Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gizmoniaki witają! :)

Dzisiaj nie weszłam ani na chwilę, ponieważ od rana do mniej więcej 16:00 spędzałam bardzo mile czas w Żywcu, razem z Dobcią i naszymi psami :) Mam parę zdjęć na cyfrówce(ale najlepsze ma Jadzia :cool3:), tyle, że dzisiaj nie chce mi się już ich przerzucać na komputer. Bałam się jak to ten mój dominant zareaguje na Negro, ale byłam mile zaskoczona - Gizmo poczuł się 100% alfą, trochę poburkał na kolegę, ale obyło się bez scysji. Dobciu, masz najbardziej łagodnego psa chyba na całym świecie! :) :) :) Mam tylko nadzieję, że takich spacerków będzie więcej, bo Negro był strasznie zgłuptaczony, bo Gizmo w jednej sekundzie go owrzeszczał, po to aby w drugiej pomerdać ogonem i chcieć się pobawić :roll:

Jadziu ogromnie dziękuję Ci za ten dzisiejszy spacer, pies padł jak długi - a jaki szczęśliwy! :razz:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']
Jadziu ogromnie dziękuję Ci za ten dzisiejszy spacer, pies padł jak długi - a jaki szczęśliwy! :razz:

To ja dziękuje:loveu: Negro też padł w końcu, a Azuś chodził w kółko po pokoju i wszystko niuchał:evil_lol:

Zrezygnowałam z pisania meila-za dużo tych fotek:razz: Wgrałam je na serwer, i wyśle ci póżniej link;)

[quote name=':: FiGa ::']Justa świetnie że spotkanko było udane :multi:
Zapodajcie nam tu linki do wszystkich galerii w których bedą zdjęcia z tego spacerku :cool3:

To link do pierwszej porcji potek;)
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2771709&highlight=dobek+negro+wujek+azu%B6#post2771709

Posted

Hej, przepraszam, ze tak rzadko u Was bywam, ale ostatnio prawie w ogóle nie mam czasu na dogo :-(

Co do spotkania to ja się moge ewentualnie dostosować ;)

Posted

Cześć dziewczyny! Nareszcie dotarłam do galerii! Zaraz pozmniejszam i wstawię parę zdjęć ze spaceru (wprawdzie tych Dobciowych, ale mam nadzieję, że nie będzie mieć mi tego za złe :evil_lol: ) .

Aneta - ja również muszę czekać do 12 lutego... ja chcę już teraz 2 tygodnie laby :placz:

Patkant, ten weekend akurat niefortunny, nikt nie może ;)

Dodam, że wiele zdjęć wraz z świetnymi i powalającymi na kolana podpisami jest w galerii Jadzi, Negro, Azusia i Hasana :)

Jeszcze moment i będą fotki... 21 :p