Patkant Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Cześć Siostra:loveu: Za tydzien zawitam u Ciebie na caalyyy weekend. :diabloti: Osobiscie dostaniesz kopa za zaniedbywanie nas :mad::mad: Quote
Behemot Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Samturia napisał(a):taaak, co drugi głupi ma szczęście :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Obraziłam się :obrazic: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Hey hey! :) Zaraz fotki będą, tylko baterie się podładują w aparacie ;) Edytko świetny avatarek :) "Chihuahua" napisał(a):sIEMUS , JAK SIE CZUJETA??? Chyba mnie przewiało na spacerze z psem :shake: "Dobcia" napisał(a): A jak zabieg?;-) No w porządku, dzisiaj ostatni raz :cool3: a pon do lekarza i pewnie znów się dowiem, że nic mi nie jest, po to aby przyjść za miesiąc, bo będę umierać z bólu :roll: "Patkant" napisał(a): Za tydzien zawitam u Ciebie na caalyyy weekend. :diabloti: Osobiscie dostaniesz kopa za zaniedbywanie nas :mad::mad: Phi ja się Ciebie nie boję :eviltong: Porobię Ci zdjęcia z Gizmo i będziesz najgorszętszym tematem w mojej galerii :p Mam troszkę czasu, więc obiecuję, że postaram się oblookać wszystkie Wasze galerie kochane moje Dogomaniaczki :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Dziękuje :) Ale fajnie wy sobie spedzicie razem wekeend a do mnie to kto przyjedzie?? Quote
Anecioreczek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 o jak dawnoo mnie tu nie byłooo:shake::shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Dziękuje :) Ale fajnie wy sobie spedzicie razem wekeend a do mnie to kto przyjedzie?? Weekend z Patka wcale nie musi być fajny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Coś czuję, że długo nie pożyję jak Ikusiowa pani mnie zobaczy na żywo :roll: Quote
Marta_Ares Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 czytalam na poprzedniej stronce ze masz aparat, a dlaczego ja nowych fotek nie widze:mad: :cool3: Quote
Madzia_19 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Witaj Justynko :) Mnie nie było kilka dni, ale widzę, że Ty tutaj też się obijasz i nie ma żadnych nowych fotek Gizmusia :mad: musisz to koniecznie naprawić moja droga :p pozdrawiam Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 "Chiquita" napisał(a):a ciemu dugo nie pożyjesZ? Bo jak Patka przeczyta co napisałam to będzie chciała mi drugiego kopa sprzedać :evil_lol: "Alicjarydzewska" napisał(a):;-)heyka ..koniec tygodnia mamy;-)witam Cześć Alu! :multi: Szkoda, że weekend jest tak krótki :placz: "Wiq" napisał(a): jak zdrowko Gizma? Gizmo już zdrowiutki, nie ma żadnych powodów do zmartwień :) A jutro do schroniska! :multi: :multi: :multi: Nie wyróżniający się od pogody - senny Gizmo: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Ale ma dłuuuuugie nogi :loveu::loveu::loveu: "pokaż swoje nogi lalala " :D:D:D Quote
basia bonnie Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Witaj i dobranoc:p Hihih, ale jest śliczny:loveu: Quote
bonita Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Patrz, mryga do Ciebie ;) Qurcze kiedy ja się z Tobą do schroniska wybiorę, teraz mam dzieci chore, eh... Quote
Patkant Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Bo jak Patka przeczyta co napisałam to będzie chciała mi drugiego kopa sprzedać :evil_lol: Oj tak - na dodatek będzie jeszcze z nami Ola (na dgm ma nick Bonsai), to jak wiadomo stanie po mojej stronie (mam nadzieję :evil_lol:) i wspolnie Cie "ukaramy". :diabloti: Hmm... Wiem, że masz gilgotki... :cool3::cool3::mad: Bierz aparat do schroniska!!!! :multi::multi: Quote
Tina.Sara Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 cześć Justyna :* świetne foty :loveu: Quote
wiq Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 ciesze sie, ze gizmo juz zdrowy:) leniuszek:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Heja! Co tam u Was? Ferie się już zbliżają, a wraz z nimi nasz spacerek:multi: Quote
Paulina_mickey Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Dobranoc Miśki :* Ale fajne foteczki!!! w takiej pozycji chyba najłatwiej robić psaikowi fotki bo sie nie rusza:evil_lol: jest zaspany i nie chce sie mu uciekac przed aparatem tak jak to moja psinka zawsze robi...:evil_lol: Quote
Recommended Posts