Pianka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 O kotki:loveu: A gdzie zdjęcia piesków?:cool3: Quote
Xiara Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Dobry dzień :eviltong: Kiedy nowe fotki Gimusia? :mad: ;) Quote
chihuahua Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 evaxon napisał(a):czesc Gizmoniaki :D Fajnie powiedziane!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Gizmoniaki witają! :) Dzisiaj nie weszłam ani na chwilę, ponieważ od rana do mniej więcej 16:00 spędzałam bardzo mile czas w Żywcu, razem z Dobcią i naszymi psami :) Mam parę zdjęć na cyfrówce(ale najlepsze ma Jadzia :cool3:), tyle, że dzisiaj nie chce mi się już ich przerzucać na komputer. Bałam się jak to ten mój dominant zareaguje na Negro, ale byłam mile zaskoczona - Gizmo poczuł się 100% alfą, trochę poburkał na kolegę, ale obyło się bez scysji. Dobciu, masz najbardziej łagodnego psa chyba na całym świecie! :) :) :) Mam tylko nadzieję, że takich spacerków będzie więcej, bo Negro był strasznie zgłuptaczony, bo Gizmo w jednej sekundzie go owrzeszczał, po to aby w drugiej pomerdać ogonem i chcieć się pobawić :roll: Jadziu ogromnie dziękuję Ci za ten dzisiejszy spacer, pies padł jak długi - a jaki szczęśliwy! :razz: Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Justa świetnie że spotkanko było udane :multi: Zapodajcie nam tu linki do wszystkich galerii w których bedą zdjęcia z tego spacerku :cool3: Quote
Patkant Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Czesc Siostra :loveu: Jak tam w szkole? Ja juz zaczelam dwutygodniowe leniuchowanie. :evil_lol::evil_lol: Quote
Dobcia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Jadziu ogromnie dziękuję Ci za ten dzisiejszy spacer, pies padł jak długi - a jaki szczęśliwy! :razz: To ja dziękuje:loveu: Negro też padł w końcu, a Azuś chodził w kółko po pokoju i wszystko niuchał:evil_lol: Zrezygnowałam z pisania meila-za dużo tych fotek:razz: Wgrałam je na serwer, i wyśle ci póżniej link;) [quote name=':: FiGa ::']Justa świetnie że spotkanko było udane :multi: Zapodajcie nam tu linki do wszystkich galerii w których bedą zdjęcia z tego spacerku :cool3: To link do pierwszej porcji potek;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2771709&highlight=dobek+negro+wujek+azu%B6#post2771709 Quote
Marta_Ares Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Jedna porcej fotek juz widzilam w galerii i Dobci, teraz czekam na Twoje foteczki:evil_lol: Quote
chihuahua Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 O jakim spacerku mowa, ja tez chce!!! Quote
Rinuś Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 hejka :) wrzuc jakies fotki z Waszego wspolnego spacerku :lol::lol: Quote
BBeta Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Hej, przepraszam, ze tak rzadko u Was bywam, ale ostatnio prawie w ogóle nie mam czasu na dogo :-( Co do spotkania to ja się moge ewentualnie dostosować ;) Quote
Anecioreczek Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Pomyśleć za ja Mam dopiero w Lutym lenichowanie..:placz: i to dopiero od 12-ego:placz::placz: Quote
Patkant Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 To moze jakis spacerek w ten weekend? Bo ja akurat będę u Justyny w BB :cool3: Quote
chihuahua Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Jak sie czuja Gizmomaniaki i nasze uzaleznienie??? Quote
anka11 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 hej :) co tam sluchac?? i kiedy foty?? ;p Quote
Pianka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 OO jakiś spacerek był. Czekamy na zdjęcia:razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Cześć dziewczyny! Nareszcie dotarłam do galerii! Zaraz pozmniejszam i wstawię parę zdjęć ze spaceru (wprawdzie tych Dobciowych, ale mam nadzieję, że nie będzie mieć mi tego za złe :evil_lol: ) . Aneta - ja również muszę czekać do 12 lutego... ja chcę już teraz 2 tygodnie laby :placz: Patkant, ten weekend akurat niefortunny, nikt nie może ;) Dodam, że wiele zdjęć wraz z świetnymi i powalającymi na kolana podpisami jest w galerii Jadzi, Negro, Azusia i Hasana :) Jeszcze moment i będą fotki... 21 :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 face to face :diabloti: happy doberman ;) biedactwo zgłuptaczone przez mojego żebrającego u Jadzi wariata tęcza Quote
chihuahua Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Wedlug mnie zdjecie ''Twarza w twarz'' jest najfajniejsze, a to przynajmniej mam od kogos szybciej ferie , bo od konca stycznia:evil_lol: Quote
Recommended Posts