja wrzucę jakieś fotki Pinczerki - skoro ona pomyslala o wszystkich wokół tylko nie o sobie? :diabloti::mad: Quote
anka11 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 hej :) hehe :D:D a mi sie nie wyswietlaja wszystkie foty :-( ale kosze widze i sa sliczne :loveu::loveu: oraz Gizmora z ta lapenka podniesiona :) ktory tez slicznie wyszedl :loveu::loveu: no to teraz pomizianka dla zwierzaczkow :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Kurde ja mam normalnie wrażenie że Cie już kiedyś widziałam nooo:roll: OOO jaki poważny :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Dobcia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] Kurde ja mam normalnie wrażenie że Cie już kiedyś widziałam nooo:roll: Hihihi ja też mam takie same wrażenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3: Cześć Justynko:lol: Prześliczne fotki Gizmunia, jakie minki słodkie robi:loveu::loveu::loveu: Quote
Guffi Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] Kurde ja mam normalnie wrażenie że Cie już kiedyś widziałam nooo:roll: Hehe! A ja nie muszę mieć takiego wrażenia, bo już ją widziałam:p:eviltong:... Quote
bonita Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Cześć ! Widzę że spotkanko udane było :D Pańcia z dumną pcinką :) Quote
Rinuś Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Najpiękniejsza para pod słońcem :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Morda kochana :loveu: fakt jestescie najpieklniesza para pod sloncem ale zaraz po mnie i Brutusku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::cool3::cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 "Chiquita" napisał(a): Kurde ja mam normalnie wrażenie że Cie już kiedyś widziałam nooo:roll: No wiesz, ta twarz, te szlachetne rysy... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: "Dobcia" napisał(a): Hihihi ja też mam takie same wrażenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3: Niemożliwe, musiało Ci się coś pomylić... Nie mogłaś mnie nigdy widzieć... :lol: "Guffi" napisał(a): Hehe! A ja nie muszę mieć takiego wrażenia, bo już ją widziałam:p:eviltong:... No tak, widziałaś mnie podczas sprzątania kotom, w 'schroniskowym stroju', śmierdzącą i nie jarzącą skąd ja Cię znam :cool3: "Rinuś" napisał(a): fakt jestescie najpieklniesza para pod sloncem ale zaraz po mnie i Brutusku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::cool3::cool3: Phi :p Cieszę się ogromnie, że zdjęcia się podobają :) A u mnie od samego rana pada śnieg! :multi: Podobno zamiecie śnieżne zapowiadają sie na Mazurach i Śląsku :roll: Ale za 3 dni znów temp. ma skoczyć powyżej 10 stopni... :roll: Gizmo w białym puchu szaleje jak głupi :cool3: Quote
bonita Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] A u mnie od samego rana pada śnieg! :multi: Podobno zamiecie śnieżne zapowiadają sie na Mazurach i Śląsku :roll: Ale za 3 dni znów temp. ma skoczyć powyżej 10 stopni... :roll: Gizmo w białym puchu szaleje jak głupi :cool3: A u mnie godzinę temu zaczęło, ale wszystko jest już zasypane:p . O 13.30 byłam na spacerku to dopiero zaczynały pojedyńcze snieżki sypać i mam bezśnieżne foty:placz: . Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='bonita']A u mnie godzinę temu zaczęło, ale wszystko jest już zasypane:p . O 13.30 byłam na spacerku to dopiero zaczynały pojedyńcze snieżki sypać i mam bezśnieżne foty:placz: . Ale to dziwne, przecież mieszkamy w tym samym mieście, a u mnie już prószyło od rana, tak, ze już trochę leży śniegu :roll: Nie martw się, jak tak ciągle będzie padać to zdąrzysz boksiom zdjęcia porobić ;) Quote
bonita Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ale to dziwne, przecież mieszkamy w tym samym mieście, a u mnie już prószyło od rana, tak, ze już trochę leży śniegu :roll: Nie martw się, jak tak ciągle będzie padać to zdąrzysz boksiom zdjęcia porobić ;) Na pewno, przecież śniegi mają trzymać przez trzy dni:evil_lol: Quote
Recommended Posts